Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: Войната започна ...
ildivvy написа: ... И Украйна наистина ли е 'изненадана', че никой от новите и най-добри 'приятели' не се включва с активни бойни действия? Ще си позволя още един цитат от по-старо време: По плодовете (действията) им ще ги познаете! Важи си с пълна сила...
...
Не знам дали е изненадана Украйна или не, но добре че едната страна за момента е по-разумна от другата.
В противен случай, нещата ще се развият лавинообразно тип сталин - хитлер, и нещата ще станат грозни за целия свят.
- max-
- Потребител
-
- Кара: e46 318i
zAcK написа:... За капак сложиха този пълен циркаджия Зеленски да дразни руснаците...
Не че нещо, ама точно наизуст като се говори е малко подвеждане. Циркаджия или не, не си ли го избраха украинците. Е, вярно, не като Путин със 112%, ама все пак.
Смятай, талибаните да призовават Русия да „разреши кризата чрез диалог и мирни средства“
https://twitter.com/CryptoWhale/stat...12329493831718
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
По-разумна или по-слаба, я дефинирай? Смешки..
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
alex4408 написа:steeN написа:Да не говорим, че SWIFT централата е в Беглия, не Швейцария.
Спиране на Swift означава отслабване на долара, което означава загуба на влияние на САЩ = абсурдно. Няма какво да се коментира
SWIFT обслужва плащанията в Евро и Швейцарски франкове и т.н. също. И от скоро плащанията в Евро в SWIFT са с най-голям дял. Та пак говорим с някакви опорни точки преписани от някъде май

А по въпроса с търговията и преди съм го писал, това е единственото нещо, което може да предоврати война.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
enigma написа:integral написа:разликата е, че мога да го пиша тука а мога и да ходя да седна пред белия дом с един лозунг и никой нищо няма да ми направи. докато ако го направя това на площада пред кремъл гарантирано няма да изкарам нощта.
Човек........ неадекватен си, това даже из сценарий на гаражен филм не става![]()
Кви лозунги, кви 5 лева![]()
Можем да се хванем на бас - иди седни с въпросният лозунг пред Кремъл през зимата (желателно през Януари или Февруари), хахаххаахаа![]()
![]()
![]()
ако изкараш до сутринта без след това да се наложи да те размразяват с гореща вода, след това Путин лично ще ти връчи медал
![]()
![]()
Колега, явно нямаш никаква представа как седят нещата в Путинска Русия. Както написах, тези протести там изобщо не се толерират и имат много сериозни последствия за личностите, участващи в тях.
https://www.timesofisrael.com/kremlin-b ... f-ukraine/
Колега, колко да нямам при положение, че имам роднини и приятели там

За какви протести ми пишеш и какво точно пък ти занеш за Путинска Русия или пък за Русия или Украйна изобщо?
Правилно ли разбирам, че пишеш за страна в която никога не си стъпвал и нямаш нито един познат или близък приятел от там?
P.S.
Линкове към страници на разни медии и тем подобни всеки може да пейства

- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?

alx написа:integral написа:Бананова република взривява Кремъл![]()
![]()
такъв сценарий даже май още твоите хора не измислили
![]()
Ти наистина нищо не вдяна защо го дадох това каро сценарии- нали?
Не, ти си прекалено хай-левъл убер-менш и закодираните ти подмятания и започвнае на всяко ново изречение с малка буква са разбираеми само за тебе-подобни

- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...

Petrolhead написа:Аз май гледам някакви други новини.
Путин с 200к кашици, артилерия, балистични ракети, тотално air superiority и безаналогови технологии, за цял ден никаква не я свърши. Държи малко територии покрай границите и нито едно летище.
Освен това нещо за предали се украинци също не виждам. Освен в мокрите сънища, на колегите които са си скрили петолъчките в дупетата

Партизнско движениеКак ще стане това??? Диверсии може да се правят, но за партизани ще ти трябва и поддържка от местното население. Не ми се вярва в Донбас да се появят украински партизани.
И аз това питам капитан Америка от вчера, но човека само ми е написал, че нищо не съм вдянал от кодираното му послание

Все повече си мисля, че май си говорим за някакви джедаи владеещи силата

- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Зеления иска преговори и "не се страхувал да преговаря", при все, че до вчера даже заплашваше с ядрен удар, но не, тя Украйна не се била предала. Ти си брутално неадекватен бе.
Към умника над Цветун бе писаното, извинявам се за недоглеждането.
Към умника над Цветун бе писаното, извинявам се за недоглеждането.
Последна промяна ivoaudi на 25 Фев 2022, 16:12, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Живеем в уж свободна държава, интересно до вчера нямах нито един канал украински на Булсат, днес руските ги няма, а е пълно с украински...явно тва е част от мерките за борба с руската пропаганда
.

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Petrolhead написа:ildivvy написа:Всичко, което става там си е съвсем закономерно и никой не е изненадан! Беше ясно, че ще се случи... Русия не е изключена от SWIFT , защото Италия и Германия са против! Ясно е защо...! И Украйна наистина ли е 'изненадана', че никой от новите и най-добри 'приятели' не се включва с активни бойни действия? Ще си позволя още един цитат от по-старо време: По плодовете (действията) им ще ги познаете! Важи си с пълна сила...
Всъщност, там има ли реални бойни действия? В смисъл, украинската армия оказва ли някаква съпротива, защото има и доста друга информация/дезинформация... Как гледа на случващото се обикновения украинец?
няма бойни действия и украинската армия се предава поголовно
а тия момчета са полегнали да си почиват, че пътя от улан-уде е дълъг
Вижда се синьо-жълт шеврон на единия ръкав. Пораженията са от авиоудар, явно са били на позиция и са били изнесени от штурмовак. След това са пристигнали пожарникарите....
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
steeN написа:Света се променя, но някои хора си живеят в миналото... за по-лесно.
Именно... променя се, но някои странни образования създадени преди има няма 200 години все още не могат да проумеят, че няма как всички да имат 30 и кусур официално признати пола, да обичат Макдоналдс и да са готови да продадат и майка си заради демократични ''ценности''.
Всички несъгласни с тяхното виждане и идеи за света като за начало получават санкции, а след това и другите големи бонуси.