Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Имотният пазар

Мнение от alx » 27 Сеп 2023, 14:21

TheDriver написа:Пречи на плебеите, които се изхвърлят с голям хладилник в малкото си жилище. :mhihi:
На нормалните ползватели на такъв вид техника няма как да е до прозореца или вратата в огромната им кухня. :mhihi:

Мисли го така- такъв хладилник дори без опаковката посмъртно не влиза през нормална врата на жилище. Нито влиза в асансьор или може да го завъртиш на междуетажните на стълбището….
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 27 Сеп 2023, 14:24

2 вградени един до друг е най елегантното решение :ok:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Сеп 2023, 14:27

TheDriver написа:Пречи на плебеите, които се изхвърлят с голям хладилник в малкото си жилище. :mhihi:
На нормалните ползватели на такъв вид техника няма как да е до прозореца или вратата в огромната им кухня. :mhihi:

Да, да, съгласен съм, че е кофти да се мъчиш да вкарваш голям хладилник в малко жилище. Но предполагам има и такива, които им се налага. Да кажем имат повече деца или нещо от сорта.
Димитров, у нас също никой не пие вода от хладилник, но има хора на които им харесва и Стийна добре го вметна. Мисълта ми беше, че в голяма част от случаите хора си вземат такива хладилници защото просто изглеждат красиво и екстрите...абе да ги имат. А има наистина хубави екстри, които да ти поддържат качествата на храната, да не оливат всичко вътре във вода, ама се подценяват от много хора.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Сеп 2023, 14:31

Готино е вградени, но всички около мен с вградени... са с развалени такива :dunno: И мен ме кефят двойните. Задължително с лед. Около 2 бона са, гледал съм. Не се вписва за форума, ама кот такоа :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Сеп 2023, 14:58

alx написа:

Мисли го така- такъв хладилник дори без опаковката посмъртно не влиза през нормална врата на жилище. Нито влиза в асансьор или може да го завъртиш на междуетажните на стълбището….

Ти как мислиш че хората си вкарват хладилниците? С кран и демонтират дограмата ? Или просто махат вратите на хладилника за 5 минути ... Не е приятна работа, но си плащаш 10-20лв на етаж и ти го оставят пред вратата. Минуса е че целия процес е съпроводен с много псуване

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Сеп 2023, 15:17

acho.rs написа:
alx написа:

Ти как мислиш че хората си вкарват хладилниците? С кран и демонтират дограмата ? Или просто махат вратите на хладилника за 5 минути ... Не е приятна работа, но си плащаш 10-20лв на етаж и ти го оставят пред вратата. Минуса е че целия процес е съпроводен с много псуване

колега, говориме за различни хладилници... ето ти един типичен какъвто имам напредвид :bchug:

това е 84 х 48 х 24... и тежи 450 кг...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна alx на 27 Сеп 2023, 15:22, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Сеп 2023, 15:21

Какво държите в такива големи фризери бе ??? :shock:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 27 Сеп 2023, 15:24

Тва е като да питаш защо ежедневните им автомобили са с размери на приличен камион.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Сеп 2023, 15:28

alx написа:
acho.rs написа:
alx написа:

колега, говориме за различни хладилници... ето ти един типичен какъвто имам напредвид :bchug:

Аз говорех за хладилник, не за гардероб :mhihi: Тези в България доста по-малки , но пак са си 400-450 + 180-200литра. Теглото име около 120-150йг.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Сеп 2023, 15:41

Jordana написа:Какво държите в такива големи фризери бе ??? :shock:

ми... чакай да ти го отворя- има доста място ама е пълен... машината за лед също заема доста щото така го (из)исках - аз често правя събирания и партита и тн и леда върви бързо... това до нея е некъв супер фризер които така и не знам за какво е го ползвам като останалата част - не ми се струва да е по- студен и така...

за водата от хладилника - аз понеже съм плебей и си пия само от там... леко е филтрирана и на мене ми харесва...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 27 Сеп 2023, 15:57

Eй го и моя китюк, много доволен (не е реклама)
Bosch KGN86AIDP

Изображение

размери на уреда
1860 x 860 x 810 mm

Полезен обем охлаждане
479 l

Полезен обем замразяване
152 l

Изрично не исках двойни врати, щото полезния обем го яде централната част, отделно води, ледове и глупости не ми трябват.

1800 лв го плащах преди 3 години, последно го гледах 2600....
---

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Сеп 2023, 16:09

alx написа:.. ето ти един типичен какъвто имам напредвид :bchug:

Дека са ти магнитчетата :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 27 Сеп 2023, 16:19

Свалил ги е нали чу,че е бил на ремонт нищо,че струва 30к :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Сеп 2023, 17:15

Дайте да отворим тема за хладилници...макар че аз се чудя и за прахосмукачка ...
#бгмама :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Сеп 2023, 17:22

acho.rs написа:Дайте да отворим тема за хладилници...макар че аз се чудя и за прахосмукачка ...
#бгмама :mhihi:

виждал ли си такава с два ауспуха? това е общо взето еквивалента на хладилника- гардероб в света на прахосмукачките :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата