ДО ВСИЧКИ ДРИФТЪРИ (continued)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 07 Юли 2008, 0:11

Ама ти сериозно ли :mhihi:
In Ban We Trust!

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 07 Юли 2008, 1:08

темата няма да има никакво развитие - предлагам да се заключи :idea:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Юли 2008, 1:53

stenly написа:Пичове (и дами ако има),
една идея като за брейнсторминг:

Прави се едно АД,
събира се капитал от дялово участие, като се разчита главно на малки суми идващи от много на брой пишман драйвъри от типа дето само едно платно не им стига,
купува се земя някъде където не е твърде скъпа и върху нея се прави писта с каквито още съоръжения са необходими като минимум.

Доколко възможна ви се вижда реализацията на една такава идея?
И разбира се един от основните въпроси - само че той е за хора с опит в тая материя - груба оценка на цената на подобен проект ?

2 000 000 евро за начало
ама и пак държавата няма сметка и ще направи черен живота на опиталите се ... преид около година едни англииски инвеститори имаха идея такава ама държавата им смля ентусиазма
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 07 Юли 2008, 2:10

Шаро е много прав ,живеем в държава в която винаги за всяка постъпка се допира до някой а в общия случай някои и всички ТЕ си искат "своето" отделно от това съоражение от такъв ранг ще струва безбожно скъпо :roll: Тамън ще съберем парите и те ща потънат типично по нашенски :mhihi:

Ето преди малко чух през отворения прозорец пишене на гуми и рев на шестаци на кръстовището на Военно Медицинска Академия (там дето се пързаляхме преди един месец глутница от тук и един нехранимайко ни напсува много лошо :mhihi: ) ,но честно да си кажа се усмихнах и ми се дощя и аз да ида при тях :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 07 Юли 2008, 2:13

Penchev написа:Шаро е много прав ,живеем в държава в която винаги за всяка постъпка се допира до някой а в общия случай някои и всички ТЕ си искат "своето" отделно от това съоражение от такъв ранг ще струва безбожно скъпо :roll: Тамън ще съберем парите и те ща потънат типично по нашенски :mhihi:

Ето преди малко чух през отворения прозорец пишене на гуми и рев на шестаци на кръстовището на Военно Медицинска Академия (там дето се пързаляхме преди един месец глутница от тук и един нехранимайко ни напсува много лошо :mhihi: ) ,но честно да си кажа се усмихнах и ми се дощя и аз да ида при тях :mhihi:

Георги Пенчев

тия па кои са били .. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Sharo на 07 Юли 2008, 2:36, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 07 Юли 2008, 2:26

Penchev написа:преди един месец глутница от тук и един нехранимайко ни напсува много лошо :mhihi: )

Георги Пенчев

И кое точно го превърна в нехранимайко, би ли обяснил?
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 07 Юли 2008, 2:38

eraziel написа:
Penchev написа:преди един месец глутница от тук и един нехранимайко ни напсува много лошо :mhihi: )

Георги Пенчев

И кое точно го превърна в нехранимайко, би ли обяснил?

начина му на изказване ...
въпреки че нехранимайко си е неква блага дума

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 07 Юли 2008, 2:45

Penchev написа:

Георги Пенчев

сънувал си :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 07 Юли 2008, 3:00

Бе то места за дрифт колкото щеш има-ако трябва ще се затвори някоя отсечка от път близо до софия(около железница и паначерево има бол такива с малко трафик) вечерта и ше си става много добре-като през зимата.Може и некви състезания да си се провеждат (ест, нелегални,тъй като нито една регистрирана федерация по автомобилен спорт не осъществява подобна инициатива).тряа си желание и хъс.Възможности има.Поне 20-30 човека от тоа форум си мразят гумите и сменят по един-2 комплекта на седмица.ако се съберат по 5 лева от кола участник за едно такова мероприятие лесно биха се покрили разходи по организацията и разбиране с местните шерифи.Истината е че на всички ни се кара,всеки иска да си направи просоттията,но за да е по- безпасно и атрактивно си требе организация

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 07 Юли 2008, 13:04

Sharo написа:... преид около година едни англииски инвеститори имаха идея такава ама държавата им смля ентусиазма

Я ако си запознат разкажи повече по тоя случай :?:

И ми е чудно дали с активна съпротива са ги отказали или просто с отношение тип Ал.Божков: 'А моя кяр от тая работа къв ше е ?'

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 07 Юли 2008, 14:17

LeX написа:
Penchev написа:

Георги Пенчев

сънувал си :mhihi:

Жоре, направо съм възмутен от такиви люде..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 07 Юли 2008, 14:27

аз пък до сега не съм чул и видял някой дрифтър да е ударил някой... да го е убил... да е застрашил сериозно човешки живот... просто защото в градски условия никой не си позволява да влиза настрани с повече от 50 км/ч... дрифтърите застрашават единствено собственото си здраве и автомобил... а я сега порови в интернет и виж колко много убити има от разни малоумници които се мислят за пилоти и карат в градски условия с 100 и в извънградски с 200...

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 07 Юли 2008, 14:32

Ogi написа:аз пък до сега не съм чул и видял някой дрифтър да е ударил някой... да го е убил... да е застрашил сериозно човешки живот... просто защото в градски условия никой не си позволява да влиза настрани с повече от 50 км/ч... дрифтърите застрашават единствено собственото си здраве и автомобил... а я сега порови в интернет и виж колко много убити има от разни малоумници които се мислят за пилоти и карат в градски условия с 100 и в извънградски с 200...

ЕДна нощ прибирайки се от дискотека си се возя най културно в таксито и ни изпревари една Е36ца, като се прибра в на6та лента направи много красив пирует и качи няколко спрели коли на тротоара

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 07 Юли 2008, 14:49

BMWALPINA написа:
Ogi написа:аз пък до сега не съм чул и видял някой дрифтър да е ударил някой... да го е убил... да е застрашил сериозно човешки живот... просто защото в градски условия никой не си позволява да влиза настрани с повече от 50 км/ч... дрифтърите застрашават единствено собственото си здраве и автомобил... а я сега порови в интернет и виж колко много убити има от разни малоумници които се мислят за пилоти и карат в градски условия с 100 и в извънградски с 200...

ЕДна нощ прибирайки се от дискотека си се возя най културно в таксито и ни изпревари една Е36ца, като се прибра в на6та лента направи много красив пирует и качи няколко спрели коли на тротоара

явно и той се е прибирал от дискотека и е бил загрял :mhihi:
а ако е бил загрял вече отива в темата на пияните шофьори ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 07 Юли 2008, 17:15

ми за 2 дена 3ма бмвисти натрупчета само така треа да се дрищи та да се сменят части и да се плаща на адвокати :help:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата