Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Криминална тема
Аз да попитам, как от такава камера, която е сложена на открито и навън духа вятър, вали сняг и др се чува толкова ясен разговор.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Много често се чува идеално. Ако се филтрира пък топ. А тези са разполагали с писък на технологичната мода, с камера Линда се излагат.
А колко духа на място може да видим, но...
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
На камерите унас по фасадата се чува по подобен начин. Като е тихо се чува ясно какво се говори ,но като надуе вятъра или има силен шум го реже и е тишина. Затва кучето като скача пред камерата не се чува нищо. Или другия вариант е дансаджиите като са снаждали записа да са забрайли тук там да сложат звук,сняг. Има логика инсценирали са супер сложно шесторно самоубийство ,но са забравили да сложат джафкането на кучето и някой с пейнта е изтрил снегът под кемпера 
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
А днес МВР днес ще бъдат изслушани в Парламента по случая. От ПП настоявали да дойде и някой от ДАНС да се обяснява. А защо не настояват Васко да дойде да се обяснява за поста си във фацебук и да каже сега на 2, на 3 защо и какво точно им е купувал, че е леко смущаващо. Имал ли е връзка с този лама гуру, ако да кога и каква, ей такива неща. Аз ако съм член на общинския съвет в София ще се чувствам обезпокоен да не се наложи да се самоубиваме на някое заседание.
И ако може да каже колко пари все пак им е дал, защо точно на тях като има толкова нуждаещи се деца да речем по домове, спортни съоръжения се рушат, спортни таланти имаме, нали е голям родолюбец все пак и заряза милионите за да оправи безкористно столицата.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз предлагам и теб да викнат, че си явно доста запознат с всичко в тоя свят. 
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Иска ми се да греша много в този случай, ама съм скептичен...времето ще покаже. 
Имай предвид, че съм голям любител на конспирациите, обаче в тука не виждам особено голям повод за такава. По-скоро медиите се опитват да направят с цел гледаемост.
Имай предвид, че съм голям любител на конспирациите, обаче в тука не виждам особено голям повод за такава. По-скоро медиите се опитват да направят с цел гледаемост.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
За тея от БОЕЦ и Bird.bg имам малко особено мнение. Доста схеми разкриха последните години, но според мен малко натискат... където някой им показва.
Сега обаче интересно питане имат

Сега обаче интересно питане имат
Според източник на БОЕЦ в МВР, информацията от клетките на мобилните оператори за периода на престъплението от Петрохан не е изискана и не е иззета. МВР не иска да установи кой е бил в района по време на убийствата (самоубийствата).
И ще продължим всеки ден да задаваме въпроса:
Имало ли е сред групата от Петрохан агент на ДАНС? Била ли е групата под контрола и в оперативна разработка на ДАНС?

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
streetz написа:Голям филм с много филмари в негоГероичният частен рейнджър, който, след като става свидетел на нещо опасно и мистериозно, тръгва да бяга с две от поверените му деца, защото го гонят дървосекачи-бракониери с умения на Джон Уик и ресурси на ЦРУ. Твърде опасно е да се обърне към властите или да върне младежите на семействата им, но също така не се е сетил да се обърне за помощ към своите високопрофилни приятели и спонсори. Ако се опитваш да спасиш себе си и две деца, няма ли да се възползваш от възможността да позвъниш на кмета на столицата, шефа на Вип секюрити или собственика на Офнюз? Вместо това, насред цялата ситуация, решаваш да пишеш езотерични смс-и на майка си и да публикуваш патетично "Борба" във Фейсбук, докато пътуваш към лобното място на Ботев. Ама той телефона, видиш ли, бил хакнат. Ама някой друг е свалил още през декември сайтовете му, където обяснява за хипнотерапията и срещите с извънземни.
![]()
![]()
Направо да го припишем случая на Путин и КГБ и да се свърши тая мъка
закова го
seimo написа:На камерите унас по фасадата се чува по подобен начин. Като е тихо се чува ясно какво се говори ,но като надуе вятъра или има силен шум го реже и е тишина. Затва кучето като скача пред камерата не се чува нищо. Или другия вариант е дансаджиите като са снаждали записа да са забрайли тук там да сложат звук,сняг. Има логика инсценирали са супер сложно шесторно самоубийство ,но са забравили да сложат джафкането на кучето и някой с пейнта е изтрил снегът под кемпера
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
TNT написа:...
Това е най-интересното въпросче в цялата работа, щото партиите идват и си отиват, но на тия идеята им е да са надпартийна структура с по-дълъг хоризонт на работа.
Както с Епщайн, никой не му дреме за жертвите, всички тайно се надяват да излезе нещо, което да потопи политическите противници
Тотално изпростяване на политиката по целия свят последните години... хляб и зрелища и бягане от истинските проблеми.

- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
TNT написа:За тея от БОЕЦ и Bird.bg имам малко особено мнение. Доста схеми разкриха последните години, но според мен малко натискат... където някой им показва.
Сега обаче интересно питане иматСпоред източник на БОЕЦ в МВР, информацията от клетките на мобилните оператори за периода на престъплението от Петрохан не е изискана и не е иззета. МВР не иска да установи кой е бил в района по време на убийствата (самоубийствата).
И ще продължим всеки ден да задаваме въпроса:
Имало ли е сред групата от Петрохан агент на ДАНС? Била ли е групата под контрола и в оперативна разработка на ДАНС?
На изслужване в парламента
В открито заседание не мога да предоставя информация дали същите са сътрудничили на ДАНС или не

Да не се окаже, че някой дансаджия си е изработил повишението буквално с гъза си
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз имам една езотерична теория за инцидента , която много добре се връзва със всички версии .....мексиканската врръзка . Тоя щом е бил такъв олигарх да си купува къщи в Мексико , силно вероятно да е свързан с картелите . Имали са тука чадър от службите , чрез политическото влияние на пепе . Под маскировката на някакви еко патрули че ще пречат на гъбарите да оберат гъбите им се дава фронт да действат и се прави чадър от службите . Всичко се развива на фона на мъжки ласки и окултни ритуали в отдалечената хижа . В един момент обаче пепе вече не пеят в хора , рейнджърите от отряд "анти гъба" дължат пари на картелите и ония стават нетърпеливи . Службите също подозират че ги пращат за зелен хайвер , и слухтят около Хижата . Нещата се сговняват бързо и решават да се покрият , обаче мексиканците им пращат сикарио да ги очисти ....Тарантино да не копира нищо от форума . Всички права запазени ! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Добре де, не виждате ли, че щом тия същите са били и в МеХико пак в някаква си сграда със стени и охрана, то значи някой снася пари? Не мислите ли, че е възможно да са част от някоя международна секта с пипала на много места? Че е секта, секта е, само отказващ да види истината човек ще го отрече или някой много наивен, вярващ до безкрай в доброто. На тия мамути им се казва когато са навън да общуват с хората отвън по начина по който общуват всички други хора за да не ги заподозрат...но им се казва под някакъв предтекст защото...абе както бащата казва какво е чул от сина си, че нямало да го разбере. А проблемът е точно, че ще разбере гадовете стоящи зад тази гняс. Е щом може тази организация да съществува в повече от една държава значи има финансиране и влияние. Светът има много мрачни страни на нещата, които угодно са наричани конспирации от елита. А в България сега масово хората търсят някаква конспирация в ритуалните простотии в една секта, вместо да осъзнаят просто, че самата секта е конспирацията, а не някакви спец части или лоши бандити защото са решили да ги очистят. 
Ама погледнете ги на снимката от статията в бащата, това нормален човек ли ви се вижда на пръв поглед само? А тези потайности защо са били, дрога ли са правили в тая комуна?
И веднага като в типична секта след като вземат детето кореспонденцията с бащата се влошава и се стига дотам детето да каже, че повече не желае да общува с него. Кое е толкова мистериозното тук? Тези секти гледат да откъснат децата от реалността, особено когато има родител, който ще бъде пречка. Айде майката е приспана, понеже явно е глупава в това отношение, няма засилен инстинкт, ама на бащата веднага му сработва инстинкта и въпреки, че да разведени решава да хукне към МеХико. То една след друга истинните започват да крещят секта, медиите обаче още подклаждат у хората вероятността да е нещо друго.
В крайна сметка накрая всички хора ще се убедят, че е каквкто е. Ще останат само тези, които никога не си променят мнението и държат да са прави дори когато виждат, че не са.
И за Епстийн не им се щеше на много хора да да истина някои неща, ама на, оказаха се истини поне някои, други са под въпрос, ама във всеки случай никой не се чуди как да оправдае ненормалника.

Ама погледнете ги на снимката от статията в бащата, това нормален човек ли ви се вижда на пръв поглед само? А тези потайности защо са били, дрога ли са правили в тая комуна?
В крайна сметка накрая всички хора ще се убедят, че е каквкто е. Ще останат само тези, които никога не си променят мнението и държат да са прави дори когато виждат, че не са.
И за Епстийн не им се щеше на много хора да да истина някои неща, ама на, оказаха се истини поне някои, други са под въпрос, ама във всеки случай никой не се чуди как да оправдае ненормалника.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Само топ ченгета в Родината
Едните носят стълби, другите са ескорти, трети по 2 кила и т.н.
П.С. Нещата се подобряват
https://gospodari.com/novini/policayka-opitala-da-prenese-nad-2-kg-kokain-prez-granicata-zadarzhaha-ya
Едните носят стълби, другите са ескорти, трети по 2 кила и т.н.
П.С. Нещата се подобряват
https://gospodari.com/novini/policayka-opitala-da-prenese-nad-2-kg-kokain-prez-granicata-zadarzhaha-ya
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
Top Gun Maverick написа:Добре де, не виждате ли, че щом тия същите са били и в МеХико пак в някаква си сграда със стени и охрана, то значи някой снася пари?
Ето тази им е дала главно пари, поне в началото, бая интересно беше. Ясно, че става върпос за шантави хора, но още повече след това интервю гарантирам, че става въпрос за екзекуция. Те просто са го чакали и са се примирили с това. Самоубействения елемент е това, че нарочно не са реагирали и са се оставили, явно разни бракониери да ги свитнат. Или професионалисти. Все по заръка я на пеев, я на таки.