Каква малолитражка за жената?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 11 Авг 2008, 13:16

Тия пари ти стигат за 1-воначална вноска за чисто нова FIESTA доста години карах такива служебни, освен ~ 75 000 км. да и се сменят накладките нищо друго съществено, експлоатацията на която бяха подложени е меко казано изродска. Помисли и за този вариант.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 11 Авг 2008, 13:26

turboto написа:Тия пари ти стигат за 1-воначална вноска за чисто нова FIESTA доста години карах такива служебни, освен ~ 75 000 км. да и се сменят накладките нищо друго съществено, експлоатацията на която бяха подложени е меко казано изродска. Помисли и за този вариант.

То не е проблема в парите, просто не искам няква нова кола щото не знам колко инциденти ще претърпи. Тя иска костенурка, ама и казах че кола за 15 бона няма да и зема. Леля ми има чисто ново Поло на 3 месеца и понеже работи на Витошка в момента колата вече заприличва на кочина - от всякъде чукната, ожулена, надрана..... не може да сколаса да я оправи. :roll: Затова кола само до 5 бона, че да не ме е яд.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 11 Авг 2008, 13:28

turboto написа:Тия пари ти стигат за 1-воначална вноска за чисто нова FIESTA доста години карах такива служебни, освен ~ 75 000 км. да и се сменят накладките нищо друго съществено, експлоатацията на която бяха подложени е меко казано изродска. Помисли и за този вариант.

Хммм ти си първия дето ги хвали и аз в работата имах служебна и честно ти казвам даже не бих я подарил на някой, просто нема такъв таралясник. Вози твърдо избива ти зъби, пломби квото дойде. Колата я купиха 12.2007 после един колега ч подпря леко така че пораженията бяхасчупена броня и решетка фар (тва визулано), от тогава тая кола стана нема такъв погром. Оказа се че от удара с 20 е получила непоправими усуквания и вече е истински ромб, нищо че е нов и с нови ламарини.
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Авг 2008, 13:53

Полото е здраво, ако е гледано, няма проблем с кутията, подръжката му е колкото на е36, на моменти и малко отгоре в истинския смисъл на думата, Пунтото е кочина и то нереална, Корсата е средна работа. Другия вариант е Саксо или Пежо 106, но нямам идея как са с частите като цени

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 11 Авг 2008, 14:01

sonny написа:Полото е здраво, ако е гледано, няма проблем с кутията, подръжката му е колкото на е36, на моменти и малко отгоре в истинския смисъл на думата, Пунтото е кочина и то нереална, Корсата е средна работа. Другия вариант е Саксо или Пежо 106, но нямам идея как са с частите като цени

ми и те са като на Е36-цата. имам позната със 106 и там ремонтите бяха ежемесечни. Не смея да сметна колко пари съм хвърлил и аз за бензин докато я карам и зимам от сервиза :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 11 Авг 2008, 14:21

колега,мислил ли си за японска кола.не че нещо ама са доста надеждни автомобили,даже най-надеждните.аз давам глас за субару.който е карал субару знае за какво говоря.здрава,стои като чук на пътя,дори и малките им модели,като джъсти примерно,зимата няма да има грижи щото е 4х4.единствен минус е че 4астите са скъпи,но ако земеш нещо читаво,ше го караш много преди да се наложи да му сменяш нещо ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlix » 11 Авг 2008, 15:27

Ако ще се кара на газ Микрата е добро попадение. Просто е метални колектори и с по-евтина газова минава ;) Няма да сменяш ремъци и ролки защото е с верига ... като цяло подръжката им въобще не е скъпа.

И Корсата не е лоша идея но както споменаха и колегите по-горе задължително гледай да е 4 цилиндрова!
Нека сме толерантни един към друг на пътя, независимо кой какъв автомобил кара!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 11 Авг 2008, 16:41

Имам приятел който се занимава с коли и наскоро подари една ланчия епсилон на сестра си. Той твърди че това било супер автомобилче.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 11 Авг 2008, 17:20

всичко друго само не фиат!!!!!! ако ще китайско да е ама не и купувай фиат... подадеш газ фърли гарнитура... подадеш газ фърли водите... подадеш газ фърли турбо... то тва е направено за да изкарват и майсторите некой лев :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото набара
Мечтае да кара: БМВтурбо
Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!

Мнение от *BMWocb » 11 Авг 2008, 19:35

vw polu и няма кво да стани :driving: :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 11 Авг 2008, 19:57

+1 за VW яка (поло) :)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Авг 2008, 20:59

колега ако искаш ела да ти дам кръкче с ПОЛО-то и после да видим на какво ще мислиш,имам и фиат пунто 2003 и микра имам под ръка също и рено клио и корса б ми се намира под ръка,и ги степенувам така
1 полото= скъпа поддръжка но не се чупи-който иска да доиде да покара мойта :)
2 корсата=стегнато вози ма си е опел :mhihi:
3 реното= и то кат корсата,ама па и не е правено във германия,ама пък се навинтва гадта малка :D
4 микрата=не харчи малко да ви кажа интериор мнооого гаден отврат направо тя и колата е грозна
5 пунтото=пълн варел,сам осе трошикво кат са му евтини частите като секи месец наливаш по 500 лева за да върви,на нащо пунто машинката за ел стъклото струва 400 лева ;) дали е евтинко а ?
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 11 Авг 2008, 21:34

поло 96г,със скромен 1.9д и 1000лв за съединител-евтино нали
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Авг 2008, 21:49

pavlin_e30 написа:поло 96г,със скромен 1.9д и 1000лв за съединител-евтино нали
кви 1000 лева приятлю,аз купих моя за 250 (притискател феродов и лагер) искам да ти кажа че съм го палил 5-6 пъти вече нема оплакване,има проблеми със скоростите защото на почти всичките полото им тече масло от скоростите,и като остане без се преебват логично нали ?
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 11 Авг 2008, 22:47

Бащата търкаля едно Поло 1.6 75 конье 97-ма година :mhihi:
За година и половина и около 20000 км е сменил само едни накладки :shock: Екстра е малкото, върви за в града повече от добре и на Тракия прави 180 км/ч когато си поискаш....Градско в София с климатик 7,5 - 8,0 на сто :D Мисля, че за ценовия си клас е перфе 8)
R6 - Was sonst?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата