Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Re: iOS тема

Мнение от nikola59 » 13 Апр 2016, 2:06

Nedko Anev написа:то на всички ни е от замунда :mhihi: пробвай с някое друго USB по възможност 2.0

Тоя iPhone SE SpaceGray 16GB Го няма никъде днеска цял ден съм обикалял къв е тоя глад? :mhihi:

Прав си - няма го. От Теленор очакват доставки към сряда по едни слухове. Аз съм поръчал но не от тях 64 GB - вия. Притеснява ме какво ще получа като късмет от лотарията на Apple като чета разни неща тук: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=734097 Особено това за жълтият оттенък....
Някой ако го е купил и го разцъква вече да сподели на бял или сив фон забелязва ли се жълт оттенък в горната част на екрана и с какъв процесор е ( TSCM или Самсунг )

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 13 Апр 2016, 9:35

Заради тоя жълтия оттенък два пъти ми подменяха гаранционно 5-цата от Мтел, а сега и на един приятел 5S-a е със същото жълто петно. Дали не може да се получи от менте протектори?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Апр 2016, 11:38

Пак ще има кОркапани, я жълт дисплей, я копчето щрака, някви такива. Как пък стар телефон, като производствен дизайн, не го направиха без такива неща за тия пари, не ми става ясно. Баси и засиленото производство имат явно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 13 Апр 2016, 12:34

stocky написа:Заради тоя жълтия оттенък два пъти ми подменяха гаранционно 5-цата от Мтел, а сега и на един приятел 5S-a е със същото жълто петно. Дали не може да се получи от менте протектори?

Няма нищо общо с протекторите. Пишат че още с разпечатването и първо пускане го виждат. При някои оттенъка изчезва след време ( предполагат от някакво лепило да е..) - луда работа...но при всички положения това не трябва да е така. Интересно дали това е до някаква определена серия. Интересна е и дискусията с процесорите и кой какво му се пада от " лотарията"
Там от обсъждането превеждам един интересен пост - незнам дали това оказва влияние и у нас но го имайте впредвид:
Вариантите са основно три: A1662, A1723 и A1724.
В какво се различават:
Модел A1662 предназначен за американският пазар.
Модел A1723 предназначен за международният пазар.Навярно и тук трябва да е основно.
Модел A1724 за международният пазар + Китай
Моделът предназначен за американският пазар (A1662) не поддържа канали (7 и 38),останалите модели ги поддържат. Свъзано основно с поддръжката на LTE.
Имайте го впредвид.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

iOS тема

Мнение от steeN » 25 Апр 2016, 10:16

Над 1 милион долара платени за разбиването на телефона... и естествено на него няма нищо. Все пак според шефа на ФБР си струвало. Разбира се, не плаща той :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Апр 2016, 13:20

Един въпрос. Почнах да ровя в aliexpress много и видях, че има iPhone 5s за по 200$ :shock: И то от хора с доста поръчки, добър рейтинг и т.н. Това възможно ли е ? Никога не съм поръчвал нищо от там и мисля да стартирам с по-дребни поръчки :lol:

Ще си поръчвам вероятно power bank. Просто цените нямат нищо общо с тези тук, а всичко идва от там :lol: Проблема само е, че почти всичките ги предлагат само с микроусб кабел в комплекта. Други преходници са по-скоро изключение. Какво е по-добре да си взема. Преходник-адаптер от микроусб към айфонско или направо да си взема от кабелите тип 3в1 ? Възможно е чат-пат и блутут слушалки да зареждам, които са микроусб.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 26 Апр 2016, 14:25

TNT написа:Един въпрос. Почнах да ровя в aliexpress много и видях, че има iPhone 5s за по 200$ :shock: И то от хора с доста поръчки, добър рейтинг и т.н. Това възможно ли е ?

Да не са били refurbished ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Апр 2016, 17:54

100%
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Апр 2016, 18:53

Сега започнах да гледам, че към всяко има жокер. Factory Unlocked, а пък IOS can't be updated by Itunes.Otherwise the wifi and bluetooth can't work well :mhihi: Сигурен бях, че не съм открил топлата вода.

А по другия въпрос ? Преходник или кабел 3в1 ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Апр 2016, 19:09

Защо ти е изобщо друг кабел. Ползвай си този с който си зареждаш телефона по принцип.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 26 Апр 2016, 20:08

Колеги привет, имам проблем със зареждането на телефона, предполагам самото легло нещо прави проблем и взе да ме дразни. Не е от кабела, защото пробвах с други, както и с мойте да зареждам друг телефон и всичко е точно. По 5мин вкарвам и изкарвам кабела, докато направи конткат и накрая най-лекото мърдане на телефона и процеса се прекъсва. :| Насочете ме къде да се обърна за диагностика, без да ме одират жив и да чакам 1 седмица, предполагам има и гаранция но е по-сложно с нея и за момента не е вариант?

П.С. Оправих го! :mhihi: имаше доста мат`трял в дупката, но с подходящата светлина и инструмент се получиха нещата. :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 26 Апр 2016, 21:45

100imenov написа:Колеги привет, имам проблем със зареждането на телефона, предполагам самото легло нещо прави проблем и взе да ме дразни. Не е от кабела, защото пробвах с други, както и с мойте да зареждам друг телефон и всичко е точно. По 5мин вкарвам и изкарвам кабела, докато направи конткат и накрая най-лекото мърдане на телефона и процеса се прекъсва. :| Насочете ме къде да се обърна за диагностика, без да ме одират жив и да чакам 1 седмица, предполагам има и гаранция но е по-сложно с нея и за момента не е вариант?

П.С. Оправих го! :mhihi: имаше доста мат`трял в дупката, но с подходящата светлина и инструмент се получиха нещата. :ok:

Точно това щях да напиша! Моят го нося в джоба на дънките и през седмица го чопля с клечки за зъби, калмери, трески и т.н.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Потребител
Аватар
Кара: E46 318i

Мнение от BukToP » 27 Апр 2016, 9:08

Най-лесно се чисти с компресор ;)
веднъж на една две седмици продухвайте и няма да има грижи

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 27 Апр 2016, 10:08

Трябва да се чисти от време на време, особено с китайски кабели трудно работи като има боклуци в порта.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 27 Апр 2016, 14:30

Колеги,
от скоро обмислям идеята да си купя новия iphone SE. Тъй като в България искат майка си и баща си за него, обмислям възможността да си го взема чрез човек от щатите, т.е като се прибира да ми го докара. До сега никога не съм имал iphone и за това питам:
1. Закупен от САЩ iphone ще работи ли нормално в мрежата на Мтел и други европейски оператори.
2. Как стои въпросът с гаранцията - международно призната ли е?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата