Мотористите във форума!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какъв тип и колко мотоциклета притежавате?

Скутер
10
12%
Круйзър/Чопър
2
2%
Ендуро
2
2%
Мотор за гората/Крос
1
1%
Градски спорт/турист (нейкед)
12
14%
Шосеен спорт/турист
7
8%
Чист турист
4
5%
Пистов
3
3%
Притежавам един мотор
12
14%
Притежавам два мотора
3
3%
Притежавам три и повече мотора
3
3%
До 500сс
8
9%
500-750сс
6
7%
750-1000сс
8
9%
Над 1000сс
5
6%

Общо гласове : 86
младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Re: Мотористите във форума!

Мнение от gromovich » 29 Ное 2023, 22:10

IMG_9412.jpeg

Колеги, аз да се похваля с какъв Stryker се сдобих в началото на зимата. Тези дни ще ви разкажа през какви перипетии минах днес, за да се посмеете малко. Малко ме е срам ама си заслужава да се посмеете. Темата направо ще си е за раздел Страхотни истории.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Ное 2023, 22:17

Аааа ти го взима от Питстопа значи.
А честито.Много хубава машинка.
Пу пу. :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 30 Ное 2023, 12:07

Честито и хиляди безаварийни километри! Това е 950сс, нали така? Не е ли малко слаб? Цвета е як, но май не е оригинален... Някакъв хамелеон е май или се бъркам..?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 30 Ное 2023, 13:15

Всъщност е 1300.И в гилдията на чопърите си е чудна машинка с "малък" двигател. :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gromovich » 30 Ное 2023, 14:02

ildivvy написа:Честито и хиляди безаварийни километри! Това е 950сс, нали така? Не е ли малко слаб? Цвета е як, но май не е оригинален... Някакъв хамелеон е май или се бъркам..?

1300 куб.см и 110 Nm въртящ момент. Да цветът е хамелеон и не е оригинален

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gromovich » 30 Ное 2023, 14:56

Снощи обещах да напиша през какви перипетии минах, докато взема мотора. Та от известно вереме бях загледал една обява в мобилето на един Страйкър на 15000 лв. Познат беше звънял на продавача и той се кълнеше, че нямал никакви забележки. Та преди няколко дни гледам въпросната обява, цената свалена на 12500. В неделя се обаждам на телефона и собственикът ми каза, че намалил цената защото харесал някакъв Индиан и бърза да го вземе. След кратко умуване се договорихме да отида в сряда от София до село Трояново (на 20 км от Бургас) да го видим с мой приятел и ако ни хареса да го вземаме. Предупредих го, че идваме с бус и да подготви някаква платформа или някакви греди за да го качим. Отидохме на място, спазарихме мотора и тръгнахме да го качваме. Собственикът, той и кмет на селото, тип селски бек каза, че имал дископатия и може да вдига тежко. Не беше приготвил и никакви греди. Та след кратко умуване предложи да отидем на около 1 км от селото, където до пътя имало някаква рампа и от там да натоварим мотора по лесно. Отидохме, както свих от пътя в тревата и бусът затъна (със задно предаване е и беше валяло предните дни.) Същия селски бек караше Тойота Тундра и след като видяхме, че няма да можем да изкараме буса му предложихме да се върне до селото за въже. Върна се с един негов приятел с един Хайлукс, който ни извади без проблем, въпросът беше за 2 метра. Натоварихме в селото мотора в буса и тръгнахме към нотариуса в Бургас. Освен това моторът беше на името на майка му – една, трудно подвижна мила жена, която тръгна с нас към Бургас. На мен и моя приятел вече бяха почнали да ни кипват лан*та. Качихме се при нотариуса и там ново двайсет. Гледам аз договора и големия талон, който собственикът изпратил предварително на нотариуса за подготовката на документите и там вписан съвсем друг мотоциклет – някакъв скутер 250 към.см. Стопирах сделката, а собственикът тръгна да търси големия талон (по негови думи объркал ги). След 2 часа чакане талонът още не беше намерен а часът вече 15.00. На нас двамата вече тотално ни беше причерняло и решихме да убием малко време като се разходим до магазина на Пит Стоп, а там знаех, че има друг Страйкър но на по-висока цена.
Влязохме в магазина, двамата кални до ушите и след 5 мин заявих, че купувам Страйкъра от магазина само, че с уговорката, че от паркирания пред магазина бус ще сваля един окалян до резервоара Страйкър, ще го зарежа тук и на негово място товарим другия. Момчето от магазина и жената тотално се ошашавиха. Обадих се на селския кмет и му казах, че разтоварвам мотора пред магазина и да идва и да си го взима, когато пожелае. Оправихме документите и към 17.00 поехме към София. Общо взето отидох за един, а се върнах с друг мотор.
Анализирайки нещата все си мисля, че въпросният кмет се е надявал да мине метър, но не мога да си обясня, какъв му е бил проблемът да отиде и да изкара дубликат на талона.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 30 Ное 2023, 15:02

Затова от питстопа писаха, че имало премеждия. :ok:
Ебаси филма значи. Важното е че си купил хубав мотор.
Със здраве и много безаварийни километри.
И като ходите за мотор си приготвате вие рампата и коланите да ви е сигурна работата. :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 30 Ное 2023, 18:11

Това, да тръгнеш за един мотор, а да се прибереш с друг си е класика... Преди 15-тина години дори не знаехме какво ще вземем, като тръгвахме. Мобиле-то още беше 'рядко'. Моя случай съм ви го разказвал... Тръгнах на оглед за кола, а се прибрах капарирал мотор (в гаража имах и друг по това време) :mhihi: :mhihi: ..

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 30 Ное 2023, 18:48

Аз така купих предишната хонда миналата година.Отидох за булевард...дойде ми тежък за навехнатият крак...жената каза 2 часа седим тука с детето докато не вземеш мотор не си тръгваме...купих интерстейта... :ok: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 30 Ное 2023, 19:34

Винаги така става :ok: ! Жените са виновни за всичко...

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Ное 2023, 22:02

slatanic написа:Аз така купих предишната хонда миналата година.Отидох за булевард...дойде ми тежък за навехнатият крак...жената каза 2 часа седим тука с детето докато не вземеш мотор не си тръгваме...купих интерстейта... :ok: :mhihi:

Ми разбрана жена. Няма от какво да се оплакваш :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 30 Ное 2023, 22:15

Разбрана е тя...не и се ходеше до Дупница,че бяхме в Кюстендил...а на там отивахме ако не бях купил... :ok:
По темата...резервирах един бекрест(облегалка за шафьора)оригинална Mustang.Не е за моята седалка,ама с подмяна на стойката и ще стане.
Та дядо Коледа подранява...сега се чудя какво да изкрънкам от жената,че тя иска разни скъпи работи и поне 1/5 да избия дето се вика. :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 01 Дек 2023, 10:17

406441015_758085269671678_6714488461339440042_n.jpg

slatanic
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 02 Дек 2023, 13:49

Май само аз си карам още дали...Изображение

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 02 Дек 2023, 16:46

На тая кал дето е по пътищата...ще пропусна.
Чакам майстора да идва да полага керамиката на моторетката...не е да не правя нищо нали. :ok:
Пуснал съм парното,светнал съм лампите,забърсал съм прахта...
Даже и акумулатора заредих малко ей така да види,че внимание му обръщам.
Ама за сега толкова.Ако има хубаво време покрай празниците ще ида да му метна и нови гуми.
Ако няма...кога има. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата