Безмълвната истина ...
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
Вече има евтини самолетни билети София - Варна и София - Бургас. За 40 мин само позитивни емоции.
www.wizzair.com

www.wizzair.com
Escape написа:AcOrP написа:патувах вчера и днес и единствените коли които ме изпреварваха бяха БМВ-та една е60-ка 530д и още една е92-ка бяла та въпросното 530д изпреварваше ама без грам видимост верно бързо изпревари но нямаше никаква видимост и изпревари колона 4 коли и 2 камиона. На мен ми се случи една инфарктна ситуация но го бях преценил,че е достатъчно широко за да се размина с друга кола или да се прибера между двете коли които изпреварвах. И евала на човека които изпреварвах мина в дясно и ми направи път,естествено му благодарих.
евала евала евала![]()
![]()
![]()
![]()
само 2 коли да те изпреварят.... евала от всякъде. Аре само следващия път като преценяваш че е достатъчно широко, земи си наври преценката отзад и се прибери в твоето си платно, щото най накрая ще си купя една "мадара" и просто ще карам по правилата.... а ти па си преценявай има или няма място
Само да те питам, колко по бързо стигна? 1 минута... 2 минути? ... Само за пример давам, карайки идиотски по София - Бургас колко ще спестиш? 30 минути? И кво ще закъснееш за плажа или може би президента те чака за персонална среща на 4 очи?
Просто ми е писнало от хора дето "преценяват" че има място. И днес пак пътувах по Варна - София и от Велико Търново нататък имаше почти непрекъсната колона от коли карайки с около 90-100 в комплект. А знаеш ли колко шофьори имаше от тези "преценяващите" - средно по 5 на минута. Сега чакам новините да видя дали някой се е отчел. Залагам 5 кинта за 2 загинали и 3 ранени
Беше ли в колата да прецениш ? Имам я ситуацията на филмче искаш ли да я погледнеш ? А това,че 2 коли са ме изпреварили не го приемай буквално

AcOrP написа:Escape написа:AcOrP написа:патувах вчера и днес и единствените коли които ме изпреварваха бяха БМВ-та една е60-ка 530д и още една е92-ка бяла та въпросното 530д изпреварваше ама без грам видимост верно бързо изпревари но нямаше никаква видимост и изпревари колона 4 коли и 2 камиона. На мен ми се случи една инфарктна ситуация но го бях преценил,че е достатъчно широко за да се размина с друга кола или да се прибера между двете коли които изпреварвах. И евала на човека които изпреварвах мина в дясно и ми направи път,естествено му благодарих.
евала евала евала![]()
![]()
![]()
![]()
само 2 коли да те изпреварят.... евала от всякъде. Аре само следващия път като преценяваш че е достатъчно широко, земи си наври преценката отзад и се прибери в твоето си платно, щото най накрая ще си купя една "мадара" и просто ще карам по правилата.... а ти па си преценявай има или няма място
Само да те питам, колко по бързо стигна? 1 минута... 2 минути? ... Само за пример давам, карайки идиотски по София - Бургас колко ще спестиш? 30 минути? И кво ще закъснееш за плажа или може би президента те чака за персонална среща на 4 очи?
Просто ми е писнало от хора дето "преценяват" че има място. И днес пак пътувах по Варна - София и от Велико Търново нататък имаше почти непрекъсната колона от коли карайки с около 90-100 в комплект. А знаеш ли колко шофьори имаше от тези "преценяващите" - средно по 5 на минута. Сега чакам новините да видя дали някой се е отчел. Залагам 5 кинта за 2 загинали и 3 ранени
Беше ли в колата да прецениш ? Имам я ситуацията на филмче искаш ли да я погледнеш ? А това,че 2 коли са ме изпреварили не го приемай буквалноНе съм карал бързо а умерено и не съм предприемал рисковани изпреварвания. Така,че спокойно и си свиркай!
Не е идеята да ми показваш филмчета в които да се види перфектната ти преценка. въпроса е да не се правят изпреварвания в които "ти" преценяваш че има място, ама отсрешния трябва все пак да се свие. По принцип на всички по-главни пътища има място за тройно изпреварване, ама въпроса е че шофьора отсреща може да се панира от кола караща челно срещу него

Не си мисли че аз съм най примерния шофьор на замята, ама просто се стремя да няма такива изпълнения. И като се замислиш, че ще спестиш 15 мин сумарно ....
Най-рисковото ми изпреварване беше на тир в мъгла, и от отсрещната страна се появи един пич със Е34-ка който си караше без фарове.
въпросът е,че имах място да се прибера между 2-те коли но понеже беше
широко втората кола ми направи място така,че да я изпреваря изобщо нямаше опасност за нито един от участниците качих филмчето но още не е активно
http://www.vbox7.com/play:61edf148
широко втората кола ми направи място така,че да я изпреваря изобщо нямаше опасност за нито един от участниците качих филмчето но още не е активно
http://www.vbox7.com/play:61edf148
http://infocenter.bnt.bg/content/view/full/1156/(offset)/10
20 ноември 2007 г.
Това не е за разправяне...
И тъпаците наспираха в АВАРИЙНАТА лента
А как да дойде линейка и пожарна ве глупако....
А половината камиони нямаха пожарогасители....
Доколкото чух жената и детето от Аудито са добре...
Добре че имаше друг човек със свободни места в колата.
Не че на нас ни беше проблем да се посъберем.
Обаче другите само сейр гледаха
А гледката беше....
20 ноември 2007 г.
Това не е за разправяне...
И тъпаците наспираха в АВАРИЙНАТА лента

А как да дойде линейка и пожарна ве глупако....
А половината камиони нямаха пожарогасители....
Доколкото чух жената и детето от Аудито са добре...
Добре че имаше друг човек със свободни места в колата.
Не че на нас ни беше проблем да се посъберем.
Обаче другите само сейр гледаха

А гледката беше....
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
в 5 милионна финландия преди десетилетия са загивали по над 1000 души от катастрофи!!!!
сега загиват макс 300...!!! за каране пил/а тия много и често пият/ се взима книжката минимум 6мес-вторият път -завинаги!!! отделно са им другите закони ,отделно корупцията явно са я смъкнали до поносими граници!!! пътя е ясен-трябва воля!!
сега загиват макс 300...!!! за каране пил/а тия много и често пият/ се взима книжката минимум 6мес-вторият път -завинаги!!! отделно са им другите закони ,отделно корупцията явно са я смъкнали до поносими граници!!! пътя е ясен-трябва воля!!
лошото е че не се научават от тия фатални катастрофи и още се правят бързи по завоите без видимост,ТЪПИРИ 

Последна промяна KIM на 11 Авг 2008, 16:12, променена общо 1 път
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Не останаха трезво мислещи щофиори по нашите пътища,некви току що зели книжка каращи некви строшени и пред разпадане странно изглеждащи автомобили се правят на състезатели.
Вчера се прибирам по пътя подбалканската преди да почнат последните завои и се събрала колона викам аз ше ги изпревара по завоите да не карам зад тях,изпреварвам некви "автомобили",и се прибирам в лентата,като след две минути гледам зад мене на един метър се залепило некво Ситроенче Саксо-максо,и тръгва да ме изпреварваама нема душа едвам едвам(гледам ги вътре некви двама на по 20г. и отзаде две на 20г.) и нещеш ли в тоя момент една Х5 изпреварила колоната и се залепи зад Ситроена наби спирачки щото тя си изпреварваше как се изпреварва а Ситроена едвам едвам,и в тоя момент от първия завои излита кола
Давам газ тада могат да се мушнат двамата зад мене,намаляват двамата и зад мене след завоя Х5 ме изпреварва а ситрояна остава некаде назаде,викам си ако си бех карал нормално и тоя с Ситроена точно на една линия с мене и на метър отзаде Х5ка,нема каде да се прибере ситроена кво щеше да стане
Просто незнам как може накви начинаещи шофиори да изпреварват(наи трудната маневра),с некви коли които не има знаят възможностите
Вчера се прибирам по пътя подбалканската преди да почнат последните завои и се събрала колона викам аз ше ги изпревара по завоите да не карам зад тях,изпреварвам некви "автомобили",и се прибирам в лентата,като след две минути гледам зад мене на един метър се залепило некво Ситроенче Саксо-максо,и тръгва да ме изпреварваама нема душа едвам едвам(гледам ги вътре некви двама на по 20г. и отзаде две на 20г.) и нещеш ли в тоя момент една Х5 изпреварила колоната и се залепи зад Ситроена наби спирачки щото тя си изпреварваше как се изпреварва а Ситроена едвам едвам,и в тоя момент от първия завои излита кола

Просто незнам как може накви начинаещи шофиори да изпреварват(наи трудната маневра),с некви коли които не има знаят възможностите

истината е 1 докато нещата се оправят с 50лв така ще се кара след като стане да се оправят със съд всичко ще се порави КОЛКОТО И ДА ПИшЕМ ГЛУПУСТИ ТОВА Е ИСТИНАТА нормално е да те кефи че колата ти е по мощна от тези на другите охлюви и да ги прелиташ ма като прелетиш и те спрати отидеш на съд и в свидетелството за съдимост ти пише осъждан е тогава се променят нещата А за немормалните ограничения по наще пътища и това е вярно знаците се изсират на кои какво му е останало в ремаркето
Колкото и да ти е бърза колата, когато някой прави маневра за изпреварване, НЕ БИВА да се набиваш зад него, независимо че за 4-5сек. ще изправариш цялата колона. Това мисля че го има и в правилника, изчакай да се прибере и тръгвай като си мъж. Ако се спазваше дистанцията, тея проблеми нямаше да ги има. По цариградско е същото, а там само 10м. ти е времето за реакция, да не говорим за изхабения асвалт и дългия спирачен път тн. Всеки ден съм се нагледал на верижни катастрофи, на дълго пак няма разлика.
Аз ги лекувам с пускане на стопове за мъгла, ако не се "усети" и с натискане на спирачки. Нека ме удари, вината винаги ще е негова и друг път ще знае, само така може да се оправи нещо, а за съжаление, някой дори го правят нарочно.
ВЕЧЕ незнам, ни бавно да караш ни бързо, ако си караш със 100-110, всеки тръгва да ти изпреварва и всеки те поставя в риск, ако караш пък бързо ти рискуваш много, незнам дали има УГОДЕН вариант, макар че аз приоритетно слагам моите възможности и преценка, пред тази на другите. Щото ей така като тръгне някое саксо на 120 да те минава на прага на възможностите си, по-добре да караш пред него и да не ти се налага, да видиш дали ще се справи и дали ще сте живи и двамата след това.
Аз ги лекувам с пускане на стопове за мъгла, ако не се "усети" и с натискане на спирачки. Нека ме удари, вината винаги ще е негова и друг път ще знае, само така може да се оправи нещо, а за съжаление, някой дори го правят нарочно.
ВЕЧЕ незнам, ни бавно да караш ни бързо, ако си караш със 100-110, всеки тръгва да ти изпреварва и всеки те поставя в риск, ако караш пък бързо ти рискуваш много, незнам дали има УГОДЕН вариант, макар че аз приоритетно слагам моите възможности и преценка, пред тази на другите. Щото ей така като тръгне някое саксо на 120 да те минава на прага на възможностите си, по-добре да караш пред него и да не ти се налага, да видиш дали ще се справи и дали ще сте живи и двамата след това.

