Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Абе така след вечеря, гориш някаква част от енергията, която си поел с храната. Истината е сутрин. Защо да нямаш време като си 2ра смяна. Щ станеш в 8:30 и ще тичаш половин час ако наистина искаш.
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Аз пък след даскало ям в 13:30-14:00 и към 16-17 часа отивам да бягам и тренирам(да се опитвам
),дали има някакъв ефект?Най-странното е,че бягането ми доставя кеф,дори открих,че като се замисля за нещо,докато бягам и не усещам умората,все едно на автопилот жуля,стига да не се спъна и да си ъпгрейтна муцуната. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
SPEED_GABROVO написа:Аз пък след даскало ям в 13:30-14:00 и към 16-17 часа отивам да бягам и тренирам(да се опитвам),дали има някакъв ефект?Най-странното е,че бягането ми доставя кеф,дори открих,че като се замисля за нещо,докато бягам и не усещам умората,все едно на автопилот жуля,стига да не се спъна и да си ъпгрейтна муцуната.
Точно това е правилния начин за тичане,рано сутрин топиш най-бързо,но заедно с мазнините си заминават и много мускули,отделно тялото ти още не се е събудило напълно,което е предпоставка за травми.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Колеги я дайте малко акъл за мотивация за тренировка, че напоследък от лятото насам едвам успявам 2 пъти седмично да ходя на фитнес тренирам през куп за грош и все някакви други приоритети ме карат да бързам да си ходя....
От 15години тренирам като навремето все си намирах приоритети, но годините бяха други, тренирах по 6 пъти седмично, двуразово като тренирах трибой, но от няколко години усещам как взе да ми писва фитнеса, самозалъгвах се като си купувах и добавки, че от 4г. не съм ползвал стеройд и пак същата работа... Смених и залата няколко пъти да разнообразя, сега се чудя дали това не е пак спасителния вариянт. Другото което е вече не товаря щангите правя с по 50% от макса си само на лега, че ми остана любимо упражнение чат пат съм на 90% спрях и базовите упражнения, че на машините е по- мързеливо... Като за последните 15години тренировки единствените ми почивки бяха последните 2 години по за 1 месец по време на отпуска даже пак по хотелите където имаше зали съм ходил за по малко...
Дайте някаква идея за мотивация....
От 15години тренирам като навремето все си намирах приоритети, но годините бяха други, тренирах по 6 пъти седмично, двуразово като тренирах трибой, но от няколко години усещам как взе да ми писва фитнеса, самозалъгвах се като си купувах и добавки, че от 4г. не съм ползвал стеройд и пак същата работа... Смених и залата няколко пъти да разнообразя, сега се чудя дали това не е пак спасителния вариянт. Другото което е вече не товаря щангите правя с по 50% от макса си само на лега, че ми остана любимо упражнение чат пат съм на 90% спрях и базовите упражнения, че на машините е по- мързеливо... Като за последните 15години тренировки единствените ми почивки бяха последните 2 години по за 1 месец по време на отпуска даже пак по хотелите където имаше зали съм ходил за по малко...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Аз тренирам от 16 години и никога не съм имал проблем с мотивацията. Напоследък редовно се чувствам уморен, но ми се тренира. През повечето време съм тренирал сам, но в различни периоди с мен идваха приятели, които сами никога нямаше да влязат в залата. Така че ако имаш някой авер, който тренира, пробвайте да ходите на зала заедно. Най-добре ако е горе долу на твоето ниво - без значение колко е напреднал човек, съревнованието винаги мотивира 

George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Точно това щях да напиша и аз, да си намериш приятел да идва с теб.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
spower написа:Колеги я дайте малко акъл за мотивация за тренировка, че напоследък от лятото насам едвам успявам 2 пъти седмично да ходя на фитнес тренирам през куп за грош и все някакви други приоритети ме карат да бързам да си ходя....
а защо не опиташ да посмениш- с лостове например?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
spower написа:Дайте някаква идея за мотивация....
Трябва да ходиш да тренираш с някой (но не и инструктор!), който има хъс и желание да тренира и да те юрка и тебе... да те стимулира да тренираш... като тренирате двамата заедно ще ти е по-интересно и ако се съчетаете добре да тренирате, ще ти вървят и на теб нещата...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Ами това е добро решение да си намеря партньор трибой като тренирах бях с партньор и наистина е много резултатно, трябва да помисля по въпроса да намеря някой, който да му се ходи към 18ч. Иначе съвсем от скоро ползвам машини винаги съм бил любител на свободните тежести
истинските резултати идват с тях.

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
За възстановяване от тежка физическа работа какво ще препоръчате?

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
bam-bam написа:За възстановяване от тежка физическа работа какво ще препоръчате?
http://www.silabg.com/bg/250-ISS-SUPER- ... -paks.html
От личен опит,но не очаквай чудо.Друг вариант,но по-скъп http://www.silabg.com/bg/5488-SCITEC-AM ... Tabs-.html
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Витамините са ясни ... чудеса не съществуват 
Аминото ще пробвам ... подхвърлиха ми и глутамин да се взима.

Аминото ще пробвам ... подхвърлиха ми и глутамин да се взима.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bam-bam написа:За възстановяване от тежка физическа работа какво ще препоръчате?
BCAA, глутамин и бързи въглехидрати... витамините (и то комплексни, примесени с разни минерали и всякви такива) са за всекидневна употреба, а не конкретно...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911