Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
E не исках да го ангажирам с конкретна дата
тогава е най-яко иначе, да 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Сряда и четвъртък по някаква причина са и спокойни дни, освен че е лято и няма жив човек из града. След 15 септември мини ама понеделник или петък да видиш за какво иде реч. 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
host написа:Аз не искам да очерням колегата, но и той сам провокира част от ситуациите с каране по ръба на конфликта. И аз съм карал така преди години, осъзнах, че е излишно, само си губиш времето и попадаш в ситуации в които и да си прав, ще си мъртъв.
За това, по-айляк и спокойно. И да те прекара и засече някой... Поне няма да те удари. Прецакан си, ако се виждаш като играч, ако се виждаш като човек, си победител. Това е моето мнение.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Чак се чудих кво става с тоя форум, почти 200 стр., а не бе подхваната темата за софиянци и провинциалисти. На всеки уважаващ себе си и имащ нещо у главата си му е ясно, че в градове като София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора не можа да се ориентираш по табелата, кой от къде е. Карам в София от 1989г. и живея там от няколко години, но не бих се нарекъл никога софиянец за разлика от комплексарите, на които първата работа е да сменят регистрациите си.
Малко са хората във форума които помнят как се караше преди години в София
, истинските софиянци в това отношение бяха за пример, тва да те пуснат без предимство или да спре на пешеходна пътека, все неща, които в голяма част от България взеха да се случват след мнооого години.
Много често на времето, като се пътуваше за и от морето по стария първокласен път се правеше средна колона за изпреварване между колите, и никой не свиреше, и не псуваше, а сега се избиваме на магистралите.
На простия човек табелата не помага, даже понякога пречи.
Факт, е че с едната служебна с пернишка регистрация, като давам предимства трябва да святкам по няколко пъти, гледат ме
може би защото е все в кал.
А иначе, най-спокойно се кара събота след обед в София, ама тва малко софиянци го знаят
Малко са хората във форума които помнят как се караше преди години в София

Много често на времето, като се пътуваше за и от морето по стария първокласен път се правеше средна колона за изпреварване между колите, и никой не свиреше, и не псуваше, а сега се избиваме на магистралите.
На простия човек табелата не помага, даже понякога пречи.
Факт, е че с едната служебна с пернишка регистрация, като давам предимства трябва да святкам по няколко пъти, гледат ме

А иначе, най-спокойно се кара събота след обед в София, ама тва малко софиянци го знаят

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Lenco написа:А иначе, най-спокойно се кара събота след обед в София, ама тва малко софиянци го знаят
Най-хубаво е за каране като има 3-4 събрани почивни дни или дълги празници ...
То и не само за каране ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:JOGI написа:а в тоя ред на мисли аз искам витошка пак с коли, че тая пешеходна селяния дето я направиха, каквито си имат в градовете в провинцията, направо..може ли да затвориш такъв булевард на ключово място, за да се размотават разни селски безделници, баси идиотите
Ти утрепа рибата с това изказване... Такава "пешеходна селяния" има в почти всяка европейска столица... А такива граждани като теб ползват градския транспорт, защото не им е разрешено да влизат около тези "ключови места" с колите си
кеф ви е с илков да маате гащи по стъргалото, а

тая част на булеварда си е селяния отвсякъде, няма спор. защо в лондон риджънт стрийт не е пешеходна или пето авеню в ню йорк? последното май имаше желание да го направят, но още не е. нека има такава зона, но можеше да не на булевард, тръгващ от самия център, на и без това сбитата столица, с малки централни булеварди и тн. и каква и е алтернативата сега за трафика? да се забиеш по ботев и след петте по малката уличка над тунела или просто да се задръстат останалите улички в района на витошка. екстра, европейско си е

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Каква е тая мода да се кара легнал? Днес се загледах и сигурно над 50% от шофьорите лежаха
Излишно е да споменавам, че лошата позиция се отразява във воденето на колата (положителното е, че си обясних защо не се спазват лентите и се секат кръговите - като си легнал, явно не можеш да въртиш волана напълно)

Излишно е да споменавам, че лошата позиция се отразява във воденето на колата (положителното е, че си обясних защо не се спазват лентите и се секат кръговите - като си легнал, явно не можеш да въртиш волана напълно)
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Що, тия с качулките по-добре ли са от легналите, Иб@хти модата 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Аз карам легнал и седалката ми е най долу, а не съм от най високите (1.79), просто ми е по удобно пък и ми налага да спазвам по голяма дистанция което според мен е добре
Ако си сложа седалката така вертикално се чувствам все едно съм седнал на тоалетна чиния и не карам, а правя нещо друго
. Всеки си кара както му е удобно, аз не виждам къде е проблема..

Ако си сложа седалката така вертикално се чувствам все едно съм седнал на тоалетна чиния и не карам, а правя нещо друго

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
DigitalExile написа:Аз карам легнал и седалката ми е най долу, .
И аз карам легнал,прихванах го от един познат,с който пътувахме много до работа и ползваше моята кола.
Сигурно не е правилно,но пък другата крайност като жените (като картечари) ли да караме

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Bogat-Beden написа:DigitalExile написа:Аз карам легнал и седалката ми е най долу, .
И аз карам легнал,прихванах го от един познат,с който пътувахме много до работа и ползваше моята кола.
Сигурно не е правилно,но пък другата крайност като жените (като картечари) ли да караме
http://www.driving-skills.com/pravilna-stoika/

По-принцип не споделям мнението на декстъра че трябва се опитваме да превъзпитаваме наглеците на пътя и гледам да си пазя нервите, обаче вчера афектиран от други обстоятелства просто не издържах да ги търпя каращите в аварийната
Една от катастрофите вчера на Тракия беше с мой близък и аз въпреки това карам с 20 в колоната пътувайки към мястото. А тия тарикати на дребно задръстват единственото място през което може да мине линейката към същата тая катастрофа
Събрах ругатни, клетви, средни пръсти и т.н. за цяла година напред, обаче половината кола ми беше в аварийната и през 2-3мин ги пусках да продължават, че да не се струпва колона.
Да бяха само "батки" с мед да ги намажеш - миниван с цялата къща и децата на задната седалка, комбита, малолитражки и цял рейс! Рейс бе мамка му
Гледах да не си свалям стъклото за "разговори" обаче "най-разговорливите" им давах думата и без тва в тоя момент не ми пукаше много.
"Ама аз карам с 60 ще успея да спра ако има нещо напред"
"Защо караш с двете гуми в аварийната бе идиот" - "Защото вие целите карате там"

Една от катастрофите вчера на Тракия беше с мой близък и аз въпреки това карам с 20 в колоната пътувайки към мястото. А тия тарикати на дребно задръстват единственото място през което може да мине линейката към същата тая катастрофа

Събрах ругатни, клетви, средни пръсти и т.н. за цяла година напред, обаче половината кола ми беше в аварийната и през 2-3мин ги пусках да продължават, че да не се струпва колона.
Да бяха само "батки" с мед да ги намажеш - миниван с цялата къща и децата на задната седалка, комбита, малолитражки и цял рейс! Рейс бе мамка му

Гледах да не си свалям стъклото за "разговори" обаче "най-разговорливите" им давах думата и без тва в тоя момент не ми пукаше много.
"Ама аз карам с 60 ще успея да спра ако има нещо напред"
"Защо караш с двете гуми в аварийната бе идиот" - "Защото вие целите карате там"