Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Паркинг има и трябва да е безплатен, тъй като по нормативи, всеки бизнес трябва задължително да има паркинг за своите клиенти... Това ти няма как да го разбереш, тъй като си прекалено млад или офлайн, така, че приключвам разговора едностранно. Успех със снимките и акълоподаването.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
има няма паркинг, реалността от вчера (няма клип, забравих си камерата в нас)
работя в широкия център на Пловдив, общината преди 4 месеца направи БЕЗПЛАТНИ паркинги пред 2 блока до офиса , аз НЕ спирам там , а на улицата (разрешено е) за да не заемам мястото на живущите (пред офиса си спирам)
еми вчера ми се наложи да спра, намерих си място на паркинга, спрях в рамките на мястото, без да преча и т.н.
тръгвам си около 18ч ... отивам до паркинга ... моята кола и на още едно момче тойотата (дойде за това знам кой е шофьора) запушени от 407ца на аварийки без шофьор ... целия пакринг всички спрели както са начертани парко местата, тая се нахакала зад нашите коли (предниците на колите ни с този с тойотата сочат към тротоар/бордюр , т.е. края на паркинга). Свирнах един път ... всички по улицата ме гледат на кръв ... нз как трябваше да привлека вниманието на шофьора на пежото ... реакция няма, никой не идва ... седя си до колата (пече слънце още) и чакам ... чакам ...
идва някаква леля ... гледа виновно ... ама нито вика извинявайте, нито нищо , качва се и тръгва и излиза от паркигна
качвам се и аз, момчето с тойотата излезе ... и таман отивам и аз към края на паркинга ... хоп, служебна количка на аварийки с някаква девойка ... и спира и влиза в единия магазин докато аз стигна изхода на паркинга ама харабия си спира точно пред изхода на паркинга , няма как да заобиколиш
бавно стигам до колата ... изчаках 30сек ... оная си белее в магазина и я виждам директно ... пак свирнах с клаксона ... оная ми ръкомаха и тича да излиза ... вече пак ме гледат на кръв от близко кафе и разни магазини ?!
влиза в колата, дава малко напредн (улицата еднопосочна) ... и пак спира на средата на улицата и ми сочи да съм минел през тротоара ?! ... а по улицата вече идват 3-4 коли ....
посочих й 3 празни парко места на улицата 2 метра по-надолу ... някакси ме разбра шофьорката и демонстративно си спря само 1/2 кола в паркомястото и остави другата да пречи ...
сигурен съм че извода от тия ситуации е, че аз съм тъп комплексар с чупено старо бНв и за тва "свиря" и "се разправям" с хората ...
за това днес дойдох пеша на работа , просто не си струва да си причинавам тия тъпотии - когато имам възможност щото не винаги може да си сигурен, че цял ден няма да ти трябва кола
та в Пловдив е супер
работя в широкия център на Пловдив, общината преди 4 месеца направи БЕЗПЛАТНИ паркинги пред 2 блока до офиса , аз НЕ спирам там , а на улицата (разрешено е) за да не заемам мястото на живущите (пред офиса си спирам)
еми вчера ми се наложи да спра, намерих си място на паркинга, спрях в рамките на мястото, без да преча и т.н.
тръгвам си около 18ч ... отивам до паркинга ... моята кола и на още едно момче тойотата (дойде за това знам кой е шофьора) запушени от 407ца на аварийки без шофьор ... целия пакринг всички спрели както са начертани парко местата, тая се нахакала зад нашите коли (предниците на колите ни с този с тойотата сочат към тротоар/бордюр , т.е. края на паркинга). Свирнах един път ... всички по улицата ме гледат на кръв ... нз как трябваше да привлека вниманието на шофьора на пежото ... реакция няма, никой не идва ... седя си до колата (пече слънце още) и чакам ... чакам ...
идва някаква леля ... гледа виновно ... ама нито вика извинявайте, нито нищо , качва се и тръгва и излиза от паркигна
качвам се и аз, момчето с тойотата излезе ... и таман отивам и аз към края на паркинга ... хоп, служебна количка на аварийки с някаква девойка ... и спира и влиза в единия магазин докато аз стигна изхода на паркинга ама харабия си спира точно пред изхода на паркинга , няма как да заобиколиш
бавно стигам до колата ... изчаках 30сек ... оная си белее в магазина и я виждам директно ... пак свирнах с клаксона ... оная ми ръкомаха и тича да излиза ... вече пак ме гледат на кръв от близко кафе и разни магазини ?!
влиза в колата, дава малко напредн (улицата еднопосочна) ... и пак спира на средата на улицата и ми сочи да съм минел през тротоара ?! ... а по улицата вече идват 3-4 коли ....
посочих й 3 празни парко места на улицата 2 метра по-надолу ... някакси ме разбра шофьорката и демонстративно си спря само 1/2 кола в паркомястото и остави другата да пречи ...
сигурен съм че извода от тия ситуации е, че аз съм тъп комплексар с чупено старо бНв и за тва "свиря" и "се разправям" с хората ...
за това днес дойдох пеша на работа , просто не си струва да си причинавам тия тъпотии - когато имам възможност щото не винаги може да си сигурен, че цял ден няма да ти трябва кола
та в Пловдив е супер
Последното нещо, което очаквах е хора паркирали в дясната лента преди сляп завой в тесен планински път да бъдат защитавани, щото разбираш ли общината незаконно взимала пари за паркинг на едно от малкото добре развити туристически дестинации в тая държава. Трябвало да осигури места за клиентите.. как се изчислява колко са клиентите? Зимата никой не ги катери тия езера, пролетта да ходят по 100 човека на ден уикенда, ама лятото са по 1000. Колко трябва да са осигурените места?
Все пак е добре да го знам. Е сега другата седмица ще си спра на пътя към Резово, вместо да им плащам на ония измамници на Силистар 5лв да им седя на плажа. Като ходя да си върша някаква работа във фибанк на ГМ ако няма места на паркинга за клиенти, направо ще си спирам на драган цанков, щото те са длъжни да ми осигурят къде да спра безплатно.
Все пак е добре да го знам. Е сега другата седмица ще си спра на пътя към Резово, вместо да им плащам на ония измамници на Силистар 5лв да им седя на плажа. Като ходя да си върша някаква работа във фибанк на ГМ ако няма места на паркинга за клиенти, направо ще си спирам на драган цанков, щото те са длъжни да ми осигурят къде да спра безплатно.
Последна промяна speedhokk на 08 Авг 2017, 18:51, променена общо 1 път
Този спрял близо без видимост на десния завой и аз го псувах... Как спират там и не ги е страх да не им потриват или издраскат колите...
Преди около час - Бакшиш спукал гума и я сменя в лявата лента на Цариградско малко преди като камерата на Орлов мост....Няма триъгълници няма нищо.... ..... Задръстването почваше някъде от Плиска заради тоя....
- sincheto
- кандидат ентусиаст
-
maxoyn написа:Този спрял близо без видимост на десния завой и аз го псувах... Как спират там и не ги е страх да не им потриват или издраскат колите...
За повечето хора това са просто ламарини - все им е тая дали е ожулена или не...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Тази вечер на светофара на черни връх и евлоги георгиев една астра имам чувството, че превъртя 2 пъти оборотомера, като светна зеленото, свинята от мъжки пол, дето го караше си изкара лявото ръчище и започна да го върти показвайки с пръсти 1. Зад него със същата ярост някакъв с мазда 3, супер нервно изнасилваше моторчето на колата опитвайки се неистово да настигне астралния. Сефте ми стана кофти за горките коли
Гледах, умувах, не успях да разбера цялата дебилщина кво означаваше. Някой, ако е схванал да каже 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Тясна улица , по която има интензивен сутрешен трафик и съответно баничарница.
Олигофрените спират на самата тясна улица, на 5 метра има светофар, удрят аварийките и излизат да си купят баничка.
На клаксоните от наредените коли зад тях от образувалото се задръстване не реагират по никакъв начин, дори и на вербалните, почват да се дървят..
Значи ето това е пълен селяндурски тероризъм, щото само пълен селяк, от некое забито село дошъл да реди плочки в големият град, може да спре по тоя тъп начин за баничка...
Олигофрените спират на самата тясна улица, на 5 метра има светофар, удрят аварийките и излизат да си купят баничка.
На клаксоните от наредените коли зад тях от образувалото се задръстване не реагират по никакъв начин, дори и на вербалните, почват да се дървят..
Значи ето това е пълен селяндурски тероризъм, щото само пълен селяк, от некое забито село дошъл да реди плочки в големият град, може да спре по тоя тъп начин за баничка...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
В момента май върви някакъв курс за обучение на терористи-камикадзета из София - всякакви странни индивиди с варели за под 1000лв карат като бесни и се смятат за торпили 

Тая кака днес сутринта към 07:30 на Позитано 20 беше забравила да остави колата на скорост.... Добре,че я видях и беше в лабораторията дето беше и жена ми. Влизам питам на кой е Пежото, патката вика мое - казах и,че нещо леко колата и е напряко на улицата...
"Иии верно ли" .... Няма Благодаря, няма нищо.
Малко след като си премести колата мина патрулка....Май не трябваше да и казвам,че да си беше отнесла акта. Деа и едно просто Благодаря вече ги мързи да казват.

"Иии верно ли" .... Няма Благодаря, няма нищо.
Малко след като си премести колата мина патрулка....Май не трябваше да и казвам,че да си беше отнесла акта. Деа и едно просто Благодаря вече ги мързи да казват.

- preki
- Потребител
-
- Кара: BMW 320ci E46 Convertible
Don_Diego написа:В момента май върви някакъв курс за обучение на терористи-камикадзета из София - всякакви странни индивиди с варели за под 1000лв карат като бесни и се смятат за торпили
Има нещо вярно - летят, натискат отзад, бързат, при все че София е полупразна и дори с ремонтите се кара що-годе спокойно
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Понеже бяхме спорили с колега от форума в тази тема за уличката в Бизнес парк-а как постоянно се правят нарушения...
Та нещата може и да се случат при добро желание. А ако видя някой селяк да ги бара тези знаци, след като ги поставят отново, лично ще го кача на Витоша да си прави разходка...

Та нещата може и да се случат при добро желание. А ако видя някой селяк да ги бара тези знаци, след като ги поставят отново, лично ще го кача на Витоша да си прави разходка...

dextuar написа:Понеже бяхме спорили с колега от форума в тази тема за уличката в Бизнес парк-а как постоянно се правят нарушения...
ако става на въпрос за това пред хотела, там винаги е било така , и нито 1 път не съм видял кат , а решението е да направят още 1 лента успоредна за да може да се излиза към околовръстното
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Ако става въпрос за този изход не знам какво му е сложното и какъв дебил трябва да си да го мислиш как и откъде да минеш
Толкова като не му се върти на човек може да излезе през другия изход откъм кино арена/дару кар.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Могат, ама не искат, белким изгубят 3 минути и 150 грама повече гориво...madafaka_donkele написа:Ако става въпрос за този изход не знам какво му е сложното и какъв дебил трябва да си да го мислиш как и откъде да минешТолкова като не му се върти на човек може да излезе през другия изход откъм кино арена/дару кар.