Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Киномания

Мнение от acho.rs » 20 Дек 2019, 9:13

barty написа:"Mandalorian" ми хареса, на фона на останалите Star wars тъпни този е интересен.

Обаче сериалчето малко зацикли. Буквално едно и също всеки епизод. Нашия каца на една планета, отива на мисия и изкарва едни пари. Ако не вкарат някакво развитие, ще стане обикновена боза.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 20 Дек 2019, 15:33

acho.rs написа:
barty написа:"Mandalorian" ми хареса, на фона на останалите Star wars тъпни този е интересен.

Обаче сериалчето малко зацикли. Буквално едно и също всеки епизод. Нашия каца на една планета, отива на мисия и изкарва едни пари. Ако не вкарат някакво развитие, ще стане обикновена боза.

Прав си, явно че сценаристите им са изчерпани от свежи идеи.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 20 Дек 2019, 19:19

Според мен така се опитват да натъртят на важността на Йода, скоро Мандалорецът ще се усети, че нещо голямо се случва, а Йода ще започне да използва Силата и ще има повече развитие на героите
Новия Междузвездни войни е средна хубост, но ми допадна. Започна обещаващо и после малко прекалиха с фантасмагориите, което развали общото впечатление. Само на мен ли ми се стори, че е прекалено тъмен филма, всичко се случва в някаква тъмнина и нищо не се вижда :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 24 Дек 2019, 10:42

Star Wars 9 - ако си мислите, че последният епизод на Игра на Тронове е зле, това ще ви обърне представите за тъпотия. По-голяма сапунка не може да бъде. Всъщност а си знаех, че ще е тъп, но не предполагах че ще е чак толкова. Не че пак няма да събере 2 милиарда, но наистина е направен за лица ДО 10 годишна възраст. Нещо средно между Денят на независимостта 2 и Дъзрост и Красота. Лична оценка 4/10

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 27 Дек 2019, 22:10

Snowfall - мноого добър сериал :clap: :yes:
https://www.imdb.com/title/tt6439752/
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 27 Дек 2019, 22:29

Te Witcher - хареса ми :yes:
Малко странен, но интересен и епизодите не са еднообразни
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Дек 2019, 23:05

Don_Diego написа:Te Witcher - хареса ми :yes:
Малко странен, но интересен и епизодите не са еднообразни

Супер е Уичъра, но си трябват субтитри. Тествах си английския, но целия пъзел ми дойде в повече :mhihi: Ще изгледам епизодите 2ри път, поне дойдоха всички наведнъж и точно за празниците. :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 28 Дек 2019, 0:55

Субтитрите дето намерих аз бяха трагични, затова го гледах с английски и всичко се разбира :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Дек 2019, 2:44

Вещера е цяла вселена , създаден е преди 30 години от един поляк . Игрите книгите и сега филма около този персонаж са страхотно попадение , сериалът е отличен .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Дек 2019, 18:34

acho.rs написа:Star Wars 9 - ако си мислите, че последният епизод на Игра на Тронове е зле, това ще ви обърне представите за тъпотия. По-голяма сапунка не може да бъде. Всъщност а си знаех, че ще е тъп, но не предполагах че ще е чак толкова. Не че пак няма да събере 2 милиарда, но наистина е направен за лица ДО 10 годишна възраст. Нещо средно между Денят на независимостта 2 и Дъзрост и Красота. Лична оценка 4/10

Спрямо "новите три епизода" аз мисля, че е на първо място. Спрямо всичките 9 епизода... 7/9 :mhihi: Тъпотийка е, ама според мен беше по-добре от последните два.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Дек 2019, 18:59

аз гледах войните оня ден...

ми... джей джей абрамс знае да прави само един вид филми и той е тип "куест" - нещо се търси и като се намери после се търси нещо друго и тн... и... да ама не тоя модел е типичен за сериала и затова последния филм е типичната дисни диария направена за ширпотреба с максимизиране на печалбите.

хаотична cgi боза предназначена за младото поколение със дефицит на вниманието...

аз като човек които гледа "нова надежда" два пъти в деня в които го пуснаха по кината и съм лют фен- съм изключително разочарован от финала.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Киномания

Мнение от 3186 » 28 Дек 2019, 20:11

Бъдейки също заклет фен, след като гледах епизод 7 отписах следващите го два и нямам намерение да ги гледам доброволно някога. Пълна подигравка.

Но има и фенове, на които новата трилогия им харесва, което не си го обяснявам.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 28 Дек 2019, 22:21

След Роуг Уан, имах малки надежди, че все пак могат да направят нормален филм, ама ние. Сценария е тотална какафония, герои умират и се съживяват на почивки, а логиката не е дори минимална.

Мандолориан-а е по-добре, но само до ниво "става"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Дек 2019, 22:58

acho.rs написа:След Роуг Уан, имах малки надежди, че все пак могат да направят нормален филм, ама ние. Сценария е тотална какафония, герои умират и се съживяват на почивки, а логиката не е дори минимална.

Мандолориан-а е по-добре, но само до ниво "става"

на мене роуг 1 много ми хареса...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 29 Дек 2019, 8:40

Задължително беше да го гледам , с две думи 7 от 10 .
Май цялата работа е ,че при такива класики с които сме израстнали , очакванията са винаги много високи , обаче ние сме нещо одъртели , захитрели и малко пренаситени . Не е лош филма.Гледах го с племенника /10 г./-егати якият филм :D ,сина ми /20г./- е бива, добър :) ,и моето мнение-сценариста ,режисьора и продуцента трчбваше повечко бира да изпият заедно. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата