Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: Войната започна ...

Мнение от mr_petroff » 26 Фев 2022, 18:33

Някой яко има комплекси , че не е ходил в казармата :mhihi: Как се нарича човек на когото всички му казват да си извади главата от г.за , а той още по дълбоко я натиква. :kuku: Не е срамно да не си компетентен във всичко , не си и длъжен да пишеш във всяка тема . Аре поздрави , и отиди направи една игра на пейнтбол , че да ти олекне накрая . :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 26 Фев 2022, 18:34

Който може, нека споделя източници на информация, които могат да се смятат за по-надеждни от това което ни залива в момента. Или поне да можем да си врифицираме информацията от тях. Че ако аз представлявам някаква извадка (не ходил в казарма, не съм се интересувал от случващото се в Украйна), то май има доста като мен, които изобщо не знаят какво да мислят за случващото се.

Аз например не разбирам как проблемите на украйна ще се решат с нахлуването на руската армия. Предполагам, че изначално нещо не ми е ясно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 26 Фев 2022, 18:39

Идеята на нахлуването не е една или поне главните са две:
Да се изчисти престъпната пасмина, която е сега начело там и втората официално е да се спре категорично евентуално влизане на Украйна в Нато, но точно в това според мен изобщо няма да спрат до тук. Инерцията е поета. Хич не е малко което познавам като руски манталитет и моето най-скромно мнение е, че нещата в тая насока ще продължат много напред. Години. И у нас ще почука по един или друг начин. Така смятам аз, който съм един обикновен, глупав човек.
1984, та 1984. Крещи, та тряска.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 26 Фев 2022, 19:00

ivoaudi написа:Идеята на нахлуването не е една или поне главните са две:
Да се изчисти престъпната пасмина, която е сега начело там и втората официално е да се спре категорично евентуално влизане на Украйна в Нато, но точно в това според мен изобщо няма да спрат до тук. Инерцията е поета. Хич не е малко което познавам като руски манталитет и моето най-скромно мнение е, че нещата в тая насока ще продължат много напред. Години. И у нас ще почука по един или друг начин. Така смятам аз, който съм един обикновен, глупав човек.

Точно казано . Антируските настроения и политика в Украйна меко казано ескалираха в последно време . Да си представим следното , братска Македония започва да трупа оръжия с помоща на Китай примерно и да ги разполага по границата с БГ . И това съчетано с "езика на омразата". Как би трябвало да реагира една суверенна държава като България ? След като се изчерпят всички възможни дипломатически ходове какво е наред . Военните действия са най гадното решение , но като няма друго? Имам приятели в Украйна , и те са на мнение , че пасмината която ги управлява е прекалила с конфронтацията с Русия /наигрались бляд ...- цитирам , може правописа да е грешен/ . Никога населението на една страна не е виновно , но страданията са за него...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 26 Фев 2022, 19:07

ivoaudi написа:Идеята на нахлуването не е една или поне главните са две:

Аз също нямам притенциите да съм военен стратег или политолог, но от седмица говоря на моите близки, че това в Украйна ще се случи и на никои не му се вярваше... В руските медии пише, че "интересите на Русия няма да спрат с Украйна", в китайска медия прочетох "Русия е принудена да защита интересите си, призоваваме никой да не намесва с военни действия срещу Русия".

По нашите медии: https://www.actualno.com/politics/ivajl ... 16425.html
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 26 Фев 2022, 19:11

Аз ако трябва да съм честен изобщо не очаквах Путин да нахлуе чак в Украйна, но ето, сгреших яко. Та дали и колко ще продължи по инерция сега поне на тоя етап със силите, които е мобилизирал не мисля, че ще продължи.
Колкото до нашите медии...срам голям, ма те да са смо медиите..... То и населението или една голяма част толкоз му е акъла. Ей на, снощи говоря с приятелката си, която имам за не кифла и ТЯ САМАТА ни в клин ни в ръкав обрисува Путин като злодей. Облещих се. Завря ми кръвта! :dummy: Първата ми задача като се прибера е да я набия!!!!! :ranting: :D
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Фев 2022, 19:20

drago_pavlov написа:
BMW_POWER написа:Тия с украинските знаменца по снимките, защо не ги сменят с фашистки такива? Превъзхваляваните ОУН-УПА са извършили такива неща на територията на Украйна и Белорус, че дори СС-овците изглежда като детски учителки. Достатъчно е да прочетете за ВОЛЫНСКАЯ РЕЗНЯ. Няма да коментирам. Ако не разбирате езика, гугъл ще ви преведе. Снимките са красноречиви
http://artyushenkooleg.ru/wp-oleg/archives/14476

Круме, пак тъпотии на кило...
Понеже през ВСВ са правили някакви зверства дай сега, 80 години по-късно да им изравним държавата със земята?
Еми то по твоята логика и нас трябва да ни заличат от картата, понеже един хан, твой адаш, преди време си е направил чаша от черепа на един византиец...

Драго, деца убити у дома, на улицата, в детската градина, в училище, в автобуса, в мазето .... между 2014 и 2022г. Списъкът не е пълен. Снимката е от 2019г

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 26 Фев 2022, 19:22

ПИша го нарочно в отделно мнение, защото смятам, че е важно:
Назад стана въпрос за Змийския остров на който загинаха 13 Украински граничари. Точно той е нещото, което говори, че настъпление още на Запад няма да има. Защо:
Интересувам се достатъчно и имам мои си източници и знам, че простичката истина защо беше важно да се превземе и установи контрол над тоя остров е, че той е Украинска територия, но доста оспорвана с Румъния. Задачата е след операцията той, бидейки част от Украинския суверенитет да бъде върнат пак на тях и да не бъде превзет в суматохата от Румънците, защото те изобщо няма да се поколебаят. Путин освен всичко останало винаги е бил пич и за него дадената дума е била закон! Да си лаят пуделите колкото искат, но това е така! Каза, че ще възстанови суверенитета след операцията и аз вярвам, че ще го направи! Ако имаше планове да се продължава и с Румъния щеше да им е все тая за острова. Та в този ред, към Бг няма да има настъпление и едва ли някога ще има. Виж дипломатически лостове, икономически и бой по самара ще има доста. Нато няма от днес за утре да отстъпи от България, но от тук насетне ще започне с компромисите и отстъпките! Предстои да видим.
Последна промяна ivoaudi на 26 Фев 2022, 19:26, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Фев 2022, 19:23

vixx написа:Който може, нека споделя източници на информация, които могат да се смятат за по-надеждни от това което ни залива в момента. Или поне да можем да си врифицираме информацията от тях. Че ако аз представлявам някаква извадка (не ходил в казарма, не съм се интересувал от случващото се в Украйна), то май има доста като мен, които изобщо не знаят какво да мислят за случващото се.

Аз например не разбирам как проблемите на украйна ще се решат с нахлуването на руската армия. Предполагам, че изначално нещо не ми е ясно.
Колега, цъкни Иво Христов + Украйна в тубата и гелдай, отпреди няколко години даже са актуални клиповете.. Трябва обаче да се абстрахираш от пристрастието му (виден русофил е), както и да не те дразни малко излишно сложното му говорене, на моменти словоблудстване даже, но..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Фев 2022, 19:23

drago_pavlov написа:
BMW_POWER написа:Тия с украинските знаменца по снимките, защо не ги сменят с фашистки такива? Превъзхваляваните ОУН-УПА са извършили такива неща на територията на Украйна и Белорус, че дори СС-овците изглежда като детски учителки. Достатъчно е да прочетете за ВОЛЫНСКАЯ РЕЗНЯ. Няма да коментирам. Ако не разбирате езика, гугъл ще ви преведе. Снимките са красноречиви
http://artyushenkooleg.ru/wp-oleg/archives/14476

Круме, пак тъпотии на кило...
Понеже през ВСВ са правили някакви зверства дай сега, 80 години по-късно да им изравним държавата със земята?
Еми то по твоята логика и нас трябва да ни заличат от картата, понеже един хан, твой адаш, преди време си е направил чаша от черепа на един византиец...

Драго, деца убити у дома, на улицата, в детската градина, в училище, в автобуса, в мазето .... между 2014 и 2022г. Списъкът не е пълен. Снимката е от 2019г

Изображение

Паметник на убитите деца, поставен 2017г

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 26 Фев 2022, 19:32

Повер , аи обесни го това на нашите продажни прозапъдни медийчици!
Тука мнението е - Русия е агресор , Путин е ненормален , правил се на Петър Велики :kuku:
Обаче аз лично не се сещам , тия години някъде по някоя телевизия или каквото и да било , да съм чул , видял , прочел за събитията които се случват там 8 години :kuku:
Официалната верия в БГто е че дори и Русия не знаела що е влязла в Украйна :paranoid:
Никой в БГ в официална медия не е и чувал за фашизъм в Украйна!
а и забравих - принципно Иво Христов и Валентин Вацев , са ден през ден я в нова я в бтв , обаче сега вече 3ти ден , при все събития които са точно в техния ресор и имат кво да кажат .... еми няма ги :mhihi: щото и двамцата са "видни русофили" и няма етика , друго си е да слушаме за бензиностанции с ракети от горе :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Фев 2022, 19:40

Bogat-Beden написа:(виден русофил е)

Той не е виден русофил. Той просто не е изобщо българин.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 26 Фев 2022, 19:43

Binev_OuT написа:Повер , аи обесни го това на нашите продажни прозапъдни медийчици!
Тука мнението е - Русия е агресор , Путин е ненормален , правил се на Петър Велики :kuku:
Обаче аз лично не се сещам , тия години някъде по някоя телевизия или каквото и да било , да съм чул , видял , прочел за събитията които се случват там 8 години :kuku:
Официалната верия в БГто е че дори и Русия не знаела що е влязла в Украйна :paranoid:
Никой в БГ в официална медия не е и чувал за фашизъм в Украйна!
а и забравих - принципно Иво Христов и Валентин Вацев , са ден през ден я в нова я в бтв , обаче сега вече 3ти ден , при все събития които са точно в техния ресор и имат кво да кажат .... еми няма ги :mhihi: щото и двамцата са "видни русофили" и няма етика , друго си е да слушаме за бензиностанции с ракети от горе :kuku:

"Приятел", не ми чети мненията и недей да пробваш да хапеш
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 26 Фев 2022, 19:44

В ред ли си бе

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 26 Фев 2022, 19:46

гледай си интелектуалната и личностна кочинка и не давай изказ на мизерията си онлайн, айде

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата