Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от Nukem » 15 Сеп 2011, 18:43

Не обръщайте темата в тази насока, някой организмите им са здрави, други са наследствено предразположени, на всеки ще повлияе различно, отделно не знаете какво има в кутията, какви боклуци пием! Мисля бях чел че в родословието на Рони Колман нямало никой 3 поколения назад с каквато и да е наследстена болест, сърце, бъбреци и т.н, той самия бил боледувал само няколко пъти в живота си, бяха му правили изследвания като беше на 40+ години и доктора казал че реално все едно е на 25, ся тая атрофийка на дясната част на гърба дето я получи като се готвеше за последната си олимпия малко ми разбива теорията де :lol: , ама представете си как се е зобил и тренирал все пак ако я беше взел отваря нова глава в бодибилдинга!
Та идеята ми беше че не всеки организам понася еднакво добре различните добавки, аз имах проблеми с N.O xplode и от тогава спрях всички добавки вече 8 месеца, слушайте бум_бум и се тъпчете с боклуци колкото е възможно по-малко, ако тренирате за здраве де, ако тренирате за кучките или за респекта се тровете наволя!
П.С: Има няма 10 дена до олимпия дайте да си направим прогнози за 5-та, миналата година в сайта bodybuilding.com имаше награда за познали 5-та аз я познах само размених 1-я и 2-я съответно бях сложил Phil Heath 1-ви а Джей 2-ри и познах че тая маймуна Кай Греен ще е извън 5-та, айде който има интерес да даде прогнозка!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 15 Сеп 2011, 18:51

Без препарати няма резултати :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Какво се хванахте за тоя монохидрат, пият го и 14 годишните и в общи линии не съм чул някакви сериозни странични ефекти някой да е получил. Пият го и много хора с проблеми с бъбреците /прекарани няколко кризи/ и пак си се надуват сериозно.
Никой не е задължен да го пие - на който му се струва опасен да не го взема. Но ако се спазват общоприетите схеми няма никакви проблеми - е винаги има изключения.

Виж азотните бустери на доста хора не им понасят, заради голямото количество стимуланти. Но примерно аз съм стигал до 3 дози джак3д и не съм усетил нищо друго освен зверска енергия и напомпване.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 15 Сеп 2011, 19:09

bum_bum написа::yes: :bowdown: много представително изследване. Браво!
Дай сега една и актуална снимка да те видим след 7 години как напредваш.

Снимки нямам,но скоро мисля да направя някое клипче,да кажем лежанка или кофички. :mhihi: аз съм 74кг,178см,38ръка към момента(от 3 месеца не съм взимал добавки)имам 2 ингвинални херний и си ги мъкна с мене от известно време,тежка злополука преди 2,5 години ме върна в първи клас.Бил съм 85кг,42ръка що годе чист,макс лежанка 110кг,китка 17 сантиметра.И годините са 8(7 откакто взех креатин за пръв път).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Сеп 2011, 19:12

Ми да взема да ти купя един апарат ли? :mhihi: Сигурно си единствения човек в света, който тренира от поне 7 години и няма една снимка.
С кофички може да се хвалиш в някое училище пред седмокласниците. Вземи си две гимнастически халки и опитай с тях да правиш кофички.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 15 Сеп 2011, 19:13

Снимки нямам,но скоро мисля да направя някое клипче,да кажем лежанка или кофички. :mhihi: аз съм 74кг,178см,38ръка към момента(от 3 месеца не съм взимал добавки)имам 2 ингвинални херний и си ги мъкна с мене от известно време,тежка злополука преди 2,5 години ме върна в първи клас.Бил съм 85кг,42ръка що годе чист,макс лежанка 110кг,китка 17 сантиметра.И годините са 8(7 откакто взех креатин за пръв път).

Колега кажи от колко години тренираш, че ние с теб много сходни параметри имаме май, аз съм 177см 74кг с 38 ръка, зимата бях 86кг с 43 ръка, макс лежанката ми беше 130кг!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 15 Сеп 2011, 19:49

bum_bum написа:Ми да взема да ти купя един апарат ли? :mhihi: Сигурно си единствения човек в света, който тренира от поне 7 години и няма една снимка.
С кофички може да се хвалиш в някое училище пред седмокласниците. Вземи си две гимнастически халки и опитай с тях да правиш кофички.

Абе паляк на тебе ли ще се обяснявам :mhihi: Аз не се хваля,старая се да бъда полезен.Кви халки кви 5 лева,ти сигурно и обръчи въртиш.Помниш ли по-в началото на темата,как качваше снимки на добавките,които пиеше,а те беха много :mhihi:,а сега стана върл противник на суплементите.След месец два пак си смениш философията за спорта.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Сеп 2011, 19:54

Паляк викай на баща си, най-вероятно съм по-възрастен и от него :mhihi:
Аз съм ги пил и знам каква беше ползата от тях. Всеки греши, но не всеки си вади поука.
Гимнастическите халки са това. Ама кво да ти обяснявам на теб след като си си изсрал червата заради слаба коремна стена.
http://www.youtube.com/watch?v=-UuNvnTYPmA
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 15 Сеп 2011, 19:57

Nukem написа:

Колега кажи от колко години тренираш, че ние с теб много сходни параметри имаме май, аз съм 177см 74кг с 38 ръка, зимата бях 86кг с 43 ръка, макс лежанката ми беше 130кг!

Преди 8 години започнах,разбира се имаше прекъсвания и куп здравословни злополуки.Успоредно с фитнеса играя футбол 2 пъти в седмицата.Я кажи колко ти е китката,че ми е интересно и на мен.

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 15 Сеп 2011, 20:01

bum_bum написа:А стабилно ли се захваща? Примерно да се набираш с махове и някакви движения на тялото или с тежест на кръста?

държи се по много шантав начин.. отгоре на 2 джвъчки върху касата на вратата и от другата страна дъските които са до пода.тежестта го притиска. с тежест на кръста става, за махове не съм правил. експлозивни набирания и опити за силово станаха, но перпендикулярните дръжки пречат да стане съвсем.
what a helluva ride

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 15 Сеп 2011, 20:03

14-15см, тренирам от 10г., но и аз спирам почвам, къде от здравословни къде от други причини!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Сеп 2011, 20:05

Трябва да взема едно да пробвам. Лошото е, че падането ще е доста неприятно :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 15 Сеп 2011, 20:07

bum_bum написа:Паляк викай на баща си, най-вероятно съм по-възрастен и от него :mhihi:
Аз съм ги пил и знам каква беше ползата от тях. Всеки греши, но не всеки си вади поука.
Гимнастическите халки са това. Ама кво да ти обяснявам на теб след като си си изсрал червата заради слаба коремна стена.
http://www.youtube.com/watch?v=-UuNvnTYPmA

Не знаех,че си имаме пенсионери в тая тема и въпреки това си си паляк.Не знам дали съм си изсрал червата,но ти си си изсрал акъла или никога не си имал повече.Прави си гимнастиката,скачай си на въжето и си трай.

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 15 Сеп 2011, 20:08

пробвах кофички на него ама си разбих главата в тавана, та не е много удобно за това
what a helluva ride

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 15 Сеп 2011, 20:08

Nukem написа:14-15см, тренирам от 10г., но и аз спирам почвам, къде от здравословни къде от други причини!

Евала с толкова малка китка да правиш 130 лек е адски доволно :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 15 Сеп 2011, 20:13

Ми ние в Димитровград лега ни е като нацинален спорт, понеделник му викаме международния ден за гъди, не можеш се доредиш до лежанката, 3-ма съседи тренираме заедно и с едното съседче много се надъхваме за лежанката, като бях над 80кг го биех със 130 лег, после аз спрях добавките и паднах на 74кг и 115лег, той пък почна добавките и мина над 80кг и 125лег, забавно е, третия съсед не можем го стигнем той е на 180кг лег на тегло 88кг! Въобще може за 1-на тренировка да има време в седмицата, но тя ще е за гърди! :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата