Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Имотният пазар
Кроки влезе във филми
Аз купих още един малък фризер. Сега от една стара спалня (металната част де) ще направя стойка и ще седи над другия. Двата са еднакви. Пълненето на единия малък фризер и хладилната камера на хладилника ми излизат около $250. Това е месо, кайма, 5кг наденички (замразени), бургери, пържоли ... Вдруги ден съм поръчал по пет тарелки кюфтета, кебапчета, канарчета, мичи (едно румънско нещо), татарски кюфтета. Ще ги наръгам да са готови, че Енигмата (знам че чете) ще идва и да не го държа гладен. Този кютук на колегата alx ще събере $500 за едно зареждане и няма да се препълни.
Та обзавеждането си е част от имота. Големият хладилник не само трудно се вкарва, ами и трудно се вади, като му свърши живота. Последните седмици разглобих няколко хладилника и десетина климатика. Всички бяха практически без фреон. Не съм чувал, някой да зарежда. Спира да работи, не се проверява наличието на фреон и направо се изхвърля.

Аз купих още един малък фризер. Сега от една стара спалня (металната част де) ще направя стойка и ще седи над другия. Двата са еднакви. Пълненето на единия малък фризер и хладилната камера на хладилника ми излизат около $250. Това е месо, кайма, 5кг наденички (замразени), бургери, пържоли ... Вдруги ден съм поръчал по пет тарелки кюфтета, кебапчета, канарчета, мичи (едно румънско нещо), татарски кюфтета. Ще ги наръгам да са готови, че Енигмата (знам че чете) ще идва и да не го държа гладен. Този кютук на колегата alx ще събере $500 за едно зареждане и няма да се препълни.
Та обзавеждането си е част от имота. Големият хладилник не само трудно се вкарва, ами и трудно се вади, като му свърши живота. Последните седмици разглобих няколко хладилника и десетина климатика. Всички бяха практически без фреон. Не съм чувал, някой да зарежда. Спира да работи, не се проверява наличието на фреон и направо се изхвърля.
Аз забравих да ти кажа, че ям малко.
То е за другата тема, ама гледам сега да смъкна някой друг кг до 72-75, че се позадъхвам вече на 5км планинско тичане с младите лъвчета на тяхното темпо.
А иначе и аз обичам да пия вода от хладилника, тя минава през всичките филтри, обратна осмоза и т.н. и се рутира натам, ама точно последните дни нещо едвам капе... гледам вътре се е заледила линията, от която идва водата... уф сега не ми се занимава и с това.

То е за другата тема, ама гледам сега да смъкна някой друг кг до 72-75, че се позадъхвам вече на 5км планинско тичане с младите лъвчета на тяхното темпо.

А иначе и аз обичам да пия вода от хладилника, тя минава през всичките филтри, обратна осмоза и т.н. и се рутира натам, ама точно последните дни нещо едвам капе... гледам вътре се е заледила линията, от която идва водата... уф сега не ми се занимава и с това.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
BMW_POWER написа: Вдруги ден съм поръчал по пет тарелки кюфтета, кебапчета, канарчета, мичи (едно румънско нещо), татарски кюфтета. Ще ги наръгам да са говови...
Баси препъра

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз пак да върна по темата - един от редките напоследък хубави проекти в хубавата част на Лозенец (доколкото е останала). Най-хубавите и скъпи апартаменти са продадени вече, но има 2-3 тристайни, наистина добре проектирани и измислени. Ето числата:
Чиста площ: 144,36
Общи части: 23,04
Общо: 167,40
Цена: 571 000 €
До няколко дни ще заминат и те вероятно. Интересно ми е докъде ще стигне пазарът.
До няколко дни ще заминат и те вероятно. Интересно ми е докъде ще стигне пазарът.
Never mistake motion for action...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон

Въпросът е като сме измисли нещо революционно за строежи, тогава къде ще отиде цялата тая спестена пара...
В тая София сте изплискали легена нацяло. Но пък това не пречи цялата държава да бачка за столицата и данъците да се разпределят за нея основно пък да се събират от всички.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Leon написа:Аз пак да върна по темата - един от редките напоследък хубави проекти в хубавата част на Лозенец (доколкото е останала). Най-хубавите и скъпи апартаменти са продадени вече, но има 2-3 тристайни, наистина добре проектирани и измислени. Ето числата:
Малко, по малко, София става като Ню Йорк с апартаментите по 100ина милиона

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Top Gun Maverick написа::ahah:
Въпросът е като сме измисли нещо революционно за строежи, тогава къде ще отиде цялата тая спестена пара...
В тая София сте изплискали легена нацяло. Но пък това не пречи цялата държава да бачка за столицата и данъците да се разпределят за нея основно пък да се събират от всички.
София ти е 40% от бизнеса в България - малко като в бананови републики ама карай ...
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
То не само в София е мазало. Пловдив/Варна цените не са много по-различни
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
В Пловдив цените на ужким луксозното строителство в центъра подминават 3000 евро/м2!
В кварталите като Отдих и култура са по 2000-2500 евро/м2! Примерно Роял Гардън, Сити парк 3 и т.н.

Да не говорим, че в хубавите части на центъра там 4-стаен под 300 000 евро не можеш да намериш, ако въобще има
В кварталите като Отдих и култура са по 2000-2500 евро/м2! Примерно Роял Гардън, Сити парк 3 и т.н.

Да не говорим, че в хубавите части на центъра там 4-стаен под 300 000 евро не можеш да намериш, ако въобще има

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Top Gun Maverick написа: Но пък това не пречи цялата държава да бачка за столицата и данъците да се разпределят за нея основно пък да се събират от всички.
Реалноста не е такава обаче, София получава по-малко от колкото събира.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
zAcK написа:В Пловдив цените на ужким луксозното строителство в центъра подминават 3000 евро/м2!
В кварталите като Отдих и култура са по 2000-2500 евро/м2! Примерно Роял Гардън, Сити парк 3 и т.н.![]()
Приятелите ми в Пловдив много се оплакват, вече дори и крайни, преди евтини и считани за мизерни квартали, са станали недосегаеми...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не знам, един колега от работата скоро продаде в Пловдив, център, Мараша, 120к евро 3-стаен 100кв, обзаведен, тухла
Сега за тея пари няма паркомясто/гараж, но споменатите от Зак са едни от най-най-скъпите в града. Като започнаха да ги строят, цените си бяха х2 спрямо 2 светофара по-далеч от "до мола". Не, че е без пари, ама вчера се пишеше за 3500-4000е в Лозенец 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
За имотите в Пловдив, Марково, Белащица и т.н. книга мога да напиша...
Като цяло, ако не искаш да живееш в кочина, трябва да си готов да платиш многооооо пари и пак не е ясно, ама не ми се пише толкова.
Имотният пазар в БГ е ТОТАЛНА щета, а критериите на купувачите са като на кучетата, които ядат лайна!!!
Иначе и в най-приятната част на Лозенец има стари 3-стайни по 250 000, включително скоро се продаде един близо 100 м2 на супер спокойно място до 35-то
Друг пак мисля 100 м2 беше на Цанко Церовски за тотален ремонт се продаде за 275 000, та и в София на добри места на половин цена от новото, ама
Аз всъщност имах предвид новото строителство! Да не говорим, че като търсихме тази година,
практически не можеше да намериш нов 4-стаен в Пловдив с добро разпределение под 400 000 евро и това не майтап!
За старите положението също е много кофти. Няма 4-стайни, или и да има, не са на наистина добри места в Пловдив.
Както и да го смятахме и където и да ходихме да гледаме, все се стигаше до 400 000 евро за нов във Пловдив, който да е с прилични помещения и 3 спални
Да не казвам с Хъс какви простотии бяха. Тия не са реални. Искаха 400 000 евро за обединение на 2 апартамента, на които спалните бяха по 12 м2, а баните по 3,5 м2 с форма квадрат
Това с един гараж, 2 задължителни мазета и хх м2 тераси
Направо не ми се говори и се отказахме от Пловдив.....
Ето какво са ми върнали февруари на едно от запитванията за 4-стаен в Пловдив:
Ето за пример стар в Мараша, доста голям, около 120 м2, мисля щяха да го дадат за 135 000 евро
Не беше обявен никъде. Отидохме да го гледаме, но жената като видя това и усети смрадта, която се носеше в целия район отказа дори да го обмисля
Това беше под терасата на апартамента, снимано е май месец. През юли и август сигурно там живеят с противогази

Като цяло, ако не искаш да живееш в кочина, трябва да си готов да платиш многооооо пари и пак не е ясно, ама не ми се пише толкова.
Имотният пазар в БГ е ТОТАЛНА щета, а критериите на купувачите са като на кучетата, които ядат лайна!!!

Иначе и в най-приятната част на Лозенец има стари 3-стайни по 250 000, включително скоро се продаде един близо 100 м2 на супер спокойно място до 35-то

Друг пак мисля 100 м2 беше на Цанко Церовски за тотален ремонт се продаде за 275 000, та и в София на добри места на половин цена от новото, ама

Аз всъщност имах предвид новото строителство! Да не говорим, че като търсихме тази година,
практически не можеше да намериш нов 4-стаен в Пловдив с добро разпределение под 400 000 евро и това не майтап!
За старите положението също е много кофти. Няма 4-стайни, или и да има, не са на наистина добри места в Пловдив.
Както и да го смятахме и където и да ходихме да гледаме, все се стигаше до 400 000 евро за нов във Пловдив, който да е с прилични помещения и 3 спални

Да не казвам с Хъс какви простотии бяха. Тия не са реални. Искаха 400 000 евро за обединение на 2 апартамента, на които спалните бяха по 12 м2, а баните по 3,5 м2 с форма квадрат

Това с един гараж, 2 задължителни мазета и хх м2 тераси
Направо не ми се говори и се отказахме от Пловдив.....

Ето какво са ми върнали февруари на едно от запитванията за 4-стаен в Пловдив:
Здравейте,
Към момента няма свободен 4- стаен апартамент в Панорама Премиум, но съществува възможност за обединение и преработка на разпределенията.
Цените за Панорама Парк Премиум са между 2490-2600 евро/м2 в зависимост от изложението, етажа и големината на апартамента.
Към момента сградата е на изкоп на подземните нива.
Ето за пример стар в Мараша, доста голям, около 120 м2, мисля щяха да го дадат за 135 000 евро

Не беше обявен никъде. Отидохме да го гледаме, но жената като видя това и усети смрадта, която се носеше в целия район отказа дори да го обмисля

Това беше под терасата на апартамента, снимано е май месец. През юли и август сигурно там живеят с противогази

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ебати ужаса и мизерията.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите