Желание за емиграция, къде и защо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Желание за емиграция, къде и защо?

Мнение от [FF]GODFLESH » 18 Авг 2015, 19:20

За Сиатъл може ли да споделите впечатления?
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Авг 2015, 19:36

Мокро, зелено, хипстърско и няма щатски данък върху доходите :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Сеп 2015, 8:18

Колкото и грозно да звучи, сега е момента да се емигрира. За ЕС идете в която страна си искате. Просто кажете, че сте сириец, афганистанец или каквото си искате. Ще имате много по-голям шанс, отколкото с бг-паспорта за каквото ида е. А ако не ви е мечта ислямското бъдеще на Европа, то където и да е навън.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 12 Сеп 2015, 9:55

Тая тема ще трябва да се ъпдейтне сега след нашетсвието на пълчищата :banghead:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 12 Сеп 2015, 10:43

е оставаме си тук , аз за сега съм така , изкарах около година в лондон (не че не ми хареса , просто реших да се върна ) и сега тука ще я мъча :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Сеп 2015, 11:34

barabqga написа:е оставаме си тук , аз за сега съм така , изкарах около година в лондон (не че не ми хареса , просто реших да се върна ) и сега тука ще я мъча :mhihi:

Има ли някакви англичани останали там още :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 12 Сеп 2015, 16:32

Има през деня . Идват да работят и отпрашват след края на работния ден . Иначе заплатите няма как да им стигнат за разходите :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 12 Сеп 2015, 17:02

AGT написа:Има през деня . Идват да работят и отпрашват след края на работния ден . Иначе заплатите няма как да им стигнат за разходите :mhihi:

:conf:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 12 Сеп 2015, 20:19

BMW_POWER написа:Колкото и грозно да звучи, сега е момента да се емигрира. За ЕС идете в която страна си искате. Просто кажете, че сте сириец, афганистанец или каквото си искате. Ще имате много по-голям шанс, отколкото с бг-паспорта за каквото ида е. А ако не ви е мечта ислямското бъдеще на Европа, то където и да е навън.

Колега, ти нали направи този избор и се премести от Канада в Холандия, ако не греша :D
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Сеп 2015, 8:09

Да. Бях в Монрел и се преместих в Холандия. Месец и 1/2 не успях да се преборя със системата. Сега до края на месеца съм в бг и на 01.10 се прибирам обратно към Канада. Но този път отивам към Онтарио. Горното мнение го написах за хората, които се колебаят накъде да хванат. Риба се лови в мътна вода и сега е момента да се поеме към Европата. После ще е късно. Аз лично видях безумните условия на европейския начин на живот и честно казано, не са за мен. Единственото хубаво в ЕС са дългите отпуски и евтината бира. Всичко друго смърди. Ама всичко.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 13 Сеп 2015, 10:05

Радвам се ,че го видя лично и че много бързо си направи равносметката.Може би помниш какво ти бях казал аз по въпроса за местене в Европа ,жалко че и ти мислиш сега така,аз по принцип съм реалист близък по мислене понякога до песимизма но явно положението в Европа наистина е катастрофално щом и ти си стигнал до тоя извод.
Щом всички чужденци тук с частен бизнес мислим,че в родните ни страни /разбирай България,Полша и Румъния/ вече са с далеч по-добър климат за дейност и много,ама много по-спокойни в доста отношения,смятай колко зле е станало положението :mhihi:
Иначе като добри места за икономическа емиграция към момента не спадат нито Европа нито Африка нито Северна Америка.

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 13 Сеп 2015, 12:33

BMW_POWER написа:.....

Сега ще можеш да я видиш Канада-та с "други очи" :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: БМВ 318и M43TU B19
Мечтае да кара: БМВ 750

Мнение от itan75 » 13 Сеп 2015, 16:24

BMW_POWER написа:Да. Бях в Монрел и се преместих в Холандия. Месец и 1/2 не успях да се преборя със системата. Сега до края на месеца съм в бг и на 01.10 се прибирам обратно към Канада. Но този път отивам към Онтарио. Горното мнение го написах за хората, които се колебаят накъде да хванат. Риба се лови в мътна вода и сега е момента да се поеме към Европата. После ще е късно. Аз лично видях безумните условия на европейския начин на живот и честно казано, не са за мен. Единственото хубаво в ЕС са дългите отпуски и евтината бира. Всичко друго смърди. Ама всичко.

Сестра ми е от 17 г в Чикаго.Така и не се наканих да отида с поканата,която ми прати,но едва ли щяха да ми дадът виза.Иначе и тя казва,че и е много тежко и иска да се връща,но не може,защото сина и следва.Сега разправя отново,че иска да се прибира в БГ,а аз да ходя там да карам камион и да се боря с белите мечки докато кендзам до някоя от многото гуми в очакване на мечка :mhihi:
Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Сеп 2015, 19:21

Аз си изпълних задачата на 50%. Фирмата тук започна да работи и колелото макар и бавно се завъртя. От друга страна разходите в Канада ще са ми по-ниски и няма от какво да се оплаквам. Аз просто трябваше да се видя с колегите в Холандия и отиването ми там беше неизбежно. Не мога да твърдя нищо за бизнес климата в Европа. За бг обаче си е истинска джунгла. "Клиентът" ми предлага да му доставя исканите бройки от всяка стока, да му ги оставя поне 60 дни на отложено плащане. И да съм готов да си ги взема обратно във всеки един момент :shock: Какво ще ги правя после, това си е мой проблем....
Познайте дали стигнахме до споразумение :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 13 Сеп 2015, 19:45

Не се тревожи,и други като теб дошли от Хамериката се стряскат от условията в Европа.Не е за всеки.Не случайно oт УСА и студентчетата успяват да се върнат с не малко кеш.Тук това няма как да стане.Западноевропееца е много труден клиент повярвай ми.А законодателството винаги е в ущърб на чужденците дошли да завъртят някой лев.
А във време на рецесия като сегашната нещата съвсем се окепазиха.
Щом си утъпкал пътека в Канада наблягай там.Че някои мои познати не се усетиха и поостанаха повечко в Европа от здравословния минимум.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата