Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: iOS тема
Брей, новия айфон добре са го изпипали...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
This is 7.
Jet Black цвета какво нещо е ... ще трябва да си купя и ръкавички
Иначе съдържанието е доста повече от очакваното, нищо че корпуса е същия.
Jet Black цвета какво нещо е ... ще трябва да си купя и ръкавички

Иначе съдържанието е доста повече от очакваното, нищо че корпуса е същия.
Only dead fish follow the stream...
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Екстра е телефона.
http://www.apple.com/iphone-7/
Ама ще чакам догодина за 10 годишнината се надявам да измислят нещо още по яко
Мечта ми е да махнат стъклата от телефоните. Също така да не се чупят
http://www.apple.com/iphone-7/
Ама ще чакам догодина за 10 годишнината се надявам да измислят нещо още по яко

Мечта ми е да махнат стъклата от телефоните. Също така да не се чупят

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Безжичните слушалки са интересни. Не блутут, а някаква собствена технология.
Иначе си действат. За разлика от някой други фирми, които наливат милиони за r&d и правят едно голямо нищо.
Иначе си действат. За разлика от някой други фирми, които наливат милиони за r&d и правят едно голямо нищо.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз пък нещо не съм впечатлен. Е тази вечер видях една old school Nokia. Един от първите телефони с вградена камера. Е в тези години колко бързо се развиваха технологиите... това цветни дисплеи, това полифонични мелодии
, а пък външни камери, вградени
, MP3, слотове за карти памет, ГПС, тъчскрийн ехеее. Сега реално нищо ново няма в телефоните. По-хубава камера, по-бърз процесор и толкова. Реално след iPhone 4... този какво толкова РЕВОЛЮЦИОННО има ? TouchID
Дано в следващия наистина измислят нещо ново за мобилно устройство.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е то и един компютър като го погледнеш от 20 години насам все компютър.
Поработили са доста върху камерата, батерията е по-издръжлива, телефона е по-бърз. На мен ми се вижда прилично. А и тоя джет блек бих го отнесал в миг ама май тая година за сефте ще пропусна новия модел.
Появява ми се сега реклама във фейса:
Идва ми да им напиша отдолу "колега Ръб, тува тилиси?
Тоя да не е станал продуктов или маркетинг мениджър в хуявеята, че от бая време не се е вяствал във форума?

Поработили са доста върху камерата, батерията е по-издръжлива, телефона е по-бърз. На мен ми се вижда прилично. А и тоя джет блек бих го отнесал в миг ама май тая година за сефте ще пропусна новия модел.
Появява ми се сега реклама във фейса:
Очаровани сме, че двойната камера на #HuaweiP9 разработена съвместно с Leica, вдъхнови и други. #OO #DualCamera
Идва ми да им напиша отдолу "колега Ръб, тува тилиси?

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Не знам какво може да измислят "ново за мобилно устройство", освен да лети или да готви
Като се замислиш, преди дали е било възможно да си отключваш телефона с пръст, да му говориш и той сам да пише, да ти пуска музика, да плащаш с него директно и т.н. Някои неща не са СЕНЗАЦИОННИ новости, но като теглиш чертата и изведнъж си свикнал с тях, а допреди 2 години не ги е имало въобще. Друг е въпроса, че тук в БГ не можеш да се възползваш от доста от функциите, които ги има по белия свят, ама тва е друга тема.
Телефонът е готин в новото черно, най-после го направиха да държи на вода, което за мен беше необяснимо как го няма до момента. Оттам нататък всички дребни нещица, които са сложили по хардуера са нормални, чакам да пробвам iOS10, така и така това ме интересува най-много
ПП- и на мен ми излиза тая реклама

Телефонът е готин в новото черно, най-после го направиха да държи на вода, което за мен беше необяснимо как го няма до момента. Оттам нататък всички дребни нещица, които са сложили по хардуера са нормални, чакам да пробвам iOS10, така и така това ме интересува най-много