bmw
- KickingKing
- ентусиаст
-
Е всички какви сте ангелчета тука не е истина
Бат ви Майкъл има една песен от мноооого отдавна дет се пее, че ако искаш да оправиш нещо трябва да почнеш с "човекът в огледалото".
Аз от хората, които познавам на живо в тоя форум знам за 5ма дет не карат като пият ама 2ма от тях не близват алкохол, а другите компесират с други добавки
Ама тука във форума всички са некви безпогрешни обаче като си поговориш с тях на живо и всеки ти казва как е карал пиян еди кога си и т.н.
По тая логика както казва Мишу трябвало да не се оправя с 50лв ама не си прав/а, защото в дриготе страмо алп ме те малажат властите достатъчно ще те накаже обществото, а тука казваш "ей, абе ония ден карах на бутилка водка и найш как никой не разбра" и тия покрай него "Уууу ааа брао бее ееегаси тоя как не го хваща скивай къф е готин", а в някоя друга страна реакцията би била маааалко по-различна, та дори и до там да се обадят на полицията да го опандизят заради това.
И другото, което точно обяснявах ония ден на едни приятели е трябва ли да се прави нещо заради тия 50лв или заради куките? Да бе всички им се ядосваме ама хората си слагат колана за да не ги глобят, а не защото ги предпазва. Еми работите всеки ден с интернет и без това си гумите времето вземете прегледайте филмчетата к'во става със и без колан, какво става ако пасажерът зад теб е без колан или носиш някви неща и може следващият път да се замислите за ваща собствена сигурност, а не за 50те лева в джоба дето ще ги изхарчите след час... ако стигнете до там. Но това е просто пример, но достатъчно показателен и свързан тясно с темата...

Аз от хората, които познавам на живо в тоя форум знам за 5ма дет не карат като пият ама 2ма от тях не близват алкохол, а другите компесират с други добавки

По тая логика както казва Мишу трябвало да не се оправя с 50лв ама не си прав/а, защото в дриготе страмо алп ме те малажат властите достатъчно ще те накаже обществото, а тука казваш "ей, абе ония ден карах на бутилка водка и найш как никой не разбра" и тия покрай него "Уууу ааа брао бее ееегаси тоя как не го хваща скивай къф е готин", а в някоя друга страна реакцията би била маааалко по-различна, та дори и до там да се обадят на полицията да го опандизят заради това.
И другото, което точно обяснявах ония ден на едни приятели е трябва ли да се прави нещо заради тия 50лв или заради куките? Да бе всички им се ядосваме ама хората си слагат колана за да не ги глобят, а не защото ги предпазва. Еми работите всеки ден с интернет и без това си гумите времето вземете прегледайте филмчетата к'во става със и без колан, какво става ако пасажерът зад теб е без колан или носиш някви неща и може следващият път да се замислите за ваща собствена сигурност, а не за 50те лева в джоба дето ще ги изхарчите след час... ако стигнете до там. Но това е просто пример, но достатъчно показателен и свързан тясно с темата...

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
Няма как да караме нормално без закони. Наскоро щяха да ме глобят 200лв и 3 месеца без книжка - по артерията към пловдив със 110, а то ограничението било 60
, но се разминах с 20 лв. Разбира се, мога да се оправдая, че беше неделя, че нямаше нито 1 кола, че реалното ограничение е 90 и т.н - сега като минавам от там се притеснявам за кинтите си, но ако бяха ми взели книжката и се повозя 3 месеца с рейда дали щях да помисля да превишавам пак скоростта. Искат се крумови закони дори и s класите да си карат с ограничението.
Иска се и бунт, ама спииммм - не е нормално, ама живота е тежък и всеки се спасява както може...

Иска се и бунт, ама спииммм - не е нормално, ама живота е тежък и всеки се спасява както може...
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Аз спрех да ги храним куките! Сега си ходя пеша за здраве
и въобще не ме брига е верно 7 точки и 1 месец без книжка ама трябва да се спазват законите.

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4