Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от K_Ilkov » 21 Юли 2017, 11:02

E не исках да го ангажирам с конкретна дата :mhihi: тогава е най-яко иначе, да :lol:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Юли 2017, 11:20

Сряда и четвъртък по някаква причина са и спокойни дни, освен че е лято и няма жив човек из града. След 15 септември мини ама понеделник или петък да видиш за какво иде реч. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 21 Юли 2017, 11:24

host написа:Аз не искам да очерням колегата, но и той сам провокира част от ситуациите с каране по ръба на конфликта. И аз съм карал така преди години, осъзнах, че е излишно, само си губиш времето и попадаш в ситуации в които и да си прав, ще си мъртъв.

За това, по-айляк и спокойно. И да те прекара и засече някой... Поне няма да те удари. Прецакан си, ако се виждаш като играч, ако се виждаш като човек, си победител. Това е моето мнение.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

:yes: :yes: :yes:
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 21 Юли 2017, 12:46

Чак се чудих кво става с тоя форум, почти 200 стр., а не бе подхваната темата за софиянци и провинциалисти. На всеки уважаващ себе си и имащ нещо у главата си му е ясно, че в градове като София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора не можа да се ориентираш по табелата, кой от къде е. Карам в София от 1989г. и живея там от няколко години, но не бих се нарекъл никога софиянец за разлика от комплексарите, на които първата работа е да сменят регистрациите си.
Малко са хората във форума които помнят как се караше преди години в София :bowdown:, истинските софиянци в това отношение бяха за пример, тва да те пуснат без предимство или да спре на пешеходна пътека, все неща, които в голяма част от България взеха да се случват след мнооого години.
Много често на времето, като се пътуваше за и от морето по стария първокласен път се правеше средна колона за изпреварване между колите, и никой не свиреше, и не псуваше, а сега се избиваме на магистралите.
На простия човек табелата не помага, даже понякога пречи.
Факт, е че с едната служебна с пернишка регистрация, като давам предимства трябва да святкам по няколко пъти, гледат ме :shock: може би защото е все в кал.
А иначе, най-спокойно се кара събота след обед в София, ама тва малко софиянци го знаят :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 21 Юли 2017, 13:19

Абе по-скоро събота привечер ;)

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 21 Юли 2017, 13:22

Lenco написа:А иначе, най-спокойно се кара събота след обед в София, ама тва малко софиянци го знаят :mhihi:

Най-хубаво е за каране като има 3-4 събрани почивни дни или дълги празници ...
То и не само за каране ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 21 Юли 2017, 16:24

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 21 Юли 2017, 19:51

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 21 Юли 2017, 20:06

drago_pavlov написа:
JOGI написа:а в тоя ред на мисли аз искам витошка пак с коли, че тая пешеходна селяния дето я направиха, каквито си имат в градовете в провинцията, направо.. :paranoid: може ли да затвориш такъв булевард на ключово място, за да се размотават разни селски безделници, баси идиотите

Ти утрепа рибата с това изказване... Такава "пешеходна селяния" има в почти всяка европейска столица... А такива граждани като теб ползват градския транспорт, защото не им е разрешено да влизат около тези "ключови места" с колите си :winky:

кеф ви е с илков да маате гащи по стъргалото, а :mhihi:
тая част на булеварда си е селяния отвсякъде, няма спор. защо в лондон риджънт стрийт не е пешеходна или пето авеню в ню йорк? последното май имаше желание да го направят, но още не е. нека има такава зона, но можеше да не на булевард, тръгващ от самия център, на и без това сбитата столица, с малки централни булеварди и тн. и каква и е алтернативата сега за трафика? да се забиеш по ботев и след петте по малката уличка над тунела или просто да се задръстат останалите улички в района на витошка. екстра, европейско си е :yes: можеше да се направи нещо до някой парк, знам ли, хем ходещите да не дишат тоя чист въздух баш в центъра. в бургас поне пешеходната им стига до морската градина, а тука после е пак булевард с коли. е да и ндк :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Юли 2017, 20:22

Каква е тая мода да се кара легнал? Днес се загледах и сигурно над 50% от шофьорите лежаха :kuku:
Излишно е да споменавам, че лошата позиция се отразява във воденето на колата (положителното е, че си обясних защо не се спазват лентите и се секат кръговите - като си легнал, явно не можеш да въртиш волана напълно)
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 21 Юли 2017, 20:39

Що, тия с качулките по-добре ли са от легналите, Иб@хти модата :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 22 Юли 2017, 8:53

Аз карам легнал и седалката ми е най долу, а не съм от най високите (1.79), просто ми е по удобно пък и ми налага да спазвам по голяма дистанция което според мен е добре :winky:
Ако си сложа седалката така вертикално се чувствам все едно съм седнал на тоалетна чиния и не карам, а правя нещо друго :mhihi: . Всеки си кара както му е удобно, аз не виждам къде е проблема..

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Юли 2017, 9:22

DigitalExile написа:Аз карам легнал и седалката ми е най долу, .

И аз карам легнал,прихванах го от един познат,с който пътувахме много до работа и ползваше моята кола.
Сигурно не е правилно,но пък другата крайност като жените (като картечари) ли да караме :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 22 Юли 2017, 9:57

Bogat-Beden написа:
DigitalExile написа:Аз карам легнал и седалката ми е най долу, .

И аз карам легнал,прихванах го от един познат,с който пътувахме много до работа и ползваше моята кола.
Сигурно не е правилно,но пък другата крайност като жените (като картечари) ли да караме :lol:

http://www.driving-skills.com/pravilna-stoika/ ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 24 Юли 2017, 9:28

По-принцип не споделям мнението на декстъра че трябва се опитваме да превъзпитаваме наглеците на пътя и гледам да си пазя нервите, обаче вчера афектиран от други обстоятелства просто не издържах да ги търпя каращите в аварийната :banghead:

Една от катастрофите вчера на Тракия беше с мой близък и аз въпреки това карам с 20 в колоната пътувайки към мястото. А тия тарикати на дребно задръстват единственото място през което може да мине линейката към същата тая катастрофа :censored:

Събрах ругатни, клетви, средни пръсти и т.н. за цяла година напред, обаче половината кола ми беше в аварийната и през 2-3мин ги пусках да продължават, че да не се струпва колона.

Да бяха само "батки" с мед да ги намажеш - миниван с цялата къща и децата на задната седалка, комбита, малолитражки и цял рейс! Рейс бе мамка му :banghead:

Гледах да не си свалям стъклото за "разговори" обаче "най-разговорливите" им давах думата и без тва в тоя момент не ми пукаше много.

"Ама аз карам с 60 ще успея да спра ако има нещо напред"
"Защо караш с двете гуми в аварийната бе идиот" - "Защото вие целите карате там"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата