айде дарявайте
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Гост
-
alx написа:аз мисля че повечето пропускате истинския проблем...
не е важно със какви пари е играл... важното е че е играл.
То това е целта на тази кампания - и ето че действа. Да почнем да си мислим, че "истинския проблем" е че човека е комарджия. Е не е това истинския проблем - той е че Максим уби човек и още един е в кома. И сега се търсят "причини" да не си понесе наказанието. Даже и да проиграе всички събрани пари бащата - това е неморално и си е негов проблем, но няма нищо общо с факта, че Максим трябва да си понесе наказанието, съизмеримо с престъплението!
- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
[Georgi] написа:lidiyailieva написа:Единият от операторите не е превел нито лев, но не казаха кой.
Същия тоя оператор има и проблем с СМС-ите за паркиране. То се знае кой е...
Кой е всъщност този оператор? Аз карам по старата система с книжните талони за синя зона и не съм наясно.
Biankonero написа:Даже и да проиграе всички събрани пари бащата - това е неморално и си е негов проблем, но няма нищо общо с факта, че Максим трябва да си понесе наказанието, съизмеримо с престъплението!
не млади момко- подхода трябва да е "всяко си е само за себе си". това че руската самозабравила се пияница уби и осакати е друг проблем със които родната темида не може да се справи по една или друга причина. не бъркай казусите.
бистриме във момента факта че един човек които е помолил общественоста да му даде _безвъзмездно_ пари за да лекува детето си означава че е дал всичките си пари и не са му стигнали. но щом може да си помисли да загуби дори 1 лев на комар вместо да го прати по сметката на дъщеря си- това говори за изключително ниска култура, липса на уважение към себе си и околните и генерална първосигналност.
а че руснака мина метър - както казах- друга тема.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз си мисля ,че темите са свързани-въпреки ,че е ясно ,че бащата е виновен ако е играл!!!
ваденето на клипа точно преди обжалването на присъдата на ставийски,пускането по най-гледаното време,цялата тая дандания,това е заснето преди много време ,а се вади точно сега - не само е свързана с другата тема ,а е направена заради него!!! ставийски ползва всякакви методи да оцелее и е впрегнал познати и приятели по медиите ,за да се измъкне както и до сега!!
така че не може да не свързваме двете неща!!!
отделно още преди много време се ядосах на факта ,че се съберат пари за това момиче.....!!!ма само за това момиче....!!което е имало късмета или нещастието да го удари ставийски и да я дават по медиите...!!а другите деца....!?!??!колко деца пострадват всеки месец по същият начин!!! те как да събират пари!?!? не може ли да се направи обща сметка за всички и от там да се превеждат за всички деца каквото се е събрало!?!? за това и нито съм пускал смс-и ,нито съм превеждал пари!!!!
ваденето на клипа точно преди обжалването на присъдата на ставийски,пускането по най-гледаното време,цялата тая дандания,това е заснето преди много време ,а се вади точно сега - не само е свързана с другата тема ,а е направена заради него!!! ставийски ползва всякакви методи да оцелее и е впрегнал познати и приятели по медиите ,за да се измъкне както и до сега!!
така че не може да не свързваме двете неща!!!
отделно още преди много време се ядосах на факта ,че се съберат пари за това момиче.....!!!ма само за това момиче....!!което е имало късмета или нещастието да го удари ставийски и да я дават по медиите...!!а другите деца....!?!??!колко деца пострадват всеки месец по същият начин!!! те как да събират пари!?!? не може ли да се направи обща сметка за всички и от там да се превеждат за всички деца каквото се е събрало!?!? за това и нито съм пускал смс-и ,нито съм превеждал пари!!!!
Последна промяна SKISA на 21 Авг 2008, 23:41, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ееее,ти кво искаш,да не помогнем на бедните братя американци да димократизират Ирак ли...Само те ли да финансират тази толкова справедлива кауза...Ако решат и Иран да "освобождават",ние като богата и силно развита европейска демократична държава,трябва да помагаме пак...eraziel написа:Ами да, ние ше събираме пари и ще помагаме на децата, докато едни хора се чудят кво да направят с бюджетния излишък и как да си го разпределят

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
eraziel написа:Ами да, ние ше събираме пари и ще помагаме на децата, докато едни хора се чудят кво да направят с бюджетния излишък и как да си го разпределят ;)
Да и обикновенно първо се подменя автопарка ... а Швейцарския президент се вози с личния автомобил в държавата си и не ползва служебен - последен модел ... и това е малко встрани от темата
Аз за медиите никога не съм имал добро мнение в нашата държава.Новини и вестници отбягвам да гледам и чета (даже си признавам ,че от известно време оттук се осведомявам или приятели/близко каквото кажат) ,защото всичко което се поднася на аудиторията е написано или заснето и изкоментирано по такъв начин ,че да води народа като двойка биволи орящи на полето един до друг ,главите наведени надолу и само по браздата , без да се "мисли" много-много

Георги Пенчев
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Вината на Стависки е ясна и е факт.
Злоупотребите на бащата също са факт.
Ако бащата трябва да търпи последствия, тогава и Стависки да влиза във затвора, Стависки уби човек- нищо. Бащата похарчил пари искарват го по голям дзвер и от Стависки. Може човека психически да не е издържал... Със сигурност не се радва, че дъщеряму не е добре. Това си е и малко политически удар, защото почнаха да се критикуват политиците, че не дават пример, че дори и звездите влизат във затворът за техните глупости, и така притапяват нещата.
ама как ако бащата е за затвора тогава и ставийски да влизаditko1 написа:Вината на Стависки е ясна и е факт.
Злоупотребите на бащата също са факт.
Ако бащата трябва да търпи последствия, тогава и Стависки да влиза във затвора, Стависки уби човек- нищо. Бащата похарчил пари искарват го по голям дзвер и от Стависки. Може човека психически да не е издържал... Със сигурност не се радва, че дъщеряму не е добре. Това си е и малко политически удар, защото почнаха да се критикуват политиците, че не дават пример, че дори и звездите влизат във затворът за техните глупости, и така притапяват нещата.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Ставински не е в затвора само защото е някакъв.. Е и?! Дай да млатят всички простосмъртни ей така...и после..безнаказано.
Че бащата не е наред, не е...дали е заради детето му или заради нещо друго...не знам, но даже мисълта да вземеш пари, които са за лечение на ДЕТЕТО ТИ е просто чудовищно...нечовешко. Ако си съвестен и заеми ще теглиш, за да помогнеш на детето си, но както е известно в България нещата стоят точно по обратния ред.
Че бащата не е наред, не е...дали е заради детето му или заради нещо друго...не знам, но даже мисълта да вземеш пари, които са за лечение на ДЕТЕТО ТИ е просто чудовищно...нечовешко. Ако си съвестен и заеми ще теглиш, за да помогнеш на детето си, но както е известно в България нещата стоят точно по обратния ред.
пак събирате всичко накуп. като омешате цветовете и никога няма да можете да ги наречете със истинските им имена. мешали ли сте някога различни цветове пластелин? крайния резултат е тъмно-зелено лайно.
руснака пияница е убил човек и инвалидизирал друг завинаги. какъв е бащата няма значение. трябва да си понесе последствията а дали ще стане - друга тема.
бащата е боклук. как и от кого е била помляна щерка му няма значение. той трябва да си понесе последствията заради завличане на пари не по предназначение. ставински не го мешайте.
руснака пияница е убил човек и инвалидизирал друг завинаги. какъв е бащата няма значение. трябва да си понесе последствията а дали ще стане - друга тема.
бащата е боклук. как и от кого е била помляна щерка му няма значение. той трябва да си понесе последствията заради завличане на пари не по предназначение. ставински не го мешайте.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
alx написа:Biankonero написа:Даже и да проиграе всички събрани пари бащата - това е неморално и си е негов проблем, но няма нищо общо с факта, че Максим трябва да си понесе наказанието, съизмеримо с престъплението!
не млади момко- подхода трябва да е "всяко си е само за себе си". това че руската самозабравила се пияница уби и осакати е друг проблем със които родната темида не може да се справи по една или друга причина. не бъркай казусите.
бистриме във момента факта че един човек които е помолил общественоста да му даде _безвъзмездно_ пари за да лекува детето си означава че е дал всичките си пари и не са му стигнали. но щом може да си помисли да загуби дори 1 лев на комар вместо да го прати по сметката на дъщеря си- това говори за изключително ниска култура, липса на уважение към себе си и околните и генерална първосигналност.
а че руснака мина метър - както казах- друга тема.
Лошото е че вече от тук на сетне ако има "зов за помощ" от други лица много хора ще се замислят дали да дарят пари или не.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4