Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Много си си добре. Не прави глупости, че много хора насилствено си прецакват метаболизма за да качат някое и друго кило и после искат на обратно ама няма. 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То и аз щях да си купувам пчелно млечице, защото бая време нямах никакъв апетит и само свалям килограми, ама от 1 седмица не моем се наядем
П.П. Като малък бях пил, защото бях много "злояд", но нямаше никакъв ефект

П.П. Като малък бях пил, защото бях много "злояд", но нямаше никакъв ефект

- димитър_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d
chenchev написа:Колеги, аз съм на 17 години..Метър и седемдесет...А едва 56 килограма![]()
До сега не ми е било ,,дерт,,но мисля,че съм твърде слабичък за годините си![]()
Вярно е,че и баща ми е бил 60 кила като е влязъл в казармата,пък сега е 110![]()
Може би това ми е от гена![]()
Искам да покача малко маса(релефче имам леко прилагам снимка пп.ОТ СВЕТЛИНАТА Е)
Да кача до към 65-66 кг,което е перфектното тегло за дължината ми..Не съм привърженик на химийте по принцип.Изкам да ви попитам за пчелния прашец и пчелното млечице какво мислите за натуралните ,,добавки,,?![]()
Знам,че ще кажете ЯЖ редовно и по много,но аз хапвам когато мога...Просто училищните и извън училищните ми занимания не го позволяват.Сутрин и на обед ям на крак.Само вечерята ми е стабилна.
Поздрави!
С тая структора си само за зоб

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
димитър_81 написа:chenchev написа:Колеги, аз съм на 17 години..Метър и седемдесет...А едва 56 килограма![]()
До сега не ми е било ,,дерт,,но мисля,че съм твърде слабичък за годините си![]()
Вярно е,че и баща ми е бил 60 кила като е влязъл в казармата,пък сега е 110![]()
Може би това ми е от гена![]()
Искам да покача малко маса(релефче имам леко прилагам снимка пп.ОТ СВЕТЛИНАТА Е)
Да кача до към 65-66 кг,което е перфектното тегло за дължината ми..Не съм привърженик на химийте по принцип.Изкам да ви попитам за пчелния прашец и пчелното млечице какво мислите за натуралните ,,добавки,,?![]()
Знам,че ще кажете ЯЖ редовно и по много,но аз хапвам когато мога...Просто училищните и извън училищните ми занимания не го позволяват.Сутрин и на обед ям на крак.Само вечерята ми е стабилна.
Поздрави!
С тая структора си само за зобшегувам се, но наистина доста тряя да хапваш и креатина е добро решение.
Внимавай да не те почнат за креатина

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
mejdupraznika написа:http://www.fitnes-bg.com/fitnes_magazin/Universal/Daily_Formula/vmcchk/
Някакво мнение за този продукт? Специално за този.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Обикновенни ежедневни витамини, какво точно мнение ти трябва не е много ясно 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Nikito_nn написа:Mollov написа:... а аз продължавам да се чудя кви сте такива профи билдери, че тренирате една мускулна група само веднъж седмично... явно са ми много остарели вижданията...
Ти как ги тренираш?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
До преди да спра да тренирам, си правех една система от последователност на тренировките... и така тренирах една мускулна група през максимум 4 дни... 7 дни са прекалено много... а ако ти трябват 7 дни да възстановиш мускул, значи не го тренираш както трябва... да не говорим, че по-малките групи, като бицепс и трицепс от 7 дни почивка ше атрофират (образно казано)...
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колеги гърдите ми не растат... тренирам ги 1 път на 4 дена в комбинация с бицепс. Правя по 3 упражнения с по 3 серийки с максимум 7 повторения, последните серии форсирани. Приемам креатин. Къде може да е проблема... Първо упражнение правя равна лежанка с лост, второ - горна част с дъмбели, третото го разменям един път флайс, един път кросоувър.... Искам вашите съвети. Благодаря 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
При мен мускулите почнаха да растът по-осезателно като почнах да правя стречинг след мускулната група която тренирам, или в края на тренировката.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Mollov написа:До преди да спра да тренирам, си правех една система от последователност на тренировките... и така тренирах една мускулна група през максимум 4 дни... 7 дни са прекалено много... а ако ти трябват 7 дни да възстановиш мускул, значи не го тренираш както трябва... да не говорим, че по-малките групи, като бицепс и трицепс от 7 дни почивка ше атрофират (образно казано)...
А би ли споделил малко повече за самата програма. В кои дни точно кои мускули тренираш. Питам защото аз бих пробвал да тренирам един мускул на 4 дена, но както и да го мисля или трябва да нямам почивен ден или да тренирам 8 дена в седмицата

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Правите по 5 упражнения за един мускул и после-не се възстановявам..
Еми той и професионалиста от който сте копирали програмата ако не зима зоб и той няма да се възстанови.
Формулата е- често,малко,тежко,интензивно.
Еми той и професионалиста от който сте копирали програмата ако не зима зоб и той няма да се възстанови.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
bum_bum написа:..
За това съм абсолютно съгласен с теб

Иначе аз програмата съм си я нагодил сам за себе си и непрекъснато я променям по малко в зависимост от това какво искам да постигна. Не съм я копирал от никъде просто с годините тренировки и различни видове "експерименти" с разни програми и упражнения виждам от како има нужда организма ми за да постигна резултата който целя.
Досега просто никога не съм тренирал един мускул по два пъти в седмицата и ще съм благодарен ако някой ми даде съвет как да ги съчетая, за да пробвам какво ще се получи. Принципно съм много податлив на чести натоварвания и ми е интересно какво ще стане ако тренирам по често един и същ мускул.
А и bum_bum бих те помолил ако може да ми дадеш твоето мнение за това какво да избера, някакъв гейнар или по-добре да се взема всяко нещо по отделно както си му е реда. Питам защото не съм много вещ в добавките, досега всичко което съм си постигнал е с храна и железа, но осещам че от доста време съм долу горе на едно ниво и ще ми трябва малко бонус, че се надъхах зимата малко да изригна

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Гейнъра е предимно захари и отношението ми към тях е известно вече 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
bum_bum написа:Гейнъра е предимно захари и отношението ми към тях е известно вече
Ами несъм чел, обстойно темата назад

Идеята ми принципно е ако мога да кача още около 5-10кг зимата. Че такава мания ме е обвзела напоследък (със захлаждането на времето), че постоянно се виждам слабичък в огледалото