Женска психика и пикъп

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: Женска психика и пикъп

Мнение от Borymeckata » 08 Мар 2018, 14:30

Ето и моят принос в пик-дауна (предполагам, че това трябва да е обратното на пик-ъп). Като студент имах една колежка от Плевен и веднъж се бяхме разбрали да идем някъде из София на кръчма, даже май бяхме уточнили и заведението. Та отивам аз да я взема, а тя вика - сестра ми е дошла на гости, да идем тримата. Сестрата беше с една - две години по-младичка, много готина, викам - супер, хайде да ходим.

Излизаме ние, по пътя смях и майтапи, стигаме в кръчмата, намерихме маса свободна, сядаме - всичко е точно. Викам - поръчвайте, аз съм ви поканил, правя се на баровец. Ония поръчват това онова, аз си взимам една бира, лафът тръгва и... в този момент осъзнавам, че нямам НИКАВИ пари в себе си. Ама нямам стотинка! Бях заделил десетина лева за тази вечер, но са останали в другите ми дънки, а в тези нямам НИЩО... Ония мацките ми чуруликат нещо, а аз изобщо нищо не чувам - прехвърлям си разни варианти през главата, ама нищо смислено не ми хрумва... Квартирата ми е на майната си - не мога да ги зарежа, да ида до там и да се върна, ще минат поне два часа, а и пари за такси нямам. Никого не познавам наблизо, банкомати и карти нямаше тогава, телефони също нямаше, но и да имах - на кого да се обаждам... :dunno: :dunno:

Аз се препОтих направо - не съм вярвал, че човек може да се изпоти от притеснение, но фланелката ми беше залепнала... По едно време моята позната ме пита какво ми е, че съм пребледнял такъв и не обелвам дума. Казах й истината - нямам никакви пари в мен и ако може да даде 10 лева на заем... :bowdown: :bowdown: Няма да забравя как ме погледнаха двете - УЖАССС... 30 години оттогава, а още ме втриса, като се сетя... Та моята позната плати цялата сметка (включително и моята) и си тръгнахме, ама аз бях толкова смачкан, че не обелих дума по целия път до тях. Такава изложба не вярвам дали някой е имал - да излезеш с две мацки на кръчма и накрая те да ти платят сметката. Интересно е, че мацката не ме отряза направо, даже си говореше с мен, беше пак любезна и видимо нямаше никакви проблеми, ама аз толкова кофти се чувствах от нея, че започнах да я отбягвам и... така... Оттогава гледам винаги да имам кеш в джоба и повече такова нещо не съм допускал да ми се случи. Ама то и веднъж стига... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 08 Мар 2018, 14:46

Pisobella написа:какво е нужно на една дама, за да е щастлива и да остане при даден мъж?

"Само" 2 неща - голям хой - сутрин 1 път, на обяд 2, вечер 3 пъти и безкрайно количество кешовица за всякакви почивки, парцали и др. прищявки.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 08 Мар 2018, 19:31

Зависи от дамата и ценностите и ако има такива. Ако е ОК дори едно искренно уважение към нея като човек и жена върши неземни чудеса иначе ако е тип "Кучкова" осма серия прави чудеса.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 08 Мар 2018, 19:58

С тази тема си пропилях най-хубавите 3 часа от живота ми...
Изображение
ATR-42/72

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 08 Мар 2018, 20:08

Понякога жените просто надушват своя партньор, а основен критерии им става миризмата на мъжката пот. Учените са стигнали до извода, че жените инстинктивно надушват качеството на гените и имунната система на мъжа.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 08 Мар 2018, 20:14

немо написа:
Понякога жените просто надушват своя партньор, а основен критерии им става миризмата на мъжката пот. Учените са стигнали до извода, че жените инстинктивно надушват качеството на гените и имунната система на мъжа.

Ами тия метросексуалните модерни женчовци, които 24ч са дезодорант какво правят тогава? :mhihi:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 08 Мар 2018, 20:48

немо написа:Понякога жените просто надушват своя партньор, а основен критерии им става миризмата на мъжката пот. Учените са стигнали до извода, че жените инстинктивно надушват качеството на гените и имунната система на мъжа.

Уж да, жената "надушва" партньора си :) Трябва да ѝ миришеш хубаво :mhihi: :mhihi:
Даже имам спомен за някакъв опит, където няколко жени със завързани очи трябваше да си изберат мъжа, дето им мирише най-хубаво, измежду 10 мъже примерно, и почти всичките се спряха на един и същ. Нещо ала myth busters, ама наскоро го търсих из епизодите им и не го намерих :)
Нито пък научни статии някакви, но не съм търсила чак толкова задълбочено.
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 08 Мар 2018, 21:18

Аз съм на кон :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
ATR-42/72

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 08 Мар 2018, 21:46

DLVasilev написа:Аз съм на кон :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аз пък мислех, че си на работа :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Мар 2018, 21:59

Pisobella написа:
немо написа:Понякога жените просто надушват своя партньор, а основен критерии им става миризмата на мъжката пот. Учените са стигнали до извода, че жените инстинктивно надушват качеството на гените и имунната система на мъжа.

Уж да, жената "надушва" партньора си :) Трябва да ѝ миришеш хубаво :mhihi: :mhihi:
Даже имам спомен за някакъв опит, където няколко жени със завързани очи трябваше да си изберат мъжа, дето им мирише най-хубаво, измежду 10 мъже примерно, и почти всичките се спряха на един и същ. Нещо ала myth busters, ама наскоро го търсих из епизодите им и не го намерих :)
Нито пък научни статии някакви, но не съм търсила чак толкова задълбочено.

Това по NGC го даваха, но първо избраха партньора гледайки го от няколко метра на една сцена. После душейки ризите избраха съвсем различен. За аромата е напълно вярно, но много хора грешат кардинално свързвайки това с парфюма. Натуралният аромат понякога е опияняващ и определени хора се въздействат от него. Дори изпотен индивид(не говорим за такъв стоял седмици с тази дреха :mhihi: )а току що, било то след секс да речем, може да ухае невероятно и това да възбужда. От друга страна може и да отблъсква когато е кофти.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 08 Мар 2018, 22:01

Е да де, за натурален. Тва дето гледах аз не беше с ризи. Директно си надушваха мъже. Поне такъв спомен имам, може да бъркам. Не го намирам, а беше отдавна :)
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Мар 2018, 22:09

Аз което съм гледал бяха на една сцена, каките бяха долу на столове. Момците облечени с тениски, сиви. Избраха, накрая съблякоха тениските и им ги даваха да миришат. :mhihi: :yes:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DLVasilev » 08 Мар 2018, 22:18

c04 написа:
DLVasilev написа:Аз съм на кон :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аз пък мислех, че си на работа :mhihi:

Е на работа съм де :mhihi: Чаак до 8 сутринта :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 09 Мар 2018, 1:56

Pisobella написа:Е да де, за натурален. Тва дето гледах аз не беше с ризи. Директно си надушваха мъже. Поне такъв спомен имам, може да бъркам. Не го намирам, а беше отдавна :)

Да не са надушили Gucci Code или Оne Milion :ok:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Yamaha R1
Мечтае да кара: E38 740IL

Мнение от Oblivion » 09 Мар 2018, 8:03

28661365_1711560165593720_8032813901336805376_n.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата