Защо цената не трябва да определя качествата на колата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d

Re: Защо цената не трябва да определя качествата на колата?

Мнение от AngelG » 29 Юли 2013, 2:13

rosko3001 написа:хората вече търсят лукс,сигурност, простор,дизаин, икономия на гориво, кви са тия е30 от преди 30 години, кво ги хвалите толкова та даже и тогава не ми харесваха :lol: да, стават за тинейджърски дрифт и за нищо друго! Е36 поне предлага някакъв лукс и дизаин невиждан за времето си и от зад поне могат да седнат двама души без да се стискат един в друг и въпреки това пак е тясна и вози като опел, а в момента ги карат само момчета от ромски произход и тийнеиджъри токущо взели книжка да се учат да карат на тия дръгели,и вече ми писна да ги гледам и да ми бръмчът пред блока с тия лагерници :mhihi:

:yes: :yes: :yes:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Юли 2013, 6:58

boksioraE39 написа:
host написа:Ама и т'ва "варел, варел, ръжда" ... не е много пък като за нашия форум да се употребява за модел от нашата марка. Вярно и Златко казва "пластмаси" ама недейте и вие така към него.

Скоро се возих в на един юзер от форума е30ката... еми изключително приятно беше, въпреки, че според него е много твърда и полиуретана е малко прекален, че вибрациите се усещат яко... но като усещане за мен е един път.
Просто въпроса е не дали е30 е готова за шофьора ами шофьора готов ли е за е30...

И Е30 да не е G-power hurricane rs че шофьора да бъде готов за толкова "сериозната" кола... чета някакви подписи по-форума за Е30ките,за любовниците и се чудя какво толкова се превъзнасяте по-скромната 3-та серия от преди 20-години... Нито в сток вариант (не говоря за извращенията по youtube) е нещо кой знае какво като вървеж,на удари е адски зле... (тествано :mhihi: ) вътре е като соц возило,поведението и на пътя в сток вариант си е като на лада 7ца,повечето са кърпени с телеподаващото поне по 2-3-пъти...Изключвам Е30ките на хора от форума който са в уникално състояние и струват колкото двустаен в люлин.. ;) Имаме Е30 комби края на 93та година и като я гледам на какви места е тръгнала да гние се чудя как е възможно,като се гледа повече от малко дете...... :banghead:

От преди 30 години колега, не 20. :mhihi:
И да не мислиш, че като е форумна не е кърпена? Да не мислиш, че има форумна, която да е купувана нова? Нормално за тези години при каране да са изгнили.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 29 Юли 2013, 7:28

оли,оли,оли много мъка има по тоя свят :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 29 Юли 2013, 8:14

Тука колко жалки хора има, не е истина...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 29 Юли 2013, 8:19

Искаш да кажеш колко реалисти има,не е истина...
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребител
Аватар
Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
Мечтае да кара: Alpine White E90 335i

Мнение от Mad Max. » 29 Юли 2013, 8:40

boksioraE39 написа:поведението и на пътя в сток вариант си е като на лада 7ца

Като й сложиш едно афтърмаркет окачване ще видим дали е като лада :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 29 Юли 2013, 9:13

Тука са заформи дуел е30 е34 v.s.е46 е39 все модели за който Гюнтер отдавна е забравил че изобщо са му били в гаража :dunno: :dunno: Какъв престиж гоните с е46 седначе на 15 г и каде е душевното удоволствие от карането на е30.....м40 б което и да е.Проблема при "новите" автомобили е че те ще изчезнат от улиците далеч преди да достигнат тези заветни 30 години :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Юли 2013, 9:25

Din написа:Тука са заформи дуел е30 е34 v.s.е46 е39 все модели за който Гюнтер отдавна е забравил че изобщо са му били в гаража :dunno: :dunno: Какъв престиж гоните с е46 седначе на 15 г и каде е душевното удоволствие от карането на е30.....м40 б което и да е.Проблема при "новите" автомобили е че те ще изчезнат от улиците далеч преди да достигнат тези заветни 30 години :mhihi: :mhihi:

Ми това е реалността пич,бедни са хората и това е,в африка същият дуел би звучал така:
"Лагерна количка с лагери от стар автомобил vs лагерна количка направена от детска количка" :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 29 Юли 2013, 9:30

те са тъпаци немците и за тва ми изкупуват е30ките за пари дет можеш да си купиш няколко пластмасови иемки :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 29 Юли 2013, 9:39

Твойте Е30-ки са друга бира, нормално е икона като Е30 М3 да струва такива пари. Тука въпроса беше за преклонението към обикновените скрапове с маломощни двигатели, дето се почитат супер като богове на колите. Няма лошо собствениците на такива да си обичат колите и да ги поддържат, ама да не признават нищо друго и да обиждат почти всеки друг модел е някак си нелепо. :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 29 Юли 2013, 9:43

Явор написа:те са тъпаци немците и за тва ми изкупуват е30ките за пари дет можеш да си купиш няколко пластмасови иемки :mhihi:

Предполагам че са реставрирани правилно и могат да се нарекат "Олд таймер",пък с цялото ми уважение,колко Е30 си продал че да твърдиш като цяло за немците,аз като живеех в германия съм виждал безумни покупки на автомобили,пък преди години тука имах един приятел дето издирваше реликви някакви опели разни дърти,мерцедеси "конска" глава и няколко форд таунус 15м ,които заминаха за германия на добра цена...даже много добра без никакво рециклиране и възстановяване...
Това говори за друго-хората са богати и искат да имат някаква колекция,не говори обаче че човек който кара примерно някакъв форд таунус 15 м в България е богат и есцентричен,освен това,това което виждам по улиците ,някакви младежи с изтормозени Е30 ,в никакъв случай не говори че са някакви ексцентрични младежи-милиционерчета :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 29 Юли 2013, 9:46

Е.Димитров написа:
Din написа:Тука са заформи дуел е30 е34 v.s.е46 е39 все модели за който Гюнтер отдавна е забравил че изобщо са му били в гаража :dunno: :dunno: Какъв престиж гоните с е46 седначе на 15 г и каде е душевното удоволствие от карането на е30.....м40 б което и да е.Проблема при "новите" автомобили е че те ще изчезнат от улиците далеч преди да достигнат тези заветни 30 години :mhihi: :mhihi:

Ми това е реалността пич,бедни са хората и това е,в африка същият дуел би звучал така:
"Лагерна количка с лагери от стар автомобил vs лагерна количка направена от детска количка" :mhihi:

ми дори и този спор пак няма база за сравнение м/у коли:
1. мислени и създадени от ИНЖЕНЕРИ който фактора цена,себестойност не е бил от значение ....
2. мислени и скалъпени от ИКОНОМИСТИ трескаво търсещи най ниската оферта за елемент с цел огромна печалба и влизане в пазарна ниша :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 29 Юли 2013, 9:52

Din написа:
Е.Димитров написа:

ми дори и този спор пак няма база за сравнение м/у коли:
1. мислени и създадени от ИНЖЕНЕРИ който фактора цена,себестойност не е бил от значение ....
2. мислени и скалъпени от ИКОНОМИСТИ трескаво търсещи най ниската оферта за елемент с цел огромна печалба и влизане в пазарна ниша :idea:

Сегашните пари които се дават за развойна (изследователска дейност) са милиарди,даже сега се наемат един отбор инженери,дават се луди пари за развитие и за нови технологии ,вкарват се такива елементи ,такива изследвания че едно временшните инженери са бачкали на една чертожна дъска и до там им е стигали възможностите,така че това даже не е вярно,вярно е само че после се търсят най-евтините оферти за производство,което отново е толкова модерно производство че ...
Сега просто затвориха кръга производител-сервиз,едно време автомобилите бяха много здрави,че сервизите лапаха мухи ,сега нещата хич не са така...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 29 Юли 2013, 9:53

Е.Димитров написа:
Явор написа:те са тъпаци немците и за тва ми изкупуват е30ките за пари дет можеш да си купиш няколко пластмасови иемки :mhihi:

Предполагам че са реставрирани правилно и могат да се нарекат "Олд таймер",пък с цялото ми уважение,колко Е30 си продал че да твърдиш като цяло за немците,аз като живеех в германия съм виждал безумни покупки на автомобили,пък преди години тука имах един приятел дето издирваше реликви някакви опели разни дърти,мерцедеси "конска" глава и няколко форд таунус 15м ,които заминаха за германия на добра цена...даже много добра без никакво рециклиране и възстановяване...
Това говори за друго-хората са богати и искат да имат някаква колекция,не говори обаче че човек който кара примерно някакъв форд таунус 15 м в България е богат и есцентричен,освен това,това което виждам по улиците ,някакви младежи с изтормозени Е30 ,в никакъв случай не говори че са някакви ексцентрични младежи-милиционерчета :mhihi:

Ти брато отново блестиш с тъпотата си. :yes:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 29 Юли 2013, 9:59

KPETEH написа:
Е.Димитров написа:

Ти брато отново блестиш с тъпотата си. :yes:

И това го казва някакъв потребител,който се е охарактеризирал сам себе си като "Кретен" и всеки път гледа да го докаже чрез постовете си! :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата