Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Имотният пазар
Еми като нямате прахосмуци роботи така е 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
dhtj написа:carmanf1 написа:Бившата ми жена сега си обзавежда новия апартамент - ~100 кв, ново строителство.
Пак ли с твоите пари
Не, не са от моите.
От такива неосъзнати и пренадъхани лъвчета като теб са, които са в нейния отдел, в компанията за която работи и тия си мислят, че получават много

Ако имаш да споделиш конкретен опит, полезна информация по темата, давай. Няма нужда от евтино тролене

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тоя хладилник много голям отвън, а вътре кор. Все едно имаш два нормални. Тва 30к долари или левове е?
Прахосмука е топ. Жената преди много искаше преди за къщата такава ама нямаше къде да я сложим.
Прахосмука е топ. Жената преди много искаше преди за къщата такава ама нямаше къде да я сложим.
bum_bum написа:Тоя хладилник много голям отвън, а вътре кор. Все едно имаш два нормални. Тва 30к долари или левове е?
по спомени беше около $15к... като място вътре съм доволен- мисля, че ми идва точно за нуждите. никога не съм се чудел къде да сложа нещо щото няма място но и не никога не е бил празен - един вид- добре е. има много пластмаса отпред, но е сметнат доста умно и има много полезен обем.
за роботите- има ... ама проблема е че упътването им е на испански или на португалски и понякога е трудно да опишеш къде и как искаш да се изчисти... също така моите са много модерни и прибират и подреждат.. и на моменти така прибират, че трябва после да питам по api-a на ап-а къде са "прибрали" нещо и .. виж първото изречение на параграфа

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Вие сериозно ли сте тръгнали да сравнявате американските мащаби на електроуреди с нашите апартаменти?
А по темата - смислено довършване от шпакловка и замазка до живеене, без изхвърляния, забравете вече за под 100к лв за тристаен. И да спестите, ще е за сметка на нещо, което ще отложите или после ще преправяте/сменяте. И в това не включвам "грешките на първото жилище" или на начинаещия новодомец, които често са солени. Сега ще ме изяде някой, но това са реалностите. Ако се поглези човек, спокойно плаща още веднъж апартамента.

Never mistake motion for action...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Говорих днес с познат, който се занимава с обзавеждания, ремонти и после продажба на апартаменти да търсим майстор за някаква оферта и ми каза, че някои майстори вече почват да поизгладняват и се появява мегдан за пазарлък спрямо цените, които са били преди няколко месеца.
Това 100к какво включва, само довършването на строителните работи от шпакловка и замазка или и обзавеждането?
За грешките на начинаещия мога да потвърдя от първа ръка. За 3 къщи ако не бях правил грешки, вероятно сега щях да имам парички за една много прилична кола.
Това 100к какво включва, само довършването на строителните работи от шпакловка и замазка или и обзавеждането?
За грешките на начинаещия мога да потвърдя от първа ръка. За 3 къщи ако не бях правил грешки, вероятно сега щях да имам парички за една много прилична кола.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Leon написа:Вие сериозно ли сте тръгнали да сравнявате американските мащаби на електроуреди с нашите апартаменти?![]()
![]()
А по темата - смислено довършване от шпакловка и замазка до живеене, без изхвърляния, забравете вече за под 100к лв за тристаен. И да спестите, ще е за сметка на нещо, което ще отложите или после ще преправяте/сменяте. И в това не включвам "грешките на първото жилище" или на начинаещия новодомец, които често са солени. Сега ще ме изяде някой, но това са реалностите. Ако се поглези човек, спокойно плаща още веднъж апартамента.
Рядко да сме на едно мнение. Личи си кой има реален поглед. Аз бих добавил че 100к вече е минимума .
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
theraven_nz написа:Eй го и моя китюк, много доволен (не е реклама)
Bosch KGN86AIDP
размери на уреда
1860 x 860 x 810 mm
Полезен обем охлаждане
479 l
Полезен обем замразяване
152 l
Изрично не исках двойни врати, щото полезния обем го яде централната част, отделно води, ледове и глупости не ми трябват.
1800 лв го плащах преди 3 години, последно го гледах 2600....
Моят е същият май бе, не знам дали не е леко друг модела, но като литри и картинки е същия.

За роботите мини-прахосмукачки, бях скептичен, ама вършат...някаква работа. Разпознава стълбите да не се пребие по тях.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Дано и ние започнем да правим такива в завода! Ако видите нашите двукрилни 'простотии' ще припаднете от смях...
Размерите на 'американския' хладилник в инчове ли са дадени?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
ildivvy написа:Дано и ние започнем да правим такива в завода! Ако видите нашите двукрилни 'простотии' ще припаднете от смях...
Да…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Какво го мислиш , слагай един централен прахосмук като на Алха . Все ще останат 10 стаи свободни ..... Аз съм с 11 стаи май

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Абе пак си иска и нормална прахосмукачка. Тия пълзящите гадове...не става навсякъде, колкото и да са умни. 
А алх работи за доларес, не за левове вързани за еврото.

А алх работи за доларес, не за левове вързани за еврото.

In God we trust, all others we track.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Централна е да имаш "изходи", кат контакти и мушкаш само тръбата да си чистиш. Не са роботи. Така си мисля.
В тая връзка днес си купих още една прахосмукачка. Тоя път вертикална, 2 в 1. Стават ми 4 общо. Като може и един циклон на дайсън по натам. Да са 5. Хубаво число)))
В тая връзка днес си купих още една прахосмукачка. Тоя път вертикална, 2 в 1. Стават ми 4 общо. Като може и един циклон на дайсън по натам. Да са 5. Хубаво число)))
Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Явно и ти имаш проблем с прахосмука на 11 стаи ...никой още не е отменил домашната прислуга , градинаря и момчето за басейна. Ползвайте ги по предназначение бре ..Тоя път вертикална, 2 в 1. Стават ми 4 общо.

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Jordana написа:Явно и ти имаш проблем с прахосмука на 11 стаи ...никой още не е отменил домашната прислуга , градинаря и момчето за басейна. Ползвайте ги по предназначение бре ..Тоя път вертикална, 2 в 1. Стават ми 4 общо.
Те тия са от онази тема за изчезващите.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!