Криминална тема
Модератор: Общи модератори
Re: Криминална тема
Exclusive89 написа:https://www.facebook.com/share/r/1ZuNNivs4x/?mibextid=wwXIfr
Доста подготвени изглеждат нападателите - предполагам сотаджиите не са оказали никаква съпротива при така подготвена ситуация.
П.П. Добре, че е в Италия - при нас вероятно нямаше да могат да си организират ситуацията, защото черни г-класи щяха да минават покрай тях в този момент, че спират трафика скафандрите...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Dramatic footage shows the armoured vehicle being blown into the air, flames and debris billowing across the highway as thick black smoke filled the sky.
Despite the power of the blast, a foam-based security mechanism was triggered inside the van, ultimately thwarting the robbery.
Изглежда, че са почнали да ги хващат един по един.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Гледахте ли видеото тези сектанти на хижата как се прегръщат по една минута вкупом преди да влезнат вътре едни и да си теглят куршума?
След тая една минута не им стигна явно и като се разпръснаха, пак се събраха и айде пак. И едни приказки, за мен беше чест, ама наистина чест, не знам си какво, ще се видим в...пауза, клипа прекъсна. Данчо ще излезе прав на 100% тоя път. Формалност е вече дали единия е бил издигнат от другите като такъв да ги убие защото те не могат или само някои от тях и после да си тегли куршума този, който може. Близки разправяли как били демотивирани през последния месец и половина, единия повтарял как смъртта е изход, не виждали смисъл вече в това, което правели.
Да излезе Васко несектанта сега и да каже пак защо толкова категорично каза, че тия не били сектанти и как се правело опит да ги очернят, да обясни точно какво им е купувал и ако и на него му хлопа дъската, да го изнасят с 200 от там. Явно от прездаволеност и той цял живот в някакъв момент е изплискал легена, не го знам в лявата лента ли движи, нямаше значение за мен досега, нито че онзи дясната му ръка по време на изборите си изглеждаше на чист пед****т, но ако това почва да му пречи на работата, бива да я остави на някой друг да я върши. Бе само да вика, че иска да оправи боклука, ама мутрите не му давали. Как да му е до боклук като някакви секти са му в главата, че даже и ги спонсорира, а после вика то няма секти тука.
Да излезе Васко несектанта сега и да каже пак защо толкова категорично каза, че тия не били сектанти и как се правело опит да ги очернят, да обясни точно какво им е купувал и ако и на него му хлопа дъската, да го изнасят с 200 от там. Явно от прездаволеност и той цял живот в някакъв момент е изплискал легена, не го знам в лявата лента ли движи, нямаше значение за мен досега, нито че онзи дясната му ръка по време на изборите си изглеждаше на чист пед****т, но ако това почва да му пречи на работата, бива да я остави на някой друг да я върши. Бе само да вика, че иска да оправи боклука, ама мутрите не му давали. Как да му е до боклук като някакви секти са му в главата, че даже и ги спонсорира, а после вика то няма секти тука.

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
На теб пък само ''Васко'' ти е в главата, най-накрая някой да назначи за кмет на София някой от ГЕРБавите (или от дебелите Д-та) крадци и да се успокои Казанлък и софийският боклук, и всичко.
Антон Хъкъмънян (лайното) кмет на София!

Засега Данчо май наистина излиза най-прав. Все пак на ушев и сарафов вяра нямам, а има още въпросителни за изясняване.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Exclusive89 написа:На теб пък само ''Васко'' ти е в главата, най-накрая някой да назначи за кмет на София някой от ГЕРБавите (или от дебелите Д-та) крадци и да се успокои Казанлък и софийският боклук, и всичко.
Нямам претенции кой да е, ама засега само провал след провал и айде викам да ми плюят столицата, че е зарината в боклук даже и чужденците, някак ще го преглътна. Ама сега като излезе, че и сектантите взе да защитава веднага като се появи първата правдоподобна версия за тях, а той кряка ли кряка как можело да викат на патето пате...просто виждам как трябва да го махат за доброто на всички.
Антон Хекимян вероятно също ще е кофти избор, ама поне с него ще вървят схемите да се вкарват някакви пари от някъде. Сега, че голяма част от тях ще ги изкарват обратно е ясно, ама вече става все по-трудно и по-малко се прави, а и все ще остане нещо за града, видно от последните 10-15 години.
Иначе нека се види кой ги е назначил тези там горе, защо са им дали да охраняват планината като рамбовци, особено като сметнеш, че са били сектанти не с всичкия си.

In God we trust, all others we track.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
То избора за кмет на София е малко странен, както и всичко случващо се в Родината:
1. Потомък на родители с кариера в Държавна сигурност;
2. Доказан педал;
3. Цист българин от квартал „Христо Ботев“.
1. Потомък на родители с кариера в Държавна сигурност;
2. Доказан педал;
3. Цист българин от квартал „Христо Ботев“.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Точно това яко възпалява пепейците , от ден 1 се счупиха да обясняват какъв нешлифован диамант бил тоя пустиняка лама гуру . Как обучавал малки деца да се гмуркат , как всички му имали доверие , Мазното му купува електро тротинетки , соросоидите му купават дронове , третите камери ...да гледат боровинките с дрона че местните беряли много боровинки ..Иначе нека се види кой ги е назначил тези там горе, защо са им дали да охраняват планината като рамбовци, особено като сметнеш, че са били сектанти не с всичкия си.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа: ...да гледат боровинките с дрона че местните беряли много боровинки ..
Нищо странно няма това, и аз така с дроновете следя колко от къпините и малините ми ги ядат мечките . Една мечка може да изяде 30,000+ къпини на ден.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Exclusive89 написа:https://www.facebook.com/share/r/1ZuNNivs4x/?mibextid=wwXIfr
Тия са абсолютни дилетанти. Всяка бронирана кола има едно слабо място и то не е там, дето тия вдигат патърдия. Някога в бачкането докараха бронирани микробуси Рено от Франция. Стъклата бяха по около 7см дебелина и даваха гаранция за 14 куршума от АК47, изстреляни в една единстена точка. Колегите бяха гърмяли с Макаров в задната стена на единия ван. Имаше следа, все едно си натиснал с пръст в стиропор. Отделно вътре бронираното помешение с ценностите се затваря втори път. Дори да влезеш в кабината, ти нямаш достъп до скъпите неща.
Много филми са гледали. Това става за "бронирана" Лада или нещо от сорта. Не броим графата "вътрешен човек", който ще им даде ключове. В бронираното помещение може да се влезе, ама ще трябва да режат много сантиметри метал. Ако се опитат да го взривят, от съдържанието няма да остане нищо. И то при условие, че успеят да пробият с взрив някоя стена.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
nikola59 написа::dunno: Това гледахте ли го:
Spunky написа:Този липсващия собственик на хижата, Иво Калушев го познавам. Преди 7-8 една приятелка на мойта работеше за него в Мексико, като водолаз инструктор/водач и ни води на гмуркане в пещери там. Малко си говорих с него, бил е в щатите преди това и беше типичния за тия среди леко отклонен, уоук тип, будист природозащитник дето седят в кръг, свирят на китари и пеят кумбая.
Не мисля, че са били секта баш, но може да са били със сектантско мислене за запазване на околната среда там и да са спъвали работата на някой местен дерибей, примерно човек на пеев и да са вербували някой от местната ловна дружинка, на които също са им правили сечено, да ги приключи, с чадър от властите. Педофилските истории ми се струват спуснати, щото е модерно и ще натиска копчетата на публиката, да отклонят вниманието, докато изсекат горите около хижата в бързината.
Да си допълня мнението, базирано на новите развития и това интервю. Според мен са пречили на местна, ловна-бракониерска групичка, която е организирала трафик на мигранти в района по заповед/със закрила от ДС лайната. Предполагам е добър бизнес и са им бръкнали дълбоко в… Миналия месец обикалях по едни села още по близо до сръбската граница, в Кюстендилско и ми направиха впечатление такива офроуд джипки, които се движат в комплект по няколко и караха доста агресивно, но да кажем, че не очакват никакъв трафик. Това беше през седмицата, работен ден. С моята ловна дружинка не се е случвало масово да се събираме през седмицата така. Имаше на доста места из и между селата някакви знаци на някаква организация, като нещо подобно ми се стори на някои от джипките също. Има ли идея някой какво значи това?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Означава Иисус Христос Ника (Победителят), това си е православен символ.
Да не е някакъв клон на тая варненската секта, какво беше - исторически парк ?
Да не е някакъв клон на тая варненската секта, какво беше - исторически парк ?
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Тези след вчерашните разкрития бях на 99 процента че са се самоубили, но като видях майката по Нова и бащата на момчето какво говорят вече съм на 100. Религиозни откачалки сър. Жалко за 15 годишното момче и за кучетата.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Spunky написа:Според мен са пречили на местна, ловна-бракониерска групичка, която е организирала трафик на мигранти в района по заповед/със закрила от ДС лайната. Предполагам е добър бизнес и са им бръкнали дълбоко в
Това и по-назад го каза и все така не се връзва. Не твърдя, че е невъзможно, но да поразсъждаваме малко.
Какви хора се занимават с трафик през границите, с какво разполагат и колко пари изкарват?
Подобни дребни кримки дали имат пари(и възможността да се доберат до правилните изпълнители) да платят толкова майсторска екзекуция?
Трима здрави, прави мъже с по един куршум? Това и СОБТ доста ще се озори да го свърши толкова чисто.

Нещо друго, което не се връзва е майсторската екзекуция с абсолютно аматьорският палеж.
Ако са засегнали нечии интерес, е било много по-дебело от кокошкарски трафик на бело и сирийски инженери.
пп. Самоубийството пък тотално не се връзва с будизЪма.

Последна промяна empar на 10 Фев 2026, 10:59, променена общо 1 път