Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!
Модератор: Общи модератори
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Макар и минимално се разписах и аз
Да е живо и здраво момчето и отново да прави клипове като този с Е34-та на летището.Просто клипа кърти.
А с колата как е положението?Тоталка ли е?

А с колата как е положението?Тоталка ли е?
ТДС - Турбо Див Селянин
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
явно има доста доброжелатели в тоа форум---БРАВО колеги-доста хора се озоваха на помощ което говори много много добре за форума
Дано да няма повече такива HELPове--ще се моля 

SuPeR_FLY написа:stambo_81dg написа:в четвъртък ще пътувам към Свети Влас и ще минавам през Сливен
нека някои (Бозуков,Митака или някои друг) които няма работа през деня да даде телефон да се срещнем и аз да дам колкото мога да отделя а и ще питам тука наще ако още някои даде
Разбутай там Простия и той ако може да помогнеМоя телефон е 0885880893
простия съм го разбутал преди 2 дена

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
Re: !
YOKOHAMA написа:...всички ПСЕВДОфенове се изпокриха когато трябваше да съберем пари за човек в чиито вени тече синьобяла кръв. Разочарован съм, срам ме е за всички вас, не може да сте единни когато идвате да ни гледате да правим глупости ..., а сега всеки да си прави оглушки за да не даде 10 лева...

... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
lady-killer написа:YOKOHAMA написа:...всички ПСЕВДОфенове се изпокриха когато трябваше да съберем пари за човек в чиито вени тече синьобяла кръв. Разочарован съм, срам ме е за всички вас, не може да сте единни когато идвате да ни гледате да правим глупости ..., а сега всеки да си прави оглушки за да не даде 10 лева...
с 5-10 кинта няма да обеднее никой...
Така е,но виждаме с какви мъки става помощта!Ако трябваше да правим циркове някъде,веднага щяха да се отзоват 100 пъти повече знайни и незнайни мишоци!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, и аз се включих и помогнах!
От скоро съм в клуба, но харесвам хората тук и се чувствам съпричастна. А за това, че успях да се заразя от вашия ентусиазъм, заслугата си е ваша
От скоро съм в клуба, но харесвам хората тук и се чувствам съпричастна. А за това, че успях да се заразя от вашия ентусиазъм, заслугата си е ваша

Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
благодарим ти сърдечноEvangeline написа:Колеги, и аз се включих и помогнах!

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
YOKOHAMA написа:С голяма мъка искам да споделя, че на срещата която организирахме в Търново, за да съберем пари за Радо дойдоха само 6 души, от всичките стотици ентусиясти, всички ПСЕВДОфенове се изпокриха когато трябваше да съберем пари за човек в чиито вени тече синьобяла кръв. Разочарован съм, срам ме е за всички вас, не може да сте единни когато идвате да ни гледате да правим глупости по пишмана и на кръговото да се събират 100-ци хора, а сега всеки да си прави оглушки за да не даде 10 лева, завиждам на момчетата от Сливен за това, че са толкова единни. Въпреки всичко успяхме да съберем известна сума(която можеше и трябваше да е по голяма) и Asterix ще я преведе.
Аз също Ви БЛАГОДАРЯ и като си дойда във В.Търново ще Ви се обадя да се запознаем. прати ми на ЛС тлф си номер.

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Момчета и момичета,Радото вече успява да става с малко усилия и се чуства се по-добре! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
A_DUNCHEV написа:Момчета и момичета,Радото вече успява да става с малко усилия и се чуства се по-добре!
Искрено се зарадвах като прочетох този пост.
Евала на лекарите за добре свършената работа.
Радо - Няма страшно, всички са с теб, просто завръщането във форма е въпрос на време!
Поздрави, Мартин.