Айде да ни е честит новия данък :(
Модератор: Общи модератори
Re: Айде да ни е честит новия данък :(
Хехе днеска четох, че ще обложат тотдажийте с 10% и проблема щял да се реши, без да се въвеждат каквито и да било други данъци
Във връзка сега със започването на новите Тв шоута, предлагам да се въведе данък глупост. За какво иде реч - пращаш смс на стойност 1лв, който сега ти го облагат с ддс и става 1.20. Като му сложат и данък глупост, да става 2 лв примерно. Хазната ще прелее 

dimithur написа:Във връзка сега със започването на новите Тв шоута, предлагам да се въведе данък глупост. За какво иде реч - пращаш смс на стойност 1лв, който сега ти го облагат с ддс и става 1.20. Като му сложат и данък глупост, да става 2 лв примерно. Хазната ще прелее
Честно, това е най-умното нещо, което съм чувал, откакто започна кризата!

Като се има предвид, колко малоумници пращат такива SMS-и, хазната не само ще прелее, ами и ще има пари и външния дълг да платим!

Дянков, къде спиш? Дадоха ти идея, хващай се на работа!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
да турат кантар на всеки кенеф,акаш-плащаш,ако акаш мазно-данък "угаждане",акаш редовно-данък "глезотия",а ако не акаш -идват данъчните и те разпорват щото си у сивата икономика...
Аз мисля, че тези управляващи са някакви каруцари, след като над 150 коня било лукс 

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

То тия управляващи са полудели, май няма да изкарат много дълго. Ясно, че трябва дисциплина, ама тука е така, че чак ще затрият хората. Данъка ми на мотора и той към 200 лв, на колата сигурно е поне 300. Никога не ми е било така направо почнах да намалявам колите заради тия малоумници.
Бе регистрирайте си колите на името на котката/кучето/кравата и нема да плащате данъци 

ferdy написа:Гениален си, как никой не се е сетил?
Ти така си мислиш

dimithur написа:ferdy написа:Гениален си, как никой не се е сетил?
Ти така си мислишПърво, че 90% от джиповете са регистрирани като баничарки, разните S класи, 7мици, 8мици и бентлита пък се водят на социално слаби, или на фирми, които са изпаднали в несъстоятелност. Па ние тука си плащаме чинно данъците на трошките
Това какво общо има с котките и кравите или ти е трудно да си следиш мисълта?
котките и кравите бяха ирония
И айде стига пищете, издухват го единствено хазартаджийте и застраховастелите
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2869591
В крайна сметка всичко е било журналистически спекулации, както си мислех от самото начало
А кой им плаща на джурналистите да мътят водата, мисля че е пределно ясно
Така че спете спокойно засега

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2869591

В крайна сметка всичко е било журналистически спекулации, както си мислех от самото начало

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
dimithur написа:котките и кравите бяха иронияИ айде стига пищете, издухват го единствено хазартаджийте и застраховастелите
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2869591![]()
В крайна сметка всичко е било журналистически спекулации, както си мислех от самото началоА кой им плаща на джурналистите да мътят водата, мисля че е пределно ясно
Така че спете спокойно засега
Не е баш така. И аз го четох тва по-рано през деня. Казва се за допълнителни 200+ млн. Никой не казва нищо за "лукс"-а, който всъщност най-много ни засяга. Така че още нищо не се знае.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз пък да ви кажа как е станала работата,измисля го ББ за данък лукса и всички са доволни,щото парите са им в швейцария или на бахамите,прибира се ББ у дома и там го посреща Цветелина и директно го почва-Ти нормален ли си,ние имаме банка и милиард и половина лева далавера,ти знаеш ли какво ше платиме,мани ги тая шайка негодници-твойте колеги,те парите са им в чужбина!!!и бай Б си казал "баси,забравих" и на другия ден "Данък върху тотото!!!,допълнително ще се плаща за преглед при специалист и тн...
Е.Димитров написа:Аз пък да ви кажа как е станала работата,измисля го ББ за данък лукса и всички са доволни,щото парите са им в швейцария или на бахамите,прибира се ББ у дома и там го посреща Цветелина и директно го почва-Ти нормален ли си,ние имаме банка и милиард и половина лева далавера,ти знаеш ли какво ше платиме,мани ги тая шайка негодници-твойте колеги,те парите са им в чужбина!!!и бай Б си казал "баси,забравих" и на другия ден "Данък върху тотото!!!,допълнително ще се плаща за преглед при специалист и тн...

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Е.Димитров написа:Аз пък да ви кажа как е станала работата,измисля го ББ за данък лукса и всички са доволни,щото парите са им в швейцария или на бахамите,прибира се ББ у дома и там го посреща Цветелина и директно го почва-Ти нормален ли си,ние имаме банка и милиард и половина лева далавера,ти знаеш ли какво ше платиме,мани ги тая шайка негодници-твойте колеги,те парите са им в чужбина!!!и бай Б си казал "баси,забравих" и на другия ден "Данък върху тотото!!!,допълнително ще се плаща за преглед при специалист и тн...
Ти май си голям поддръжник на сергейчо? Педала и бандата му дрънка пълни измишльотини по медиите защото ще се пръсне от яд че успя да открадне едва 620 млн. преди да го махнат. Гласял се е да краде с гей бандата си Вагинин и Азер червената прашка поне 4 милиарда и сега ще откачи.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Демирев написа:Е.Димитров написа:Аз пък да ви кажа как е станала работата,измисля го ББ за данък лукса и всички са доволни,щото парите са им в швейцария или на бахамите,прибира се ББ у дома и там го посреща Цветелина и директно го почва-Ти нормален ли си,ние имаме банка и милиард и половина лева далавера,ти знаеш ли какво ше платиме,мани ги тая шайка негодници-твойте колеги,те парите са им в чужбина!!!и бай Б си казал "баси,забравих" и на другия ден "Данък върху тотото!!!,допълнително ще се плаща за преглед при специалист и тн...
Ти май си голям поддръжник на сергейчо? Педала и бандата му дрънка пълни измишльотини по медиите защото ще се пръсне от яд че успя да открадне едва 620 млн. преди да го махнат. Гласял се е да краде с гей бандата си Вагинин и Азер червената прашка поне 4 милиарда и сега ще откачи.
Е добре, СерГЕЙ и бандата успели да откраднат 600 кусур от 4 милиарда възможни, сега Бойко лайнара и компания ще опитат да откраднат останалото и кво? Къде е разликата? Все едни и същи ебалници