Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
mitkoa написа:Общо взето сериала си тъпче на едно място с идеята да не се изкарват Куката и Иво от зоната им на комфорт.Появяват се разни нови образи около тях, гледаме някоя друга далавера, убият някоя еднодневка и това е.......
Няма истински противници ( а такива няма защото идеята на сериала явно е Куката и Иво да мачкат всичко ) , няма истински обрати, няма напрежение.
Може би в първия сезон идеята не е била такава, но след като всички луднаха по Бахаров и Вълев (за втория чак песен направиха) това си стана идеята... По-скоро можеха да вкарат силен противник с визията, характера и играта на Билалов, нещо като голям генерал с голям пост в държавата (всички прилики с реални лица и събития са случайни

П.С.: Ако от сериала ни вземат за сценаристи тука от форума ще стане пълна боза и сигурно ще си го гледаме само ние...

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Тряяше да го направат като игра на тронове. Тъкмо свикнеш да гледаш некой герой, бам ... умрял 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
ogata написа:Тряяше да го направат като игра на тронове. Тъкмо свикнеш да гледаш некой герой, бам ... умрял
Те ако бяха го направили така, то актьорите в България да са свършили отдавна и да трябва да внасят

Абе сега седнах да гледам от 6ти епизод .... ми на Иво и на Ерол им звънят телефоните,вдигат...ама си личи,че с никой не говорят (началните екрани на телефоните си седят) ... Толкова ли пък нямат пари продуцентите,че някой да им звънне нистина да си говорят.... 

Последна промяна DaGa на 26 Май 2016, 10:24, променена общо 1 път
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
и аз т'ва съм го забелязал в 90% от сериалите/филмите напоследък. Супер малоумно е.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
DaGa написа:Абе сега седнах да гледам от 6ти епизод .... ми на Иво и на Ерол им звънят телефоните,вдигат...ама си личи,че с никой не говорят (началните екрани на телефоните си седят) ... Толкова ли пък нямат пари продуцентите,че някой да им звънне нистина да си говорят....
нЕмат ваучер ...

То хууу немат... ама като им звънат и се правят,че говорят поне да крият дисплейте : D
А пък това с буса и Ерол просто няма да го коментирам.... най-малкото гейчо окървъвен и т.н. ама оня до него нищо му няма. А затова,че с тоя бус как се метнА и смечкА...и от тая височина дето е там... доообре и един мармот : D
А пък това с буса и Ерол просто няма да го коментирам.... най-малкото гейчо окървъвен и т.н. ама оня до него нищо му няма. А затова,че с тоя бус как се метнА и смечкА...и от тая височина дето е там... доообре и един мармот : D
- STASEK
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW 760Li a.k.a. move over poor person
Какво беше това с Владо Вафлата и кафето?
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
STASEK написа:Какво беше това с Владо Вафлата и кафето?
Ше чукне 50-на кафенца и ше ритне камбаната!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Larbi
- Потребител
-
DaGa написа:Абе сега седнах да гледам от 6ти епизод .... ми на Иво и на Ерол им звънят телефоните,вдигат...ама си личи,че с никой не говорят (началните екрани на телефоните си седят) ... Толкова ли пък нямат пари продуцентите,че някой да им звънне нистина да си говорят....
Това в чуждит сериали го няма. Примерно един Castle. Звъни им другият детектив примерно Esposito и на екрана си пише че има повикване от Espo. Това е супер малоумно. както и много други неща. Няма професионализъм просто. Уж големите продуценти и т.н. а такива елементарни глупости. Дразни
Larbi написа:DaGa написа:Абе сега седнах да гледам от 6ти епизод .... ми на Иво и на Ерол им звънят телефоните,вдигат...ама си личи,че с никой не говорят (началните екрани на телефоните си седят) ... Толкова ли пък нямат пари продуцентите,че някой да им звънне нистина да си говорят....
Това в чуждит сериали го няма. Примерно един Castle. Звъни им другият детектив примерно Esposito и на екрана си пише че има повикване от Espo. Това е супер малоумно. както и много други неща. Няма професионализъм просто. Уж големите продуценти и т.н. а такива елементарни глупости. Дразни
Точно това имам в предвид. Както и чашата кафе по-нагоре която споменах
Без да се правя на кинокритик като някой колеги но ми липсва в този сезон дейното участие на "Куката" и общо взето без него шоуто не е същото .Той и "Тишо"/Киро са най–емблематичните фигури в сериала.Казвам го защото играят непринудено и правят шоу а другото ни е до болка познато и неинтересно ,то затова и намираме/те косури постоянно. 

- Larbi
- Потребител
-
memorex написа:Без да се правя на кинокритик като някой колеги но ми липсва в този сезон дейното участие на "Куката" и общо взето без него шоуто не е същото .Той и "Тишо"/Киро са най–емблематичните фигури в сериала.Казвам го защото играят непринудено и правят шоу а другото ни е до болка познато и неинтересно ,то затова и намираме/те косури постоянно.
Куката в тоя сезон е някакво бледо филосовско мекотело. Няма живот в него. Иначе за Близнака съм 100% съгласен, че играе непринудено и леко, все едно е на разходка в парка. А другите - Иво, Миво, Мартин, Еролката, аеее коиТ съ сетиш се напъват някак. Точно все едно са на работа и насила трябва да си заработят надницата. Личи. Ама много.
Larbi написа:Куката в тоя сезон е някакво бледо филосовско мекотело. Няма живот в него....
Е то и Иво в 6ти епизод си го каза това....