Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Точно така се пие!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Kambe написа:Колеги вземам креатин и въпроса ми е проблем ли е , че лапам една лъжичка и после се жабуря с вода и гълтам вместо да го разтварям с вода да бъркам и т.н.? смята ли се за грешно или непрепоръчително ??
Прието е за грешно,защото креатина не се разтваря във вода(разтваря се в прости захари)и второ,защото ти трябват около 350грама течност,за да се разтвори и ще видиш,че пак остава малко на дъното.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i

"Искате мускулесто тяло, искате да изгорите излишните мазнини. Посетете ни на MEGAZOB.***"
Сега видях тая реклама у лицевата книга и припаднах хахахахаххахахахаххахахахахха

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Nightmare написа:Значи ше е по удачно да започна да тренирам гърди с предно рамо, гръб със задно рамо, ръце и корем и накрая крака
Колега прави си корем на всяка тренировка дори и по 1 упражнение да е, пак е добре.
Тази комбинация която си посочил е чудесна, но аз лично , казвам аз лично, бих започнал с краката през седмицата. Малко хора правят крака и жалко за тях - с тренирането на голямата мускулна група в началото на седмицата си качваш естествено нивото на тестостерон, нещо безценно !!
Инъче като правиш гърди се товари повече предното рамо, като правиш гръб задното да така е прав си.
Оня ден си взех продукти на NOW една сурия, малко скъпи в БГ ама кво пък

Whey Protein Isolate
L-Glutamine powder
BCAA powder
Избрах прах понеже е с най-малко примеси, ако приемем че примеси наричам съставките необходими за правенето на хапче.
Досега тренирах с Universal Nutrition и SAN, добри резултати ! доста добри имайки предвид интензитета на тренировките ми.
След 1 месец ще ви кажа как вървя с продуктите на NOW, доста колеги ми ги препоръчаха преди време.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Аз лично не мога да разбера ефекта от тази комбинация-гърди,предно рамо и трицепс; гръб и бицепс
освен ако не се тренира с леки тежести и просто за тонус........за мен това си е претренирване на малките мускулни групи-рамо,трицепс и бицепс и освен до липса на прогрес и застой не знам до какво ще доведе 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ако взима хранителни добавки не е така според мен.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
deyan-enchev написа:Ако взима хранителни добавки не е така според мен.
От скромния опит,който имам мога да кажа,че най-добрата сплит система е четиридневната:
1.Гърди и бицепс
2.Крака и прасец
3.Почивка
4.Гръб и трицепс
5.Рамо,трапец и предмишница
6.Почивка
7.Почивка
Така има достатъчно пауза между бутателните и дърпателните мускулни групи,между горна и долна част на тялото,също и между малки и големи мускулни групи!

колеги препоръчайте някое упражнение за срутването на хотел глория ПАЛАС
че зора е голям там

www.bmwпрофесори-bg.net
ZLATIST написа:
От скромния опит,който имам мога да кажа,че най-добрата сплит система е четиридневната:
1.Гърди и бицепс
2.Крака и прасец
3.Почивка
4.Гръб и трицепс
6.Почивка
7.Почивка
да най-добрата е ама за начинаещи
ако има опит и иска напредък би трябвало да изглежда така
1. гърди и трицепс
2. гръб и бицепс
3. крака и рамо
4. гърди трицепс
5. гръп бицепс
6-7 почивка
на другата седмица сменяш мястото на бицепса и трицепса и така редуваш вс седмица
benzin написа:колеги препоръчайте някое упражнение за срутването на хотел глория ПАЛАСче зора е голям там
ДИЕТА
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
latrel написа:ZLATIST написа:
1.Гърди и бицепс
2.Крака и прасец
3.Почивка
4.Гръб и трицепс
6.Почивка
7.Почивка
да най-добрата е ама за начинаещи
ако има опит и иска напредък би трябвало да изглежда така
1. гърди и трицепс
2. гръб и бицепс
3. крака и рамо
4. гърди трицепс
5. гръп бицепс
6-7 почивка
на другата седмица сменяш мястото на бицепса и трицепса и така редуваш вс седмицаbenzin написа:колеги препоръчайте някое упражнение за срутването на хотел глория ПАЛАСче зора е голям там
ДИЕТА
Не е за начинаещи,а е универсална!Христомир Христов например начинаещ ли е?!

И как ще тренираш една и съща мускулна група през 2-3 дни

latrel, само с диета не става, свалял съм адски много кила и паласките си седят, явно съм предразположен да качвам там
www.bmwпрофесори-bg.net
златистия, при батката в MAXX ли тренираш?
Христомир Христов????
Абе пич закво ни сравняваш с хора които са целогодишно на хормон на растежа и имат златни тренери до себе си?
По тази логика мога да ти кажа мнение на др двама доказали се Арнолд и Абаджията. Единият казва "До сряда съм тренирал цялото тяло почивам един ден и пак почвам до неделя. Какво е това веднъж в седмицата ??? Аз правех по 3 пъти в седмицата гърди и после ме обявиха за най-добрите гърди в бодибилдинга! Нима съм ги претренирал???." Другият казва " Няма претрениране!!! Има адаптация! Тялото може да бъде тренирано и 3 пъти на ден, но трябва да знаеш как да възстановяваш!" Ако си на яко забранени за коментиране тук вещества може само да припомпваш увас и пак да растеж. Но ако си само на ядене или ядене добавки спокойно можеш да тренираш два пъти в седмицата мускулна група. Нима мислиш, че като правиш бицепс в понеделник той няма да се възстанови до четвъртък, а тр да го тренираш пак в понеделник ??? Малко е неуниверсално това ако искаш нещо повече от тренировка за тонус. Питай бум-бум, дали като тренира вс ден една мускулна група е претренирал ... Няма такова нещо! Това което ти го говорят в залата..... докато не го усетиш е само на психична основа! Айде със здраве
Абе пич закво ни сравняваш с хора които са целогодишно на хормон на растежа и имат златни тренери до себе си?
По тази логика мога да ти кажа мнение на др двама доказали се Арнолд и Абаджията. Единият казва "До сряда съм тренирал цялото тяло почивам един ден и пак почвам до неделя. Какво е това веднъж в седмицата ??? Аз правех по 3 пъти в седмицата гърди и после ме обявиха за най-добрите гърди в бодибилдинга! Нима съм ги претренирал???." Другият казва " Няма претрениране!!! Има адаптация! Тялото може да бъде тренирано и 3 пъти на ден, но трябва да знаеш как да възстановяваш!" Ако си на яко забранени за коментиране тук вещества може само да припомпваш увас и пак да растеж. Но ако си само на ядене или ядене добавки спокойно можеш да тренираш два пъти в седмицата мускулна група. Нима мислиш, че като правиш бицепс в понеделник той няма да се възстанови до четвъртък, а тр да го тренираш пак в понеделник ??? Малко е неуниверсално това ако искаш нещо повече от тренировка за тонус. Питай бум-бум, дали като тренира вс ден една мускулна група е претренирал ... Няма такова нещо! Това което ти го говорят в залата..... докато не го усетиш е само на психична основа! Айде със здраве

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
latrel написа:Христомир Христов????

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То хубаво така, ама в една тренировка за гърди или гръб по колко упражнения правиш?