Пореден инцидент в София - сблъсък на бмв и линейка ...
Модератор: Общи модератори
bmwista написа:vAiO написа:в US и предполагам в други страни, като има линейка или полиция с пуснат буркан, колите не просто я пропускат да мине, а отбиват встрани и спират, това да даваш газ до ламарината и да караш отпред е голяма простотия
Абе колега като не знаеш мълчи,ситуацията беше такава,че неможеше да отбия(знам че така се прави) ама пътя тесен как да отбия да се кача върху мантинелата ли,а тея от насрещното си карат не им дреме(па то това си се води магистрала) акоси бях карал като първия човек щях да бавя линеиката![]()
А много ме ядоса с тоя тъп коментар.
Аз също съм изпадал в подобна ситуация и честно казано въобще не ми стана приятно и след това се чудих дали е можело да постъпя по друг начин:
с 90км/ч да отбия в банкета и евентуално да спра в канавката или да си намаля като пич до 5км/ч и после да отбия, като вече съм убил и скоростта на линейката
или просто да карам с пълна газ още 200-300м, когато на линейката ще и се отдаде възможност да ме изпревари!?
Мисля, че малко се отклонихме от темата, защото ситуацията тук е по-различна...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
По Дарик потвърдиха инфото,че БМВ-то е минало на червено! Слушах и интервюто с шофьора на линейката и наистина нашето момче,май е прекалило в момента с нарушенията! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
EcLipSeR написа: Аз се чудя как на този в бмв-то нищо му няма !
ми и двамата с 40 странично е кой на къде хване...пък доктора ако беше с колан нямаше да е под линейката.
истината е, че сме прости говеда в БГ. Дядо ми като го сгази такси на пешеходна пътека, свидетеля каза, че от линейката като са го видели колко е зле, и че е на възраст едва ли не са пушили цигарка и кафенце да го видят дали няма да си отиде. После пък ми казаха, че нишо му нямало ама след 30 мин починал и накрая като исках да ми кажат окончателно какво става първо пак ми казаха, че е жив и така докато не се оказа най-лошото.
Всите по улиците големи тарикати.. е те така до орландовци и това е...писна ми да слушам за милите мотористи дето се разчленяват с 280 и бедните пияни шофери по дърветата..
boro написа:Аз също съм изпадал в подобна ситуация и честно казано въобще не ми стана приятно и след това се чудих дали е можело да постъпя по друг начин:
с 90км/ч да отбия в банкета и евентуално да спра в канавката или да си намаля като пич до 5км/ч и после да отбия, като вече съм убил и скоростта на линейката
или просто да карам с пълна газ още 200-300м, когато на линейката ще и се отдаде възможност да ме изпревари!?
Мисля, че малко се отклонихме от темата, защото ситуацията тук е по-различна...
естествено че ако няма къде да отбиеш, най добрия вариант е да настъпиш газта но и при първа възможност да отбиеш;
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
A_DUNCHEV написа:ACCELERATOR написа:БМВ-то беше Е46.... Май доста бързо се е движел, наистина.
А видяхте ли следващата новина, с Пасата? Тази кола не приличаше на нищо![]()
![]()
![]()
Ебаси,тези с Пасатора направо са се размазали! Жалко за всички!
Много жалко за момчетата.Лека им пръст.Това което разбрах какво е било на мястото .... един УЖАС!

Ако модераторът смята,че не е редно да се вижда снимката нека да я махне!

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Значи, шофъора на БМВто е един от най близките ми приятели. Линейката пуснала сирени точно преди да се натресе в него, той си е минал на зелено, след това се е сабудил в полето, за радост има само ожулвания и комоцио (може би не е ясно о6те) няма вутре6ни наранявания и счупвания. Доктора в линейката е бил без колан и като се е обурнала линейката му смазала главата. Полицаи му казал че ако е бил с по стара кола или по малка щял да е на място. Колата както се досещата е тоталка. И не се е движело с висока скорост даже бил натиснал леко спирачката. Такче тоя тапанар шофиора на линейката да не казва че е минавал на зелено и е карал с 40!!!! Са ще видим колко разправи ще има благодарение на нашата мила татковина!!!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
http://news.ibox.bg/news/id_1487787553
Прочетете последния абзац. Оказва се, че те са един вид без предимство нищо, че закона им го позволява, но направят ли птп те са виновни 100% независимо дали са пуснати сирените. Това според мен само в булгаристан може да се случи. Хем със специален режим хем виновни ако се случи нещо. В този случай не защитавам нито едните нито другите, но си мисля, че от бърза помощ не трябва да носят вина при случай на птп когато преминават през кръстовище със сключена светлина сигнализация. Някой да каже дали това което са написали в нюза наистина е така
Прочетете последния абзац. Оказва се, че те са един вид без предимство нищо, че закона им го позволява, но направят ли птп те са виновни 100% независимо дали са пуснати сирените. Това според мен само в булгаристан може да се случи. Хем със специален режим хем виновни ако се случи нещо. В този случай не защитавам нито едните нито другите, но си мисля, че от бърза помощ не трябва да носят вина при случай на птп когато преминават през кръстовище със сключена светлина сигнализация. Някой да каже дали това което са написали в нюза наистина е така
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Не съм от софия за това питам - Там камери няма ли ......но и да има ,все тая. Днес на едно открито кръстовище в Пазарджик, с видимост от 100 метра поне, един тир си мина на стоп , даже набирайки яко ,отнемайки предимство на 4-5 коли коли -----имах чувство че шофьора е откачил нещо ....Добре, че отдалече се виждаше че няма намерение да спира ....
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
на мене 2 пъти ми се е случвало да минавам на зелено и тоя с линейката да си пуска сирената само като тръгне да преминава през кръстовището ... добре, че спирачките ми работят отлично и 2та пъти
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
BMWALPINA написа:Значи, шофъора на БМВто е един от най близките ми приятели. Линейката пуснала сирени точно преди да се натресе в него, той си е минал на зелено, след това се е сабудил в полето, за радост има само ожулвания и комоцио (може би не е ясно о6те) няма вутре6ни наранявания и счупвания. Доктора в линейката е бил без колан и като се е обурнала линейката му смазала главата. Полицаи му казал че ако е бил с по стара кола или по малка щял да е на място. Колата както се досещата е тоталка. И не се е движело с висока скорост даже бил натиснал леко спирачката. Такче тоя тапанар шофиора на линейката да не казва че е минавал на зелено и е карал с 40!!!! Са ще видим колко разправи ще има благодарение на нашата мила татковина!!!
точно както си и мислих, Андро, дано момчето си намери добър адвокат, за останалите ...всеки си носи кръста...
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
И по новините защо казват,БМВ се удари в линейка.Ако беше примерно некъв Опел щяха да кажат лек автомобил се удари в линейка,но постоянно изтъкват каква е марката на колата!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Navi_Bmw написа:И по новините защо казват,БМВ се удари в линейка.Ако беше примерно некъв Опел щяха да кажат лек автомобил се удари в линейка,но постоянно изтъкват каква е марката на колата!![]()
защото само ГАНГСТЕРИТЕ карат БМВ

Лека му пръст на човека в линейката

Дано пича с БМВ-то му мине това от главата, вярвам, че е така, както казва.
You said: "Time will change!" What if it changes you?