Ст.Загора - заведения с място за бегачката ми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 27 Авг 2008, 23:18

acer написа:Абееее, вие всички тука сте зле, щом разчитате с колите си да забиете жени. :mhihi: :mhihi:

Някой да им го каже най - накрая :mhihi:
Само завиждат на момчето и ги е яд:mhihi: като си нямат бегачки... :confused: :mhihi:
Тоя никакъв те писа повече, явно е намерил къде да паркира, пред някое фешън кафенце може би, дето не е много скъпо... :mhihi: :mhihi: Че и гледка търси....еееее, то не може хем ... в ....., хем душата в рая..... :mhihi: :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Авг 2008, 23:21

хех. зависи колкото ти трябва за да ти е душата във рая... на някои им трябва много малко. да не кажа комично малко.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 27 Авг 2008, 23:23

alx написа:хех. зависи колкото ти трябва за да ти е душата във рая... на някои им трябва много малко. да не кажа комично малко.

Хахахаха, сигурна съм че този не е тези дето много им трябва.... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 27 Авг 2008, 23:39

Колега, ако ще идваш към Пловдив, задължително иди в кв. Тракия, в Евридея. Там си паркваш бИгачката почти вътре в кафето, горе на тротоара, на 1м от масите. От там намираш кръчма Водолаза. За 4-5 лв на човек няма да можеш да станеш от масата от ядене и пиене. И после на Гребната База има един супер евтин хотел - " Звездоброй ". Хотела е уникален. Закараш ли там мацката, ше те опъне поне 3-4 пъти. Пробвана е цялата тая схема. резултатите са повече от отлични. Послушай ме, няма да сгрешиш.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Авг 2008, 23:52

Хахахахахахаха. Водалазааааааааа, бати известното "заведение". :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 28 Авг 2008, 0:02

acer написа:Хахахахахахаха. Водалазааааааааа, бати известното "заведение". :mhihi:

Ми че не е ли ??? Има ли някой да не го знае в Пловдив ?!?!? Аз не познавам такъв :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 28 Авг 2008, 0:20

acer написа:Абееее, вие всички тука сте зле, щом разчитате с колите си да забиете жени. :mhihi: :mhihi:

И то с Е36 :D лошо няма :mhihi:
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Re: Ст.Загора - заведения с място за бегачката ми

Мнение от someone » 28 Авг 2008, 0:21

a001 написа:нали си падам леко играч ... Поздрав за Заралийските играчи ;-)

Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 28 Авг 2008, 0:31

Къдееее си бе тигре :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 28 Авг 2008, 0:33

БАх ИГрачи и играчки несериозно се отнесахте към темата на колегата. Кайте му кафене с фешънска обстановка и със столове тип бития бит ебания ебан , където ако си сложиш ръцете на краката ще си хванал на некой сома :shock: И подиум за бегачки по цвички :mhihi: Аз от както съм с е36-цата направо не знам не спират да ме заглеждат на всякъде даже предпочитат да гледат мойта кошница от колкото е92-ката. Викат ми ти си риъл плейър щом си с такава кола .

П.С. Джо Кокър кийп плеинг
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Потребител
Аватар

Мнение от a001 » 28 Авг 2008, 1:08

Еии колко играчи се събрали тук да помагат . Цъ цъ... тва малко се получава като едно време - някои си оправя жиугулката пред блока, а още десет комшии дават акъл. ;-)

Играчи, май грешно мислите - колата , ебане не прави... Тъй че ако чакате нея, нема Ви огреее скоро ;-) Аз по принцип кола нямам, карам служебни бегачки от 50К Евра нагоре. И все пак за колегите, които ще са по кафенцета утре - оглеждайте се за една СА регистрацийка с повечко единички в номера ;-)

П.С - аве забравих да кажа - касетофона ми е с 65535 цвята като свири и 'само' 256 когато звера е изключен ;-) В кръга на шегата де ;-)

Е дайте по сериозно , май жените тук са най сериозните - на Л.С получавам добри идей. Ама чакам играчите ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46

Мнение от Access_Denied » 28 Авг 2008, 1:10

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
За мен BMW не е мания, а религия!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 28 Авг 2008, 1:26

Щом си играч що питаш нас! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 28 Авг 2008, 1:29

a001 написа:Еии колко играчи се събрали тук да помагат . Цъ цъ... тва малко се получава като едно време - някои си оправя жиугулката пред блока, а още десет комшии дават акъл. ;-)

Играчи, май грешно мислите - колата , ебане не прави... Тъй че ако чакате нея, нема Ви огреее скоро ;-) Аз по принцип кола нямам, карам служебни бегачки от 50К Евра нагоре. И все пак за колегите, които ще са по кафенцета утре - оглеждайте се за една СА регистрацийка с повечко единички в номера ;-)

П.С - аве забравих да кажа - касетофона ми е с 65535 цвята като свири и 'само' 256 когато звера е изключен ;-) В кръга на шегата де ;-)

Е дайте по сериозно , май жените тук са най сериозните - на Л.С получавам добри идей. Ама чакам играчите ...

Ей, мишок, ти ми влезна в книгата с любимците...направо ме убиваш с тая Е36-ца бегачка :mhihi: Вземи се стегни, че като дойдат акулите ше ти сипят папкане за цяла година :mhihi: Па ако ще и служебни бегачки за по 500к и нагоре евра да караш :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 28 Авг 2008, 1:30

Наистина не знам какво да напиша...
Всъщност няма да пиша нищо ... Освен това, че за втори пореден път в рамките на 2 дена ме разочаровате.
Не знаете ли що е спам? Не знаете ли що е оффтопик?
Името ни сме го градили не благодарение на вас, спамери такива, а благодарение на хора, които са подминавали такива теми и са писали градивни мнения.
Логвам се и какво да прочета?
Еми е на тва, дето го има в тази тема. И другата, дето беше станала 6 страници, само защото на някакъв пич баща му си е купил Мерцедес...
Боли ме, наистина; разочарован съм, че хора, които продължават да пишат в този форум, се отнасят толкова леко към "леки" теми.
Не бяхте ли тук, о, неразуми юроде, когато alx пишеше темите за тунинг, коне, въртящ момент, бензин и т.н.? Не бяхте ли тук, когато се пишеха теми защо 6>5? Не бяхте ли тук, когато се разискваше защо точно БМВ? Ако да, значи сега е време да спрете достъпа си до всякакви автомобилни форуми. Ако не, значи е време да прочетете къде точно сте се регистрирали и защо този форум е най-големия сериозен автомобилен форум в България.
Срам ме е от вас и от това, че превръщате най-добрия форум за горивни абстиненти във форум, близък на дата.бг или тунинг.бг или на тийнпроблем.омфг или на каквото и да е там. Срам ме е, че съм модератор тук и че трябва като добрия пастир да се грижа за овцете си. Грам самоконтрол нямате. Време е да се замислите малко!!!
Както и да е, повече фъндък от мене няма да видите.
MORE BEER!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата