Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
Re: Мотористите във форума!
От днес съм с нови накладки навсякъде...
Задните бяха на привършване,предни имаше,но казаха,че не били хубави
...сложихме Убави.
Промихме и течността на съединителя за втори път тази година...надявам се вече да си стои бистра въпреки,че може догодина пак да се наложи за да се изчисти финално.
Друго за сега...няма...
А да и нова лед крушка сложиха.
Еба мама му тая дето бях сложил светеше на хората в очите дори и на най-долна позиция.
Сегашната си има ясно изразени къси и дълги и отрязва всичко както си му е реда.
Е не е евтина,ама свети и никой не ме псува.
Отидоха едни 500лв ама...сега да не издребняваме...
За друго го пиша тоя пост...
Заговорихме се пак за седалки,позиция на седене,това онова...
И майтора вика...според мен седалката ти е проблема.
Пробвах я днес докато я местя и ми подпира яко кръста на 10см над опашката някак навътре към резервоара.
Замислих се и вярно е така.
Имаше едно кавазаки 1600 там с къстъм широка седалка,но с по заоблен профил и без ясно изразен борд отзад...удобно...не пречи...бах го...
Казаха,че имат същият ВТХ който сервизират при тях със стокова седалка...щял да идва тоя месец та като се появи ще ида да пробвам.
Ако се окаже,че има разлика ще пусна моята да се продава и ще търся или направя друга.
А иначе си остава да се продава,но от тук на сетне коментари по цената изчезнаха...ако искат искат...мотора ще става само по-скъп...за мен...
Напролет едни нови гуми и е готов за ползване...принципно...а мисля и да го закарам при бояджията дето ми го пастира да му сложи една керамика отгоре за да пази направеното,че е срамота толкова работа
да иде зян за няколко мивки.
И те така...
А да...ако остане...махам десмог простотията дето има тоя матор,поръчвам къстъм смукател и карам при Снайпера в Пловдив за настройки и монтаж на куйкшифтър.

Задните бяха на привършване,предни имаше,но казаха,че не били хубави

Промихме и течността на съединителя за втори път тази година...надявам се вече да си стои бистра въпреки,че може догодина пак да се наложи за да се изчисти финално.
Друго за сега...няма...
А да и нова лед крушка сложиха.
Еба мама му тая дето бях сложил светеше на хората в очите дори и на най-долна позиция.
Сегашната си има ясно изразени къси и дълги и отрязва всичко както си му е реда.
Е не е евтина,ама свети и никой не ме псува.

Отидоха едни 500лв ама...сега да не издребняваме...
За друго го пиша тоя пост...
Заговорихме се пак за седалки,позиция на седене,това онова...
И майтора вика...според мен седалката ти е проблема.
Пробвах я днес докато я местя и ми подпира яко кръста на 10см над опашката някак навътре към резервоара.
Замислих се и вярно е така.
Имаше едно кавазаки 1600 там с къстъм широка седалка,но с по заоблен профил и без ясно изразен борд отзад...удобно...не пречи...бах го...
Казаха,че имат същият ВТХ който сервизират при тях със стокова седалка...щял да идва тоя месец та като се появи ще ида да пробвам.
Ако се окаже,че има разлика ще пусна моята да се продава и ще търся или направя друга.
А иначе си остава да се продава,но от тук на сетне коментари по цената изчезнаха...ако искат искат...мотора ще става само по-скъп...за мен...

Напролет едни нови гуми и е готов за ползване...принципно...а мисля и да го закарам при бояджията дето ми го пастира да му сложи една керамика отгоре за да пази направеното,че е срамота толкова работа
да иде зян за няколко мивки.
И те така...

А да...ако остане...махам десмог простотията дето има тоя матор,поръчвам къстъм смукател и карам при Снайпера в Пловдив за настройки и монтаж на куйкшифтър.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Първо: Мотор се мие на ръка! Закон!
Второ: Не разваляй хубавия мотор! Махай еко-простотиите, но не 'бъзикай' радиото излишно! Куикшифтър, чарджър (??) ...? Пишеш, че ще се 'мериш' с разни 'пистарки'... Защо за бога? А и с тях ще се мериш (с някои) само на правото, нали го разбираш? Твоя мотор няма нито геометрията, нито окачването, нито спирачките, нито е конструиран с идеята за подобно нещо! Намери си една хубава седалка, нагоди си го по теб и му направи едни бързи 50-60хил.км! Ето това ти трябва... Сам казваше, че това е твоя тип мотори...
Днес минах преглед и направих застраховка за следващата година. В неделя го дават слънчево и мисля да покарам... Доволен съм!
Второ: Не разваляй хубавия мотор! Махай еко-простотиите, но не 'бъзикай' радиото излишно! Куикшифтър, чарджър (??) ...? Пишеш, че ще се 'мериш' с разни 'пистарки'... Защо за бога? А и с тях ще се мериш (с някои) само на правото, нали го разбираш? Твоя мотор няма нито геометрията, нито окачването, нито спирачките, нито е конструиран с идеята за подобно нещо! Намери си една хубава седалка, нагоди си го по теб и му направи едни бързи 50-60хил.км! Ето това ти трябва... Сам казваше, че това е твоя тип мотори...
Днес минах преглед и направих застраховка за следващата година. В неделя го дават слънчево и мисля да покарам... Доволен съм!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз мотор само на ръка мия...това имам на в предвид.
Имам двор,гараж,водоструйка и правилните препарати...
На мивки...не ходя...
За другото куйка не е лошо нещо...
Знам възможностите на прасето...няма да го гоня на завоите я...аз искам да ги ям до 100+ нагоре...да се силят...
Та и затова ще оправяме каквото можем и ще караме.
Щом като го видя се усмихвам...значи съм постигнал това което съм искал...а винаги ще искам още...ако ми малее знам как...
За сега подготвяме почвата.Махаме екологията.Оптимизираме картите за новият смукател дето ще поръчам.
Снайпера ще каже за другото...а ако има бонуси за Коледа... https://www.tts-performance.co.uk/product-page/honda-vtx1800-supercharger-conversion

Имам двор,гараж,водоструйка и правилните препарати...
На мивки...не ходя...
За другото куйка не е лошо нещо...
Знам възможностите на прасето...няма да го гоня на завоите я...аз искам да ги ям до 100+ нагоре...да се силят...

Та и затова ще оправяме каквото можем и ще караме.
Щом като го видя се усмихвам...значи съм постигнал това което съм искал...а винаги ще искам още...ако ми малее знам как...
За сега подготвяме почвата.Махаме екологията.Оптимизираме картите за новият смукател дето ще поръчам.
Снайпера ще каже за другото...а ако има бонуси за Коледа... https://www.tts-performance.co.uk/product-page/honda-vtx1800-supercharger-conversion

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Имах предвид без водо-струйка под налягане и разни безконтактни простотии ...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Водоструйката какво пречи, ако пръскаш от метър някъде? Аз не пръскам веригата ама си го мия само с водоструйка, когато го чистя основно.
Иначе с препарати безводно си го мия в гаража.
Иначе с препарати безводно си го мия в гаража.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Аз на левчето за 2 лева го минавам моя - първо пяна и после изплакване. И си нося един микрофибър да го подсуша. Имам един познат, който не чисти и маже верига. Сменя я всяка година и си кара.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Нищо не (ми) пречи! Просто буксите се пълнят с вода, ел.връзки/модули корозират на невероятни места и после идват проблемите и т.н. Лично за мен миенето на мотора е и нещо като психо-терапия (не го правя често) , а и е удобен случай да се прегледа състоянието на машинката ... , но както се казва - всеки сам си преценя!

А аз чакам да спре да вали да го закарам да му сложат керамиката... ама другата седмица ще е явно.
Вчера се чух с колегата дето купувам от него моторите и понеже има няколко втх-а в наличност ще се ходи да се пробва коя ще ми пасне и може да направим един бартер,че е срамота да се пипа Мустанг седалка дето е 700-800 долара в момента нова по Хамериката.
Та ще го видим.
Чудя се дали да го преобуя преди зимата или да си седи до напролет, ама ще се чуя с гумаджията ако има промо ще стрелям..
А сега отиваме да гледаме атв-та за един приятел да видим ново цфмото ли ще е или кавазаки, че има някакви уж черни петъци.
Вчера се чух с колегата дето купувам от него моторите и понеже има няколко втх-а в наличност ще се ходи да се пробва коя ще ми пасне и може да направим един бартер,че е срамота да се пипа Мустанг седалка дето е 700-800 долара в момента нова по Хамериката.
Та ще го видим.
Чудя се дали да го преобуя преди зимата или да си седи до напролет, ама ще се чуя с гумаджията ако има промо ще стрелям..
А сега отиваме да гледаме атв-та за един приятел да видим ново цфмото ли ще е или кавазаки, че има някакви уж черни петъци.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е и аз рядко го мия. 1-2 пъти на сезон с водоструйката, останалото време безводно, което се надявам да е по-щадящо.ildivvy написа:Нищо не (ми) пречи! Просто буксите се пълнят с вода, ел.връзки/модули корозират на невероятни места и после идват проблемите и т.н. Лично за мен миенето на мотора е и нещо като психо-терапия (не го правя често) , а и е удобен случай да се прегледа състоянието на машинката ... , но както се казва - всеки сам си преценя!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Харесах си още една италианска бангия и пак започна да ме сърби главата отвътре
... Хич не е момента за втори мотор сега и дано издържа!

Банка ДСК.-а яяяяя.... 
Аз не съм дораснал за два... ама детето се кефи на атв-тата... лооошо...

Аз не съм дораснал за два... ама детето се кефи на атв-тата... лооошо...

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
ildivvy написа:Харесах си още една италианска бангия и пак започна да ме сърби главата отвътре... Хич не е момента за втори мотор сега и дано издържа!
Щом аз си купих, значи и ти можеш!

Какво хареса?
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Е, аз съм имал два ... няма да ми е за сефте! Парите са най-малкия проблем, отделно, че аз не си 'падам' по скъпите предложения... Проблема е с липсата на време най-вече! Другото е лесно за нареждане... Не ми се говори!