Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от Jim Beam » 14 Ное 2011, 0:45

Абе така след вечеря, гориш някаква част от енергията, която си поел с храната. Истината е сутрин. Защо да нямаш време като си 2ра смяна. Щ станеш в 8:30 и ще тичаш половин час ако наистина искаш.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 14 Ное 2011, 13:17

Аз пък след даскало ям в 13:30-14:00 и към 16-17 часа отивам да бягам и тренирам(да се опитвам :mhihi: ),дали има някакъв ефект?Най-странното е,че бягането ми доставя кеф,дори открих,че като се замисля за нещо,докато бягам и не усещам умората,все едно на автопилот жуля,стига да не се спъна и да си ъпгрейтна муцуната. :mhihi:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 14 Ное 2011, 17:40

SPEED_GABROVO написа:Аз пък след даскало ям в 13:30-14:00 и към 16-17 часа отивам да бягам и тренирам(да се опитвам :mhihi: ),дали има някакъв ефект?Най-странното е,че бягането ми доставя кеф,дори открих,че като се замисля за нещо,докато бягам и не усещам умората,все едно на автопилот жуля,стига да не се спъна и да си ъпгрейтна муцуната. :mhihi:

Точно това е правилния начин за тичане,рано сутрин топиш най-бързо,но заедно с мазнините си заминават и много мускули,отделно тялото ти още не се е събудило напълно,което е предпоставка за травми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 15 Ное 2011, 15:59

Колеги я дайте малко акъл за мотивация за тренировка, че напоследък от лятото насам едвам успявам 2 пъти седмично да ходя на фитнес тренирам през куп за грош и все някакви други приоритети ме карат да бързам да си ходя....
От 15години тренирам като навремето все си намирах приоритети, но годините бяха други, тренирах по 6 пъти седмично, двуразово като тренирах трибой, но от няколко години усещам как взе да ми писва фитнеса, самозалъгвах се като си купувах и добавки, че от 4г. не съм ползвал стеройд и пак същата работа... Смених и залата няколко пъти да разнообразя, сега се чудя дали това не е пак спасителния вариянт. Другото което е вече не товаря щангите правя с по 50% от макса си само на лега, че ми остана любимо упражнение чат пат съм на 90% спрях и базовите упражнения, че на машините е по- мързеливо... Като за последните 15години тренировки единствените ми почивки бяха последните 2 години по за 1 месец по време на отпуска даже пак по хотелите където имаше зали съм ходил за по малко...
Дайте някаква идея за мотивация....
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 15 Ное 2011, 16:14

Аз тренирам от 16 години и никога не съм имал проблем с мотивацията. Напоследък редовно се чувствам уморен, но ми се тренира. През повечето време съм тренирал сам, но в различни периоди с мен идваха приятели, които сами никога нямаше да влязат в залата. Така че ако имаш някой авер, който тренира, пробвайте да ходите на зала заедно. Най-добре ако е горе долу на твоето ниво - без значение колко е напреднал човек, съревнованието винаги мотивира :)
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 15 Ное 2011, 18:44

Точно това щях да напиша и аз, да си намериш приятел да идва с теб.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Ное 2011, 19:33

spower написа:Колеги я дайте малко акъл за мотивация за тренировка, че напоследък от лятото насам едвам успявам 2 пъти седмично да ходя на фитнес тренирам през куп за грош и все някакви други приоритети ме карат да бързам да си ходя....
От 15години тренирам като навремето все си намирах приоритети, но годините бяха други, тренирах по 6 пъти седмично, двуразово като тренирах трибой, но от няколко години усещам как взе да ми писва фитнеса, самозалъгвах се като си купувах и добавки, че от 4г. не съм ползвал стеройд и пак същата работа... Смених и залата няколко пъти да разнообразя, сега се чудя дали това не е пак спасителния вариянт. Другото което е вече не товаря щангите правя с по 50% от макса си само на лега, че ми остана любимо упражнение чат пат съм на 90% спрях и базовите упражнения, че на машините е по- мързеливо... Като за последните 15години тренировки единствените ми почивки бяха последните 2 години по за 1 месец по време на отпуска даже пак по хотелите където имаше зали съм ходил за по малко...
Дайте някаква идея за мотивация....

а защо не опиташ да посмениш- с лостове например?
:)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 15 Ное 2011, 22:25

spower написа:Дайте някаква идея за мотивация....

Трябва да ходиш да тренираш с някой (но не и инструктор!), който има хъс и желание да тренира и да те юрка и тебе... да те стимулира да тренираш... като тренирате двамата заедно ще ти е по-интересно и ако се съчетаете добре да тренирате, ще ти вървят и на теб нещата...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Ное 2011, 22:53

Ама другия да не е същия мързел :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 16 Ное 2011, 9:07

Ами това е добро решение да си намеря партньор трибой като тренирах бях с партньор и наистина е много резултатно, трябва да помисля по въпроса да намеря някой, който да му се ходи към 18ч. Иначе съвсем от скоро ползвам машини винаги съм бил любител на свободните тежести :) истинските резултати идват с тях.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 17 Ное 2011, 21:33

За възстановяване от тежка физическа работа какво ще препоръчате?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 17 Ное 2011, 21:53

bam-bam написа:За възстановяване от тежка физическа работа какво ще препоръчате?

http://www.silabg.com/bg/250-ISS-SUPER- ... -paks.html
От личен опит,но не очаквай чудо.Друг вариант,но по-скъп http://www.silabg.com/bg/5488-SCITEC-AM ... Tabs-.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 17 Ное 2011, 21:57

Витамините са ясни ... чудеса не съществуват :)
Аминото ще пробвам ... подхвърлиха ми и глутамин да се взима.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 17 Ное 2011, 23:29

bam-bam написа:За възстановяване от тежка физическа работа какво ще препоръчате?

BCAA, глутамин и бързи въглехидрати... витамините (и то комплексни, примесени с разни минерали и всякви такива) са за всекидневна употреба, а не конкретно...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Ное 2011, 23:45

+ яко пържоли :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата