Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Е това винаги ме е учудвалп как може са се изпреварва в колона по двулентов път.... Или без добра видимост 1вия излиза да изпреварва, втория на сляпо след него, различни коло, различни водачи различна преценка, 1вия ако е преценил, че участъка му стига да изпревари точно втория остава за завоя, а ако има и3ти зад тях къде отива той....
Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Нарича се тройно разминаване , единия захапва леко банкета и минавате на една боя . Не документирана в закона ситуация 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
shlosera написа:Е това винаги ме е учудвалп как може са се изпреварва в колона по двулентов път.... Или без добра видимост 1вия излиза да изпреварва, втория на сляпо след него, различни коло, различни водачи различна преценка, 1вия ако е преценил, че участъка му стига да изпревари точно втория остава за завоя, а ако има и3ти зад тях къде отива той....
Ми много лесно. Като е прав участък и този пред мен започне изпреварване, аз се изнасям леко и гледам между него и изпреварвания автомобил, като видя, че няма никой и има мегдан настъпвам газта и му излизам на него в ляво, където пак имам видимост напред. Т'ва нали, ако пътя го позволява, колата ти има нужната тяга и т.н. Фактори много

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
На пътя Пловдив-Пазарджик редовно се наблюдава феномена, когато изпреварваш в същото време и теб да изпреварят 

"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Дет се вика само в България има по-голям шанс да те ударят отзад когато изрпеварваш, отколкото да се блъснеш отпред

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Онзи ден на двулентов, кръстовище с уширение за ляв завой в нашата посока , 2 коли изпреварват камион и след кръстовището се оказа, че камиона изпревари тях 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
От преди малко, ситуация в Пловдив.
Младеж с Е36 комби дизел, доволно пушещо черен пушек, по кукленско шосе в трафика се правеше на състезател, ту в лява лента, ту в дясна лента, на сантиметри пред предния и агресивно го натиска. На светофара на ВСИ , гледам леко подпрял някаква кола с жена вътре.
Викам си "натанцува се, поне да му е за урок". Вероятно само я беше подпрял леко жената, защото 6 минути по-късно ме изпревари и с абсолютно същият агресивен стил продължи да кара и пуши по цариградско шосе посока излизане от Пловдив.
Представа нямам дали посещава този форум, но бих му казал, че това което прави, е супер селско и тъпо и ако не спре да се прави на състезател, някой ден горчиво ще съжалява за това, което може да стане на пътя.
Клип не съм заснел. само го снимах с телефона на снимка, и някой ако има интерес, ще го изтипосам тука...
Младеж с Е36 комби дизел, доволно пушещо черен пушек, по кукленско шосе в трафика се правеше на състезател, ту в лява лента, ту в дясна лента, на сантиметри пред предния и агресивно го натиска. На светофара на ВСИ , гледам леко подпрял някаква кола с жена вътре.
Викам си "натанцува се, поне да му е за урок". Вероятно само я беше подпрял леко жената, защото 6 минути по-късно ме изпревари и с абсолютно същият агресивен стил продължи да кара и пуши по цариградско шосе посока излизане от Пловдив.
Представа нямам дали посещава този форум, но бих му казал, че това което прави, е супер селско и тъпо и ако не спре да се прави на състезател, някой ден горчиво ще съжалява за това, което може да стане на пътя.
Клип не съм заснел. само го снимах с телефона на снимка, и някой ако има интерес, ще го изтипосам тука...
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Пусни го колега, да си имаме едно на ум за този "майстор" зад волана, ако го срещнем из Пловдив
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Няма проблем,
ето го "колегата"
Надявам се да не му се случи нещо с подобен тип поведение на пътя
ето го "колегата"
Надявам се да не му се случи нещо с подобен тип поведение на пътя
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Е.Димитров написа:Надявам се да не му се случи нещо с подобен тип поведение на пътя
Аз пък за такива единствено се надявам да са сами, когато им се случи...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
От няколко месеца ( от както мотористите се излюпиха ) всяка сутрин ставам свидетел и потърпевш на буквално селяндурски тероризъм както е кръстена темата.
Абсолютно всяка сутрин около 5:20 - 5:25 сутринта някакъв чешит слиза пред блока влиза в паркинга и пали мотора си ( не ги разбирам, тип чопър ще го нарека, но не особено агресивен
) та съответния мотор се пали и почва да боботи яко - нещо като V8 със жестоки missfire-и така звучи и отеква в целия квартал. Живея в едно каре 4 блока на квадрат подредени и в среда малка горичка и паркинг ( представяте си а какво ехо става въпрос ). И съответния кретен (без извинение
) с ясното съзнание, че е 5:30 сутринта го пали и почва да му подава леко газ, явно в началото не държи обороти ли не знам
след това излиза леко от паркинга ииии ГАААААААААААААААААААААААЗ . Абсолютно всички аларми се включват и то не само по улицата, по която е минал
Според вас това не е ли точно селяндурски ТЕРОРИЗЪМ.
ръката така отвънка говори достатъчно
Абсолютно всяка сутрин около 5:20 - 5:25 сутринта някакъв чешит слиза пред блока влиза в паркинга и пали мотора си ( не ги разбирам, тип чопър ще го нарека, но не особено агресивен

Е.Димитров написа:
ръката така отвънка говори достатъчно
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В нашият гараж има един с Макларън. Като го запали държа компютъра, че ме е страх да не падне от бюрото 

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
Пали ли го хубаво така у 5 сутринта да събуди квартала, ВСЕКИ ДЕН
И най-вече раздава ли 'целата газ' като стъпи на улицата 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Представих си го до Е36-цатаbum_bum написа:В нашият гараж има един с Макларън. Като го запали държа компютъра, че ме е страх да не падне от бюрото

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
dextuar написа:Представих си го до Е36-цатаbum_bum написа:В нашият гараж има един с Макларън. Като го запали държа компютъра, че ме е страх да не падне от бюрото
И аз