Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Имотният пазар
Kroki написа:DigitalExile написа:Kroki написа:Пичове, няма как ще трябва да се купува апартамент. Търси се поне 3-стаен с гараж задължително и тераса, която не е 1х2..
гр. София.. Дървеница, Витоша, Малинова Долина, Дианабад..
Ти не търсиш ли от няколко години вече?
тц, объркал си
Гаражите вече струват абсурдно много пари и друго освен Е30ката не може да влезе. Ако решиш да вкараш джипка е голяма мъка. Аз се отказах от подобен гараж и минах на подземни парко места . В малките жилищни сгради, така или иначе паркирате 10 човека , съседа няма да ти открадне гумите

Препоръчвам и висок етаж , по възможност ажурна тераса. Hе се ограничавай от предупреждения и гледай всякакви жилища - дори и не популярните партер, последен, предпоследен етаж и тн - излизат интересни неща.... А да - остави си адекватен бюджет да го обзаведеш, че 500 000лв за тухлата и после 30 000лв за обзавеждане е голяма мъка
Честито Кроки. Ачо е оптимист (според мене) с тия 30К за обзавеждане. Толкова може да ти излезе само кухнята ... А ако е на голи стени, спокойно сложи едно 100К (в левове) и се радвай на рестото.
Имам добър дърводелец
Всички мебели в бг-то ни ги прави по поръчка. Включително кухнята и зарварянето на балкона в кухнята. Излезнаха на 1/2 от цената в магазина.
Имам добър дърводелец

BMW_POWER написа:Честито Кроки. Ачо е оптимист (според мене) с тия 30К за обзавеждане. Толкова може да ти излезе само кухнята ... А ако е на голи стени, спокойно сложи едно 100К (в левове) и се радвай на рестото.
Имам добър дърводелецВсички мебели в бг-то ни ги прави по поръчка. Включително кухнята и зарварянето на балкона в кухнята. Излезнаха на 1/2 от цената в магазина.
Един хубав хладилник на Thermador или sub zero струва повече от 30к…аз бях със стар съб зиро, кихна, нямаше кой да го оправи и беше подобно кръвопускане новия хем го взех от майната си с цена на едро…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Евала на форума - за няколко часа не само се намери апартамент, ами е и купен вече и дори се обзавежда 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
streetz написа:Евала на форума - за няколко часа не само се намери апартамент, ами е и купен вече и дори се обзавежда
така е .. тука са само мЕлиОнери и ЕграчИ
alx написа:BMW_POWER написа:Честито Кроки. Ачо е оптимист (според мене) с тия 30К за обзавеждане. Толкова може да ти излезе само кухнята ... А ако е на голи стени, спокойно сложи едно 100К (в левове) и се радвай на рестото.
Имам добър дърводелецВсички мебели в бг-то ни ги прави по поръчка. Включително кухнята и зарварянето на балкона в кухнята. Излезнаха на 1/2 от цената в магазина.
Един хубав хладилник на Thermador или sub zero струва повече от 30к…аз бях със стар съб зиро, кихна, нямаше кой да го оправи и беше подобно кръвопускане новия хем го взех от майната си с цена на едро…
Ще ти припомня, че обема на бялата техника от другата страна на водата е колкото обема на аналогичните пластмасови играчки на малката ти дъщеря

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Имотният пазар
Хаха нашия играч имал хладилник от 30к, ама даже се счупил. Аз мислех, че е с доживотна гаранция.
Вътре трябва да съхраняват само хайвери по 1к и шампанско на същата цена.
Интересно ми е дали има и златен кенеф, като Садам.
Вътре трябва да съхраняват само хайвери по 1к и шампанско на същата цена.
Интересно ми е дали има и златен кенеф, като Садам.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Моят личен опит с прехвалените марки електроуреди е негативен.
Не си струва да се купуват хладилници по 2 бона за вкъщи, апартамент, ТВ по 5 хил, перални по 2 хил и т.н.
Чупят се и ги хвърляш накрая.
Кроки, огледай пазара и гледай локация, удобен апартамент.
Цената.....ако чакаш "сделка" то може цял живот да почакаш.
Не си струва да се купуват хладилници по 2 бона за вкъщи, апартамент, ТВ по 5 хил, перални по 2 хил и т.н.
Чупят се и ги хвърляш накрая.
Кроки, огледай пазара и гледай локация, удобен апартамент.
Цената.....ако чакаш "сделка" то може цял живот да почакаш.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BMW_POWER написа:Честито Кроки. Ачо е оптимист (според мене) с тия 30К за обзавеждане. Толкова може да ти излезе само кухнята ... А ако е на голи стени, спокойно сложи едно 100К (в левове) и се радвай на рестото.
Исках да кажа че е пародия да дадеш 500к за жилище и 30к за обзваеждане. Под обзавеждане имам абсолютно предвид всичко от Ел и плочки, до мебели и разходи за "майстори". Това нещо под 400 евро на квадрат няма как да се направи качествено ... препоръчителния бюджет е 600 евро на квадрат. Иначе ако е зор е ясно, че може да се мине и латекс, диван 2ра ръка и 3 шкафчета - играл съм го и става и за без пари, но не върви в скъпо жилище да живееш като студент под наем
Тъкмо си помисля, че живея що годе добре и форума веднага ме връща в "реалността" при клошарите където ми е мястото.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Деа знам, цената ми е прекалено висока психолигически, но пък сега такива са цените.. което не означава, че е ок
ps: и аз много бих искал да имам оглям хладилник две крила САМО хладилник като тия в щатите..

ps: и аз много бих искал да имам оглям хладилник две крила САМО хладилник като тия в щатите..

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
TheDriver написа:Тъкмо си помисля, че живея що годе добре и форума веднага ме връща в "реалността" при клошарите където ми е мястото.![]()
Така е, ако техниката ти в кухнята не струва поне 100к, няма смисъл да си купуваш нов апартамент.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Kroki написа:Деа знам, цената ми е прекалено висока психолигически, но пък сега такива са цените.. което не означава, че е ок![]()
Сметни си колко кв настилки имаш, колко плочки, тавани, стени и виж какви са цените. 30к, ако са евро що да не стигнат за един апартамент? То довършителни работи на 100кв можеш да направиш и за 30 и за 300.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз за цените на жилищата..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Kroki написа:Аз за цените на жилищата..
При положение че 3-стайна панелка за ремонт в жк Надежда е 120 000 евро, не виждам как нов 3-стаен хубав апартамент с гараж, в хубав район, ще е евтин.
Това са цените.
Ако можеш да си го позволиш действай, ако е за семеен апартамент. Иначе цял живот ще чакаш.
За инвестиция е друг въпрос.