Бензин vs Газ или къде ми е сметката

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Бензин vs Газ или къде ми е сметката

Мнение от shpeki » 06 Юни 2010, 13:19

Alexi написа:
shpeki написа:...

ти чете ли изобщо кво писах назад ? ама той чукча не читател ,чукча писател !
нямаш боклуци по филтъра защото колонката има филтри .. това не променя факта че боклуците са много много повече от на бензин/дизел .. и да ,състава не е както трябва

То и в нафтата има парцали ама нали за това са филтрите. След като сам знаеш, че всичко пречистват филтрите не знам защо въобще отваряш дума. Сам си си отговорил как изкарват колите с газта, кфито има боклуци си остават в бензиностанцията.
А иначе едва ли състава само на газта не е както трябва. Ако си карал с бензин "отвън" сам ще знаеш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 06 Юни 2010, 16:49

там е работата че филтрите на газовата колонка не почистват всичко ,не са достатъчно финни хващат само по едрите боклуци

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 07 Юни 2010, 9:53

Да са пофаля , реших да карам кат пенсионер , Ямбол Стара Загора 100,110 . После до Ромпетрола 12о 130 и о чудо.. 17 литра за 186 км. газ.
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shpeki » 07 Юни 2010, 11:26

Alexi написа:там е работата че филтрите на газовата колонка не почистват всичко ,не са достатъчно финни хващат само по едрите боклуци

Е добре сам почваш да си противоречиш. Като ти казах, че филтрите са ми почти чисти ти каза, че има филтри в колонките. Сега като ти казах, че всички боклуци остават тогава там викаш, че не успяват да задържат боклуците.
Сега последно като боклуците не са в колонките и не са в колата - къде остават, в маркуча ли ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexi » 07 Юни 2010, 12:08

боклуците са ти в колата ,няма къде да са другаде .. ти видя снимките на разходомера - това е СЛЕД филтрите и всички тия лайна се набиват в бутилката на колата .. а горивата ги квалицифирам на чисти и мръсни по това което се сипва в танка а не след филтрите . това че има филтри не променя факта че газта е много мръсно гориво и е с голямо съдържание на вода а нея филтри не я ловят

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shpeki » 07 Юни 2010, 12:32

Това пък за водата откъде го измисли или съдиш, че се отделя вода в изпускателната система. Ама тя е от друго. Ох почваш и бисери да ръсиш вече.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 07 Юни 2010, 12:50

аиде сега, вода има (морска, от нефтохима?), сгъстен въздух има, мраморен прах- за маса, стрити каменни въглища...
има малко графит, и малко сгъстен въглероден оксид. и двете перфектно си изгарят в цилиндрите. не отричам , че може малко пропорцииите да бягат, а може и да има боклучета. газта си е точно като всяко гориво в бг- по лошо е от това в белите държави, но това не променя факта че газта е по- екологична от бензина/нафтата, нито че не е вредна за двг ( в общия случай)
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexi » 07 Юни 2010, 16:36

ей газаджиите от 9 кладенеца вода извадихте .. газта е ЕВТИНА ,това е .. други плюсове няма .. който е беден кара на газ който не е кара на други горива това е цялата истина .. айде катинара вече тая тема отдавна се изчерпа ...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 07 Юни 2010, 17:06

Айде вече достатъчно се обяснявахте...

Предишна

Назад към Извън Темата