Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от K_Ilkov » 20 Юли 2017, 9:41

Аз още съм на предното от летището ... Не мога да ти смогна на "сигналите" :mhihi:

КАжи сега за тва :ok:

Значи, той е пред теб и минава на червено.
После агресира и те изпреварва теб и там останалите отпред в насрещното и тн.

Липсва ми некво време от клипа и как ти си се озовал пред него :dunno:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 20 Юли 2017, 9:42

K_Ilkov написа:Аз още съм на предното от летището ... Не мога да ти смогна на "сигналите" :mhihi:

КАжи сега за тва :ok:

Значи, той е пред теб и минава на червено.
После агресира и те изпреварва теб и там останалите отпред в насрещното и тн.

Липсва ми некво време от клипа и как ти си се озовал пред него :dunno:

МинАх на прЕко :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 20 Юли 2017, 9:52

Твърде пестелив си на информация за нещата които ти правиш за разлика от нещата, които другите правят ...

Нема да ти вадя с ченгел думите :winky:
За мен често са ти тенденциозни клипчетата и мрънканиците ... , но ти си знаеш :yes: Квото имах казах ;)
Можеш да продължаваш да се правиш на умряла лисица и на жертва колкото ти е мерак ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 20 Юли 2017, 10:10

Пусни да видим как си минал на прЕко де, явно не е за гледане, щом е изрязано..
С умела режисура всеки може да се изкара черен, а ти винаги бял.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 20 Юли 2017, 10:21

Айде сгъвам цирка, че вече наистина стана като детска градина, защо все се търси някой виновен не разбирам, просто тъпо видео, нищо повече. Минава ли на червено, минава! Щеше ли да се челоса, щеше! К'во ви пука как съм минал пред него? Това променя ли той какво е направил? Ще гледам да дръпна видеото откъде за пръв път влиза в кадър белким не измислите нещо друго само за да го оневините. Никъде не гледам да се изкарам светец. Нито крия, че карам с превишена скорост вчера, нито се изкарваш жертва, просто случки. Нещата не са черно бели. Щом настоявате, ще ви пратя на ЛС на двамата да видите, а аз ще последвам съвета на madafaka_donkele.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 20 Юли 2017, 10:22

dextuar написа: а аз ще последвам съвета на madafaka_donkele.

Ще сбъркаш :mhihi:
Изображение

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 20 Юли 2017, 10:30

alekangg написа:Пусни да видим как си минал на прЕко де, явно не е за гледане, щом е изрязано..

Не съм му фен, ама сериозно ли точно на тоя клип ще се опиташ да го изкараш черен и него?
Минава на червено през насрещното, после изпреварва колона пак през насрещно, на завой през пешаходна пътека и кара срещу пунтото до края.

Режисьора е виновен. :D :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 20 Юли 2017, 11:05

maxoyn написа:
alekangg написа:Пусни да видим как си минал на прЕко де, явно не е за гледане, щом е изрязано..

Не съм му фен, ама сериозно ли точно на тоя клип ще се опиташ да го изкараш черен и него?
Минава на червено през насрещното, после изпреварва колона пак през насрещно, на завой през пешаходна пътека и кара срещу пунтото до края.

Не, но понеже друг колега пита как се е озовал пред него и защо това е изрязано, реших и аз да питам за подробностите, които понякога се спестяват.
Може да не е виновен изобщо в случая, но никога не се знае с тези изрезки от видеота каква е била ситуацията малко преди това.

Утре може да се пусне видео, как бият някой, но какво е станало преди това няма как да се знае и дали не заслужава тази крайност също.

Видно е от мнооого видеа, че в повечето случаи той сам се вре между шамарите и после се чуди кво става.
Не веднъж и дваж му се каза, да погледне и себе си

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 20 Юли 2017, 11:13

alekangg написа:
maxoyn написа:

Не, но понеже друг колега пита как се е озовал пред него и защо това е изрязано, реших и аз да питам за подробностите, които понякога се спестяват.
Може да не е виновен изобщо в случая, но никога не се знае с тези изрезки от видеота каква е била ситуацията малко преди това.

Утре може да се пусне видео, как бият някой, но какво е станало преди това няма как да се знае и дали не заслужава тази крайност също.

Видно е от мнооого видеа, че в повечето случаи той сам се вре между шамарите и после се чуди кво става.

Аз ще изпратя видеото, ама искам да ти чуя предположенията, че искрено ме забавляват :mhihi: Дай да чуем версия защо минава на червено. Сигурно го гледам лошо и размахвам патлак? Какво ще кажеш за това? Или може би съм пуснал дългите и му вадя очите. Нека не го изключваме като вариант. За втората случка, понеже съм махнал ДПФ-а сигурно му люти на очите и не може да търпи? Сигурен съм, че има разумно обяснение. А разбира се, има го и варианта жена му да ражда, нали това е универсалното оправдание? Та, нека чуем и твоите версии...

Това дори няма смисъл да го коментирам, щом мислиш, че е нормално някой да бие някого при каквато и да е причина, да не сте рода с Динко от Ямбол?
Последна промяна Dextuar на 20 Юли 2017, 11:17, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 20 Юли 2017, 11:17

dextuar

Каква е причината да върнеш газта , в момента в който хондата се прибра в дясно?
Със темпото с което го застигаше , трябваше да го изпревариш без проблем и той да се върне в ляво , ама... :no:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 20 Юли 2017, 11:18

Binev_OuT написа:
dextuar

Каква е причината да върнеш газта , в момента в който хондата се прибра в дясно?
Със темпото с което го застигаше , трябваше да го изпревариш без проблем и той да се върне в ляво , ама... :no:

Нямах power, това е единствената причина :yes: 4 цил след 140 не ускорява като 6-так

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 20 Юли 2017, 11:25

dextuar написа:
alekangg написа:
maxoyn написа:

Аз ще изпратя видеото, ама искам да ти чуя предположенията, че искрено ме забавляват :mhihi: Дай да чуем версия защо минава на червено. Сигурно го гледам лошо и размахвам патлак? Какво ще кажеш за това? Или може би съм пуснал дългите и му вадя очите. Нека не го изключваме като вариант. За втората случка, понеже съм махнал ДПФ-а сигурно му люти на очите и не може да търпи? Сигурен съм, че има разумно обяснение. А разбира се, има го и варианта жена му да ражда, нали това е универсалното оправдание? Та, нека чуем и твоите версии...

Това дори няма смисъл да го коментирам, щом мислиш, че е нормално някой да бие някого при каквато и да е причина, да не сте рода с Динко от Ямбол?

Нямам предвид конкретния случай. Редовно виждаме разни невинни как ги бият, а след това се оказва, че имало предистория.. Пак нямам теб предвид и конкретния случай.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 20 Юли 2017, 11:48

dextuar написа:
Binev_OuT написа:
dextuar

Нямах power, това е единствената причина :yes: 4 цил след 140 не ускорява като 6-так

Определено не съм аз човека който трябва да те учи как да шофираш.
Причината за една ситуация никога не е само една.
Първо си ти - не спазваш дистанция и натискаш
После е той - не дава индикация че ще се прибира
Държиш дизела на 5та и не си готов за изпреварване защото нямаш пауър и защото не си очаквал той да се прибере
Той пък не посмя да стъпи по така на спирачките , явно си ги знае че ги нема никви (гумите ли , спирачките ли или пък и двете)
Все пак в ситуацията която ти си създал се справи добре мисля , щото ставаше калабалък с тая липса на пауър :mhihi: , а най-лошото е че колегата с баничарката щеше да го отнесе защото се движи според правилата :mhihi:
Не си познаваш колата , не умееш да се съобразяваш с обстановката , и когато се съберете двама такива , става лошо.За тва кво прайм - десен мигач и у десно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 20 Юли 2017, 12:00

Аз не искам да очерням колегата, но и той сам провокира част от ситуациите с каране по ръба на конфликта. И аз съм карал така преди години, осъзнах, че е излишно, само си губиш времето и попадаш в ситуации в които и да си прав, ще си мъртъв.

За това, по-айляк и спокойно. И да те прекара и засече някой... Поне няма да те удари. Прецакан си, ако се виждаш като играч, ако се виждаш като човек, си победител. Това е моето мнение.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 20 Юли 2017, 12:12

dextuar написа:а аз ще последвам съвета на madafaka_donkele.

А, ти се сети рано, рано :mhihi: след като те нахрани целия форум :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата