Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от integral » 25 Фев 2022, 16:26

Borymeckata написа:Както знаем от историята, руски танкове по улиците на европейските столици (Варшава, София, Берлин, Будапеща, Прага, отново Берлин, а сега и Киев) винаги носят мир, свобода и благоденствие на съответните народи. Та чудно проклетите хохли какво се опъват... :dunno: :dunno:

Пропусна само за американските демократични томахавки, Ф16-ки и Ф35, Абрамси и т.н.т., които напълно мирно и дружелюбно за последните 30 години са изравнили със земята градове и държави с население и история колкото на половин Европа. Да се чуди човек какво толкова се опъваха хората в Ирак, Либия, Сирия, Виетнам, Северна Корея и в други знайни и незнайни места и държавици по цялата планета. Амин :angel: :yes:
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Фев 2022, 16:27

Отново дебатираш с въображаем човек. Отговор на какво което съм казал е това? Отговор на нещо, което ти се иска да съм казал за да можеш ти да кажеш своето :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 25 Фев 2022, 16:34

Petrolhead написа:няма бойни действия и украинската армия се предава поголовно
а тия момчета са полегнали да си почиват, че пътя от улан-уде е дълъг

Пич, неадекватен си. Объркал си си и ник-а, надявам се сам да се сетиш как да го промениш барем хората да знаят, че си пишат с психично лабилен.
Като цяло за подобни снимки и уродски коментари би трябвало сякаш да получиш един банан за да имаш време за малко размисъл върху определени неща или пък време за качествен психотерапевт :kuku:
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 25 Фев 2022, 16:36

Petrolhead написа:
integral написа:
Petrolhead написа:Аз май гледам някакви други новини.
Путин с 200к кашици, артилерия, балистични ракети, тотално air superiority и безаналогови технологии, за цял ден никаква не я свърши. Държи малко територии покрай границите и нито едно летище.
Освен това нещо за предали се украинци също не виждам. Освен в мокрите сънища, на колегите които са си скрили петолъчките в дупетата

:mhihi: :mhihi: Прав си, ''гледаш'' тотално други ''новини'', а и май телевизора на който ги ''гледаш'' чини ми се, че е с цветовете на дъгата :mhihi:

намести петолъчката, че нещо ти убива

Ти явно направо си си инсталирал бът-плъга и затова си толкова хепи :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 25 Фев 2022, 16:38

Petrolhead написа:
integral написа:
Партизнско движение :shock: Как ще стане това??? Диверсии може да се правят, но за партизани ще ти трябва и поддържка от местното население. Не ми се вярва в Донбас да се появят украински партизани.

И аз това питам капитан Америка от вчера, но човека само ми е написал, че нищо не съм вдянал от кодираното му послание :mhihi: , вчера за някакви асиметрии разправяше, нямало нужда от хора, техническа поддръжка, оръжия и т.н.т.
Все повече си мисля, че май си говорим за някакви джедаи владеещи силата :paranoid:

не можеш да завладееш 40 милионна държава с 100 хиляди наборници, освен ако държавата не се предаде сама.
Украйна, като гледам не е тръгнала да вдига бяло знаме

Да се неначуди човек, до оная седмица мръсна бомба щеше да прави и до 2 седмици да пие водка в Москва, от вчера вече бил ''неутрален'' :mhihi: https://trud.bg/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%8F-%D1%81-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 25 Фев 2022, 16:40

nickstorm написа:
Petrolhead написа:
ildivvy написа:Всичко, което става там си е съвсем закономерно и никой не е изненадан! Беше ясно, че ще се случи... Русия не е изключена от SWIFT , защото Италия и Германия са против! Ясно е защо...! И Украйна наистина ли е 'изненадана', че никой от новите и най-добри 'приятели' не се включва с активни бойни действия :mhihi: ? Ще си позволя още един цитат от по-старо време: По плодовете (действията) им ще ги познаете! Важи си с пълна сила...

Всъщност, там има ли реални бойни действия? В смисъл, украинската армия оказва ли някаква съпротива, защото има и доста друга информация/дезинформация... Как гледа на случващото се обикновения украинец?

няма бойни действия и украинската армия се предава поголовно

Вижда се синьо-жълт шеврон на единия ръкав. Пораженията са от авиоудар, явно са били на позиция и са били изнесени от штурмовак. След това са пристигнали пожарникарите....

Кой да гледа обаче :dunno: колегата с петролната-глава е бил разсеян нещо докато си е настройвал задноприводното устройство и едновременно е поствал снимката :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 25 Фев 2022, 16:42

steeN написа:Отново дебатираш с въображаем човек. Отговор на какво което съм казал е това? Отговор на нещо, което ти се иска да съм казал за да можеш ти да кажеш своето :mhihi:

Ако не се лъжа баш от твоето мнение от 183 стр., го цитирах, но щом казваш, че казвам нещо, което ми се искало да си бил казал, най-вероятно си прав :yes: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 25 Фев 2022, 16:56

z
Последна промяна Petrolhead на 25 Фев 2022, 17:10, променена общо 1 път

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 25 Фев 2022, 16:58

Petrolhead написа:украински шеврон няма, но има няколко почиващи си московски освободители

Украинският шеврон е очеизваждащ - на втория най-близък на ръкава му, до рамото.
Последна промяна Zagy на 25 Фев 2022, 16:59, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 25 Фев 2022, 16:59

z
Последна промяна Petrolhead на 25 Фев 2022, 17:10, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 25 Фев 2022, 17:01

Сондьора написа:Живеем в уж свободна държава, интересно до вчера нямах нито един канал украински на Булсат, днес руските ги няма, а е пълно с украински...явно тва е част от мерките за борба с руската пропаганда :mhihi: .

:mhihi: :mhihi: :mhihi: И аз се изумих, че са махнали руските новинарски канали. Да, свободна и демократична територия сме. За кво говорим се чудя... какви сме жалкари.....ужас... Нагледна демокрация по краварски :mhihi: Все се старая да осмислям и двете гледни точки, но сега вече на Путя гледната точка ще вземе превес. Само се чудя след два дена какви канали ще пуснат като украинските изчезнат. :mrgreen: Между другото газта днес е близо $1200.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 25 Фев 2022, 17:05

Petrolhead написа:няма бойни действия и украинската армия се предава поголовно

Ти не си добре да качваш такава снимка. :idea: :idea: :idea: :idea:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 25 Фев 2022, 17:06

Petrolhead написа:викаш украинците си оставят падналите войнци да си лежат ей така в калта, с документите върху главите.

А може да се окаже, че могат и много повече :ok:

https://trud.bg/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B ... %B5%D0%B2/

Ся....спори се колко е вярно, ма комай натам отиват нещата, а ти не спирай да ни забавляваш. Моля :mhihi:
А за снимката това е доста глупаво от твоя страна.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 25 Фев 2022, 17:24

Е*аааахти боклуците, братче. :banghead:
https://www.facebook.com/watch/?v=641309440416789

Нема втора такава утрепка като тоя Путин.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 25 Фев 2022, 17:27

vixx написа:Е*аааахти боклуците, братче. :banghead:
https://www.facebook.com/watch/?v=641309440416789

Нема втора такава утрепка като тоя Путин.

Това е украинско ПВО Стрела-10 в Киев.
Si non confectus, non reficiat.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата