Едно от най-странните неща, които са ми се случвали

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 16 Юли 2008, 12:36

hemicharger написа:Що някой не постне темата и в форума на нисан?

Мога да я постна, ама не е от нашите идиота...
Както знаем, колата не определя манталитета. Тъпаци навсякъде и с всякакви коли.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 16 Юли 2008, 15:07

KickingKing написа:КАТ казаха, че когато е предумишлено трябва да се обърна към районното

Давай смело! 8)
_!_

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 16 Юли 2008, 15:18

ако викнеш и господари на ефира цирка ще е пълен

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 16 Юли 2008, 16:00

Мисля си го от 2 часа ама още наще не знаят. Ша бъде некво криво да разберат от другаде и за това за сега ще се сдържа.
Са ходих в Пирогов и съм мега бесен :@
Влизам и неква ми мрънка къде да отида и накрая чакам 45мин да вляза в кабинет дет няма никой. То трябвало да ходя в два - единия за некви крайници, другия за главата. На мене на галвата ми нема нищо почти и влизам тоя вика ооо не то нищо не мога ти пиша. Викам ми хубу тогава нема кво да праим, а неква сестра ли е к'ва е вика, че може само да ме запишат ако има дело да видят, че съм идвал. Викам перфе давай и тоя докторЪТ ме седна и почна ме гледа ама нищо. Аз викам е тука и той ами да това мога и да го пишааа... След това едно суетене дали да ме карат да плащам или не и тая ми написа преглед - 25лв. Викам щом за гледане тряя си вземаме пари, а те к'во гледане. Аз отговарям ами ние какво направихме току що? Гледаме се и нищо не направихме. Ходих си платих 25лв и си мислим през това време как може да ми вземат толкова пари за, това че АЗ му казах какво точно да гледа и той не ме прегледа. Дори не видя дали отзад имам нещо или отстрани или дали ме боли главата, имам ли мозъчно сътресение нещо... И по-дразнещото стои и ме убеждава как ако ми немало нищо кой знае какво да не съм се занимавал с глупости и да си давам пари за адвокати щото те вземали пари, а не като тях. Ей ша им ****** и наглите капути не стига, че нищо не вършиш, не стига че вземаш кинти, не стига че плюеш по другите колко са добре те, а ти колко си зле ами ша ме обеждаваш и да не правя нищо. Аре па ако е твоя син дали така ша мислиш. К'во трябва да ме ампутират за да предприема нещо ли? Бахти лайнарите смотани...
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 16 Юли 2008, 16:05

Е какво стана в крайна сметка дадоха ли ти медицинско или не? Поне записаха ли те? Звъня ли на адвоката? Жалба подаде ли? Не отлагай, ами му разгони фамилията на бастуна!

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 16 Юли 2008, 17:37

Е то медицинско бате се вади тряя отидеш в 5 кабинета, па после в некво на улица здраве 2 и после не знам и аз къде... Са неква новина, че бил дилърче от квартала и тряя да разследваме случаят. Медицинско живот и здраве утре ша изкараме :(
Изображение

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 16 Юли 2008, 18:15

Колега , ти страшно търпелив човек и ти свалям шапка .....аз не мога така , но ти казвам да не оставяш случая , отивай при адвокат , при прокурор , събирай група ако щеш но това копеле трява да си получи нещо, каквото и да е....е заради такива бокса ми и винаги в джоба , последния път трима се върнаха още докато извадих ръчичка от джоба......много измет ,много буклук.....Наблегни с адвокат няма да сгрешиш.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 16 Юли 2008, 18:25

Space написа:А, защо просто не звъннеш в полицията и не кажеш, че еди си кой те е блъснал с колата си на тротоара, ти си паднал, той е слезнал, ударил те е и е избягал и ти само си успял да видиш номера на колата ... :) Това също ще му създаде достатъчно проблеми :)

Свирено вече... това е трябвало да стане веднага... сега всякакви ПТП-та са вече спомен... Ако беше се обадил веднага, щеше да мине за напускане на ПТП, а сега и ти си го напуснал, още повече, че са минали 24 ч....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 16 Юли 2008, 19:14

KickingKing написа:... Са неква новина, че бил дилърче от квартала и тряя да разследваме случаят.
От кой квартал?
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

.

Мнение от bavareca_86 » 16 Юли 2008, 19:18

titto написа:
KickingKing написа:... Са неква новина, че бил дилърче от квартала и тряя да разследваме случаят.
От кой квартал?
ти да не би да ги познаваш :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 16 Юли 2008, 19:22

Vlados на 166 ми казаха, че щом е умишлено не е тяхна работа, а на районното.
tito май лагера се пада
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: .

Мнение от titto » 16 Юли 2008, 19:37

bavareca_86 написа:
titto написа:
От кой квартал?
ти да не би да ги познаваш :mhihi: :mhihi:
Не бе,свърши ми белото...! :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.........

Мнение от Тоо Cool » 16 Юли 2008, 21:50

Баце ти луд ли си, къв си???????:dunno:
Някакъв сопол те е наритал като на всичкото отгоре си бил невинен отвсякъде :shock: , по описанието на "побойника" и по твоя външен вид смятам, че е можело да го смажеш неминуемо!!!
Ти луд ли си да пишеш във форума как някаъв пУмияр те е набил най-позорно а ти като някоя (без извинение :!: ) п**** ходиш да си вадиш медЕцински и прочие излагации.....Тва ми напомня един в школата в Симеоново-обясняваше как от нищо не го е страх, как пребил веднъж ТРИМА скинари сам, как с едно маваши еди какво си и т.н., а на един мач в школата същия тоя посерко спъна едно момче, което просто отиде и му разби нослето с глава....насилника на скинарите :mhihi: отиде веднага да си вади медицинско, да се оплаква на ректора и на тате и прочие....
Та по темата-требвало е да го смажеш от бой тоя лайновоз пред повлеканата му и това е! Мъжка работа! Разбирам да е бил някой по-голям или по-въоръжен от теб та да му лежиш и са да ходиш по лекари и прочие, ма в твоя случай се радвам, че определено не си ми в графата приятели, а само ...ми...познати....... :roll:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 16 Юли 2008, 22:26

умния винаги отстъпва :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 16 Юли 2008, 23:41

Хахаха Too Cool мене не ме е срам от т'ва което е станало и щото не са ме пребили като куче както ти се изрази :mhihi: Ти ако в тая ситуация би се спотайвал у вас и не би казал на никой щото те е срам си е твой проблем, мен това не ме прави нито нещо по-малко, нито ми създава некви комплекси, а напротив - аз имам доблестта да го кажа и да не се здухвам, а да действам по въпросът.
Не съм се хвалил колко съм страшен или нещо такова и да може би можеше да е много по-различно положението обаче сега ситуацията е такава и аз гледам напред, а я си помисли кое би те ебнало тебе повече - някой да дойде да те счупи от бой и след 2 месеца да ти няма нищо или да ти вземат книжката, да ти висят жалби и евентуиално да тряя да даваш на някой кинти щото съда е разпоредил така, та и досието ти да не е чисто и както са тръгнали нещата уж към ЕС да имаш в бъдеще проблеми заради това навсякъде?
Ти явно живееш в некъв измислен свят ама обществото, в което се намира България в момента не е спартанското, а управлението се нарича демократична република и тя предоставя институции, които да защитават правата, па няма значение дали си 2 метра висок или 1.20. И да за да мога да му причиня максимално много беди на тоя измислен герой ми трябва медицинско, а ти доколкото виждам нито веднъж не си се занимавал с такива неща.
От друга страна реалността е малко по-различна и аз няма да предприема да изпратя някой при него без да знам какъв е щото не мое се окаже некой по-откачен от теб и тогава си го загазил, па ако ще и Прекалено Куул да си... Да не говорим, че трябва малко време докато се получи пълната информация.
Изображение

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата