Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от shlosera » 29 Юли 2017, 23:45

Е това винаги ме е учудвалп как може са се изпреварва в колона по двулентов път.... Или без добра видимост 1вия излиза да изпреварва, втория на сляпо след него, различни коло, различни водачи различна преценка, 1вия ако е преценил, че участъка му стига да изпревари точно втория остава за завоя, а ако има и3ти зад тях къде отива той....

Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Юли 2017, 0:34

Нарича се тройно разминаване , единия захапва леко банкета и минавате на една боя . Не документирана в закона ситуация :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 30 Юли 2017, 1:40

shlosera написа:Е това винаги ме е учудвалп как може са се изпреварва в колона по двулентов път.... Или без добра видимост 1вия излиза да изпреварва, втория на сляпо след него, различни коло, различни водачи различна преценка, 1вия ако е преценил, че участъка му стига да изпревари точно втория остава за завоя, а ако има и3ти зад тях къде отива той....

Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk

Ми много лесно. Като е прав участък и този пред мен започне изпреварване, аз се изнасям леко и гледам между него и изпреварвания автомобил, като видя, че няма никой и има мегдан настъпвам газта и му излизам на него в ляво, където пак имам видимост напред. Т'ва нали, ако пътя го позволява, колата ти има нужната тяга и т.н. Фактори много :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535d
Мечтае да кара: F90 M5

Мнение от enerdjy » 30 Юли 2017, 14:38

На пътя Пловдив-Пазарджик редовно се наблюдава феномена, когато изпреварваш в същото време и теб да изпреварят :mhihi:
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 30 Юли 2017, 20:45

Дет се вика само в България има по-голям шанс да те ударят отзад когато изрпеварваш, отколкото да се блъснеш отпред :mrgreen: :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 31 Юли 2017, 0:14

Онзи ден на двулентов, кръстовище с уширение за ляв завой в нашата посока , 2 коли изпреварват камион и след кръстовището се оказа, че камиона изпревари тях :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Юли 2017, 9:18

От преди малко, ситуация в Пловдив.
Младеж с Е36 комби дизел, доволно пушещо черен пушек, по кукленско шосе в трафика се правеше на състезател, ту в лява лента, ту в дясна лента, на сантиметри пред предния и агресивно го натиска. На светофара на ВСИ , гледам леко подпрял някаква кола с жена вътре.
Викам си "натанцува се, поне да му е за урок". Вероятно само я беше подпрял леко жената, защото 6 минути по-късно ме изпревари и с абсолютно същият агресивен стил продължи да кара и пуши по цариградско шосе посока излизане от Пловдив.
Представа нямам дали посещава този форум, но бих му казал, че това което прави, е супер селско и тъпо и ако не спре да се прави на състезател, някой ден горчиво ще съжалява за това, което може да стане на пътя.
Клип не съм заснел. само го снимах с телефона на снимка, и някой ако има интерес, ще го изтипосам тука...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 31 Юли 2017, 10:29

Пусни го колега, да си имаме едно на ум за този "майстор" зад волана, ако го срещнем из Пловдив

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Юли 2017, 10:46

Няма проблем,
ето го "колегата"

20170731_082403.jpg

Надявам се да не му се случи нещо с подобен тип поведение на пътя
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 31 Юли 2017, 14:03

Е.Димитров написа:Надявам се да не му се случи нещо с подобен тип поведение на пътя

Аз пък за такива единствено се надявам да са сами, когато им се случи...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k.milanov » 31 Юли 2017, 16:36

От няколко месеца ( от както мотористите се излюпиха ) всяка сутрин ставам свидетел и потърпевш на буквално селяндурски тероризъм както е кръстена темата.
Абсолютно всяка сутрин около 5:20 - 5:25 сутринта някакъв чешит слиза пред блока влиза в паркинга и пали мотора си ( не ги разбирам, тип чопър ще го нарека, но не особено агресивен :lol: :oops: ) та съответния мотор се пали и почва да боботи яко - нещо като V8 със жестоки missfire-и така звучи и отеква в целия квартал. Живея в едно каре 4 блока на квадрат подредени и в среда малка горичка и паркинг ( представяте си а какво ехо става въпрос ). И съответния кретен (без извинение :ranting: ) с ясното съзнание, че е 5:30 сутринта го пали и почва да му подава леко газ, явно в началото не държи обороти ли не знам :kuku: след това излиза леко от паркинга ииии ГАААААААААААААААААААААААЗ . Абсолютно всички аларми се включват и то не само по улицата, по която е минал :dunno: Според вас това не е ли точно селяндурски ТЕРОРИЗЪМ. :censored: :banghead: :ranting: :kuku:

Е.Димитров написа:
20170731_082403.jpg

ръката така отвънка говори достатъчно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 31 Юли 2017, 16:41

В нашият гараж има един с Макларън. Като го запали държа компютъра, че ме е страх да не падне от бюрото :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k.milanov » 31 Юли 2017, 16:45

Пали ли го хубаво така у 5 сутринта да събуди квартала, ВСЕКИ ДЕН :shock: :mhihi: :ranting: И най-вече раздава ли 'целата газ' като стъпи на улицата :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 31 Юли 2017, 16:46

bum_bum написа:В нашият гараж има един с Макларън. Като го запали държа компютъра, че ме е страх да не падне от бюрото :mhihi:
Представих си го до Е36-цата :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 31 Юли 2017, 16:53

dextuar написа:
bum_bum написа:В нашият гараж има един с Макларън. Като го запали държа компютъра, че ме е страх да не падне от бюрото :mhihi:
Представих си го до Е36-цата :mhihi:

И аз :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата