Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Криминална тема
Имам някакъв спомен, че като малък демек 2005-та примерно имаше някакъв случай, дето изчезда едно дете ли какво беше, многоз завъртяна история, май не го намериха. Някакво инфо сеща ли се някой?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Съвестин се казваше детето, доста шум вдигна тогава бащата, но така и не се намери.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз съм убеден, че тоя дето слага камерите, е замесен. Ще се окаже един и същ. И ще излезне и на други места. Направил е Only Fans без да се съблича и да го думкатTop Gun Maverick написа:А тези с козметичните салони...нямам думи. Тая патка едната собственичка вика "е, има камери, ама те са си само за охранителна дейност, никой няма достъп до тях" демек вика само ние имаме достъп.
За щастие имам позната с козметичен салон с такива услуги и вика, че и те имат камери, ама никакъв шанс да снимат точно в помещенията под подобни ъгли.![]()
Хакнати били камерите.Хакерът ли ги насочи в оная работа на клиентката бе?
![]()
И тези жени ги слушам, едната и се реве, абе какво се тревожите, винаги може да кажете, че това е Изкуствен интелект ако някой ви познае, вече поне има лесно извинение.
Поизкарал е за някой апартамент вероятно. Само където ще се окаже, че е качил на някой жената, дето не трябва... и като нищо ще се почувства като в Онлифенс, ама без парите - drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
nickstorm написа:Искаш да кажеш, че това е ще да е българския Епстийнгейт?Вероятно. Трябва да проверят оня директор на 134-то СОУ дали е обичал да ходи на излети
Собственикът на хижата беше доста известен в планинарските среди, но преди няколко години беше отлъчен така да се каже.
Версията за секта е по-вероятна, като се има предвид, че тоя се изживяваше като будист и проповядваше някакви тъпотии... Но пък секта с такова финансиране, да си осигури такива протекции и да се разкарва с калашници напред-назад не е много логично...
С оглед на финансирането и протекциите по-вероятната схема е педофилска мрежа, чиито клиенти са много нависоко във властта и бизнеса...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
TNT написа:Аз съм убеден, че тоя дето слага камерите, е замесен. Ще се окаже един и същ. И ще излезне и на други места. Направил е Only Fans без да се съблича и да го думкатTop Gun Maverick написа:А тези с козметичните салони...нямам думи. Тая патка едната собственичка вика "е, има камери, ама те са си само за охранителна дейност, никой няма достъп до тях" демек вика само ние имаме достъп.
За щастие имам позната с козметичен салон с такива услуги и вика, че и те имат камери, ама никакъв шанс да снимат точно в помещенията под подобни ъгли.![]()
Хакнати били камерите.Хакерът ли ги насочи в оная работа на клиентката бе?
![]()
И тези жени ги слушам, едната и се реве, абе какво се тревожите, винаги може да кажете, че това е Изкуствен интелект ако някой ви познае, вече поне има лесно извинение.Поизкарал е за някой апартамент вероятно. Само където ще се окаже, че е качил на някой жената, дето не трябва... и като нищо ще се почувства като в Онлифенс, ама без парите
Сега излезна, че имало и видеа на живо. 100% е тоя, дето монтира
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... uk-2878293
Изтекоха кадри на голи жени от козметично студио в Казанлък
Да нямаме и форумна намеса
- Kroki
- Дон Кроки
-
streetz написа:Съвестин се казваше детето, доста шум вдигна тогава бащата, но така и не се намери.
Не е това
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Някой да не се разпознал на тия камери , то не само женки ходят да им махат космите ?!! Че голям интерес нещо към тоя случай 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Kroki написа:Имам някакъв спомен, че като малък демек 2005-та примерно имаше някакъв случай, дето изчезда едно дете ли какво беше, многоз завъртяна история, май не го намериха. Някакво инфо сеща ли се някой?
https://www.youtube.com/watch?v=Paq6o0g ... Cy0L7RgtC-
https://www.youtube.com/watch?v=Paq6o0g ... Cy0L7RgtC-
2010-та, изчезва при интервю в американското посолство. Не е намерен. Не са предоставили и записи като цяло.
- Kroki
- Дон Кроки
-
Некакси от някоя гънка излезна и съм имал предвид случая с едни сестри - Белнейски. 
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Kroki написа:Некакси от някоя гънка излезна и съм имал предвид случая с едни сестри - Белнейски.
Те бяха убити, не изчезнали.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Kroki
- Дон Кроки
-
Познавах ги. Иво, Дечо и Пламен.
Лично.
Подкрепях каузата им, включително заради тях самите - лично.
И преживявам това, което се случи.
Виждам какво се пише днес – паравоенни, сектанти, мрежи за трафик на хора, конспирации. Виждам и как по учебник, по най-добрите КГБ методи, за 24 часа се сглобява „история“, която после се лепи на мен:
анонимен профил -> удобен говорител -> жълти медии -> национален ефир.
Една и съща схема. Без факти. Без срам.
Вместо да се зададат истинските въпроси, се търси удобен виновен.
Някой пита ли се защо животът се върна в планината?
Защо отново имаше сърни, вълци, мечки?
Дали това е случайно - или е резултат от години ежедневни усилия срещу бракониери, които избиват по 10–15 животни наведнъж - за удоволствие?
Случайно ли изчезнаха дървосекачите?
Или беше резултат от последователна битка за опазване на 200–300-годишна букова гора - гора, за която местни деребеи и ДПС-структури открито се бяха заклели, че ще бъде изсечена?
Някой ще попита ли за мигрантските канали, за които те помагаха на Гранична полиция да противодейства?
Това са истинските въпроси.
А отговорите са ясни и проверими.
Дейностите им се извършваха с разрешение от МОСВ и в рамките на закона.
Какво и защо съм им бил дал аз стана важно, само за да се отклони вниманието от реалната тема и да се свали отговорността от разследващите.
Отговарям: Помагал съм им открито, наред с много други хора.
Дарих средства по банков път за електрически мотори, за да се придвижват тихо,
така че бракониерите да не ги чуват от съседни ридове, и животните да не бъдат плашени по време на обходи.
Целта им беше чрез модерни технологии и подходи да покажат как малък брой добре подготвени хора могат ефективно да опазват голяма територия.
Не бих дарявал, ако имам и най-малкото притеснение.
И не съжалявам нито за миг.
Това бяха хора, които не просто пазеха природата, а я познаваха в дълбочина.
Едни от най-добрите пещерняци в България. И едни от най-добрите пещерни водолази в света.
Хора с изключителна подготовка, дисциплина и уважение към живота - над и под земята.
Отделно - твърдението, че пътеката е била „затворена“, просто не е вярно.
Минавал съм по нея многократно. Пътеката минава над хижата и е била използвана нормално от туристи.
Ако има каквато и да било информация, която подкрепя всички тези ужасни обвинения, тя трябва да бъде извадена с факти от разследващите органи.
Всичко друго е клевета - особено когато се хвърля по адрес на хора, които вече не могат да кажат нито дума в своя защита.
А ние, като общество, не трябва да сме слепи за случващото се в планините ни -
безмилостна сеч, изчезнали диви животни, канали превърнати в магистрали. И не трябва да позволяваме някой да очерня мъртвите.
Всички, които сме имали досег с тях, можем да кажем едно и също:
добри, скромно живеещи хора, избрали да водят битка с неравен и често брутален враг.
Какво точно е довело до трагедията - никой от нас не знае.
Но това, което се случва сега, е свинщина.
И тя говори много за това колко прогнила е системата, в която живеем.
И колкото и да е трудно в такива моменти, толкова по-голяма трябва да бъде мотивацията на всеки от нас да остане в България и да се бори за по-добро.
От фейса на Васил Терзиев
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
1. Васко Маслото е дал пари, говори небивалици и адвокаства особено плоско.
Ей така ще идеш да спреш дървената мафия на депесе със самоотвержени доброволци, спонсорирани оттук-оттам??? Добре, кмете! Ние ядем доматите с колците.
2. Сарафа излезе да отклонява вниманието с ала-балите за секта.
Явно там е имало дебела СХЕМА. Каква, едва ли ще разберем...
Ей така ще идеш да спреш дървената мафия на депесе със самоотвержени доброволци, спонсорирани оттук-оттам??? Добре, кмете! Ние ядем доматите с колците.
2. Сарафа излезе да отклонява вниманието с ала-балите за секта.
Явно там е имало дебела СХЕМА. Каква, едва ли ще разберем...
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Накрая ще излезе , че някой татко , дето са му ступали сина ,че е брал гъби в района е взел нещата в собствените си ръце 
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
От фейса на Васил Терзиев
Аз ви казах веднага като излезе тоя инцидент , че с трима пустиняци в изолирана хижа няма какво друго да стане освен да се изпотрепят един друг. Никакви мистерии няма в това тройно самоубийство .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Хубаво вика господин кмета нищо не са забранявали, ама дядото гъбаря и той ли лъже? Онзи дядка на зеленчуците и той ли лъже? Тия момичета 5-ти или 6-ги клас за какво са ходели в района, да помагат на тези с пушките да пазят сърните от бракониери ли? Не знам, МВР според мен засега мълчи повече, отколкото трябва. Издирвали се поне двама съпричастни към случая, кои са тия двамата бе? Дайте им снимките, може да ги разпознаем.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.