Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: iOS тема
denises26 написа:Ами там е работата, че не го ръчкам кой знае колко. Дори когато си стои заключен заминават по 4-5 % на час с включен wi-fi, което не мисля, че е нормално. Гледам, че мненията са много противоречиви в нета, някои се оплакват други я хвалят батерията...
Не е нормално! В смисъл, аз съм с 6-ца, но в предното мнение бях писал, че за цяла нощ пада максимум процент при включен Wi-Fi и 3G. Пробвай с restore както каза bum.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Направо да прави ъпдейт, ако не е с най-актуална версия и чиста инсталация
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 728
- Мечтае да кара: Алпина
Най-новата версия е и днес му правих рестор и set up to new. Прикачвам скрийншот. Чудя се дали не е нещо свързано с оператора, картата я резнаха от нормална на нано.
П.п Дори в момента нямам инсталиран Facebook, Messenger и приложенията, в които се рови основно и за които се казва, че похапват батерия не виждам особенна разлика в издръжливоста на батерията.
П.п Дори в момента нямам инсталиран Facebook, Messenger и приложенията, в които се рови основно и за които се казва, че похапват батерия не виждам особенна разлика в издръжливоста на батерията.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Жената ходи до Apple преди 10 дни с 6 плюс . Батерията на моменти пада рязко и после се оправя (от 5% скача на 30% примерно ) като е на зарядно . С две думи хората казаха проблема е от чип командващ зареждането на батерията . Телефона е за смяна .... съответно е на почти 2 години и гаранция няма ( ще го уволняваме скоро явно ). Та има и вариант за хардуерен проблем . Последните години съвсем я подкараха през "просото" 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Едва ли има общо с картата. Ама и баси оператора.. да реже карти.
Нямат ли нано?
Със сигурност нещо не е наред. Моят не е С, но в момента съм на 3% и 7:41 употреба + 34:19 стенбай. Пробвай да изключиш рефреша на тия, дето ядат най-много батерия.

Със сигурност нещо не е наред. Моят не е С, но в момента съм на 3% и 7:41 употреба + 34:19 стенбай. Пробвай да изключиш рефреша на тия, дето ядат най-много батерия.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
denises26 написа:Чудя се дали не е нещо свързано с оператора, картата я резнаха от нормална на нано.
Няма такова нещо! Моята беше стандартна, след това микро, а накрая стана и нано! Още е със старото лого на Ментел-а!

bum_bum написа:Едва ли има общо с картата. Ама и баси оператора.. да реже карти.Нямат ли нано?
По-скоро има предвид оператора като мрежа, а картата му е резната от някой друг.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз поне съм сиганин всеки път ходих да си искам нова карта. Бал съм ги да се мъча да я режа аз и накрая да кажат, че съм я преебал нещо.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Няма как с 90 мин usage да ти свали 80% от батерията
Тапни на списъка с приложения или часовничето, за да излезе колко време реално е ползвано всяко приложение on screen и в бекграунда... Ама за такъв смешен usage така да падне, не е на добре 

- denises26
- кандидат ентусиаст
-
Ето я подробната информация. От последното мнение съм нон стоп на Сафари и са паднали 10%...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
С тия данни трябва да ти е паднала батерията около 15-20% общо, води го на доктор
Интересно е че тук показва Usage за последните часове (на предния ти скрийн е 13, сега 14), мен ми показва за 24 и сумирано за последната седмица. Не можах да го сменя, може да е някаква настройка, която не знам
Сега погледнах "ценовата листа" на тия creative, те не познават парите. За няква консултация- 50 кинта, мен ми диагностицираха батерията на стария в Apple store за 0лв/паунда в техния случай и 5 минути, тука цените са олеле майко за нищо работа
Не знам кво значи "посещение", ама и за него искат 50ка

Сега погледнах "ценовата листа" на тия creative, те не познават парите. За няква консултация- 50 кинта, мен ми диагностицираха батерията на стария в Apple store за 0лв/паунда в техния случай и 5 минути, тука цените са олеле майко за нищо работа

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
denises26 написа:Ето я подробната информация. От последното мнение съм нон стоп на Сафари и са паднали 10%...
Да - това не е нормално. В предният си пост имах впредвид клетката на оператора, но не е в него проблема по показания скрийн. В гаранция ли е телефона? Ако е гаранционен в първата година май трябва да посетиш Creative - ще го тестват безплатно и ще ти кажат къде е проблема. Може и самата батерия да е проблемна. Май и с проблемни батерии сменяваха телефона направо .... не съм сигурен. Успех!
P.S Ако искате да си тествате "батарейките" и колко ви нагрява телефончето качете CSR Racing 2 и разцъкайте играта час-два

- denises26
- кандидат ентусиаст
-
Гаранционен е да, само дето в този официален сервиз наистина май не познават цените. Не трябва ли дисгностиката да е безплатна след, като има международна гаранция?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
След като е в гаранция не дължиш нищо в сервиза. Стига повредата да се покрива от гаранцията.
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
Значи ще трябва да се разходя до София да го погледнат.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
denises26 написа:Значи ще трябва да се разходя до София да го погледнат.
Определено ще трябва. После има опция да ти го пратят с куриер ако искаш да не се разкарваш пак ако се наложи да им го оставиш.