ПП- и на мен ми излиза тая реклама

- DigitalExile
- ентусиаст
-
Абе не е много голям + това с водата. Щото са ще си сменяме сами батериите ама някой друг път.
Tелефона за разглабяне ще е доста по тегав. A за сглобяване не ми се мисли.
Време е иновативното да дойде и да спрат да ползват стъкла в телефоните и като го изпусна от 20см да не става на сол.
Време е иновативното да дойде и да спрат да ползват стъкла в телефоните и като го изпусна от 20см да не става на сол.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- alozavar
- Потребител
-
Nedko Anev написа:Абе не е много голям + това с водата. Щото са ще си сменяме сами батериите ама някой друг път.
Предпочитам да дам 100лв да ми сменят батерията в официален сервиз, или там колкото е, ако се наложи, отколкото да си полея телефона и да съм дотам

За дисплеите съм съгласен, но там направят ли ги здрави губят мнооооого пари от резервни дисплеи или направо нови телефони, ако е тотал щета, така че сигурно ще се позамислят първо

- DigitalExile
- ентусиаст
-
Ти разливал ли си нещо някога в/у айфон?
По принцип до 15 минути под вода няма никви проблеми има доста клипчета в нета.
Аз до са каквото съм имал като телефон никога не съм го пазил от вода, е не съм ги разливал но със супер мокри ръце пак съм си цъкал с тях.
До сега никъв яд.
А и това със смяната на батерията в официален сервиз, аз след тази процедура сериозно ще се съмнявам във водоустойчивостта на телефона.
По принцип до 15 минути под вода няма никви проблеми има доста клипчета в нета.
Аз до са каквото съм имал като телефон никога не съм го пазил от вода, е не съм ги разливал но със супер мокри ръце пак съм си цъкал с тях.
До сега никъв яд.
А и това със смяната на батерията в официален сервиз, аз след тази процедура сериозно ще се съмнявам във водоустойчивостта на телефона.
- alozavar
- Потребител
-
Е ще се съмняваш да ти го отворят в официален сервиз, но няма проблем да си ги разглабяме сами вкъщи, не схващам
Смяна на батерия ще ти се наложи веднъж да речем, не е ежедневна операция, за която да мисля от ден едно, че да считам за минус, че не мога да я направя сам.
По принцип си пазя нещата и досега не ми се е случвало да разлея нещо върху телефон, лаптоп и т.н., но е напълно възможно да стане. Случвало ми се е да ме вали доста стабилен дъжд и да ми трябва навигация пеша, тогава бих бил по-спокоен с водоустойчив телефон. На приятели са плували телефоните и после са в ориз и им се бае, за да проработят
Имаше случай едно Сони само от влагата в банята по време на душ беше дало фира, дори не беше докосвал водата. Ако теб те влече да си пуснеш твоя да плува за 10 мин, аз не бих го рискувал
Вече почват и да се бъзикат : You have headphones. The #OnePlus3 has a headphone jack. It’s not rocket science

По принцип си пазя нещата и досега не ми се е случвало да разлея нещо върху телефон, лаптоп и т.н., но е напълно възможно да стане. Случвало ми се е да ме вали доста стабилен дъжд и да ми трябва навигация пеша, тогава бих бил по-спокоен с водоустойчив телефон. На приятели са плували телефоните и после са в ориз и им се бае, за да проработят

Вече почват и да се бъзикат : You have headphones. The #OnePlus3 has a headphone jack. It’s not rocket science

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Нека се е*ават, пaк ще ги ударят в земята по продажби - разните китайчета с 32 ядрени процесори и жак за слушалки ще духат супата, колкото и да се правят на отворени сега...просто маркетингът им на епъл е един път, шапка им свалям
. Точно си мислех, че няма да сменям 6-цата още една година поне...и извадиха е*ахти и дизайна, е*бахти и джетблека
. Както имаше един лаф - shut up and take my money
. Да не говорим за новите безжични слушалки - май ме кефят повече и от айфона
.

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
iOS10 излиза официално на 13.09. Малко цени: Iphone 7 - $650, Iphone 7+ - $769, безжичните слушалки - $160, часовник 2 - $369. В продажаба от 16.9. За Европа цените знаете как се формират - може да ги видите в apple.uk
Ще го сгъна и тоя... Очаквах да е извит по условие ама... Явно друг път 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила