Защо цената не трябва да определя качествата на колата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d

Re: Защо цената не трябва да определя качествата на колата?

Мнение от AngelG » 28 Юли 2013, 3:04

Баретата .. пий си лекарставата по често моля те .... Наистина ли мислиш , че някой ще ти се връзва на гонки с ръждивия ти 30 годишен казан НЕНАДМИНАТ В АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕТО .. Писна ми да ти чета глупостите , както и предполагам на още много хора в форума ...

ПС: Е30-ката ти струва колкото гумите ми

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Юли 2013, 5:57

zlatko_baretata написа:
BMW Power ACM написа:Златко бе, като толкова гледаш Е30 да го изкараш нещо ненадминато и вече оплю Е36-цата като неставаща кола, след това захапа Е46 и Е90, тогава си я сравнявай 30-ката с 1-цата. Там ще имаш сходни характеристики в килограмите, плюс същите габарити, но по-голямо вътрешно пространство, че и волана ти няма да е голям колкото на газка. :yes:
Носталгията и традициите са хубаво нещо, но именно те пречат да се премине към нещо по-добро. С преминаването от Е30 към Е36, просто тройката стана друг клас кола и 30-ката остана в миналото, до появата на 1-цата. Явно в началото на 90-те БМВ не са виждали смисъл от съществуването на кола като Е30.
Иначе по темата, която се измести доста, няма никакво значение колко ти струва колата и на колко години е. Други неща са далеееееееч по-важни. :yes:

Е30 е ненадминато (доказано) и винаги ще е така.
И до момента е така.
Иначе, малко извън темата, да изкарвам ли дъртата баба с М20Б25, приемам всичко до Е46 330i, включително.
За всички останали, след няколко месеца - пак Е30 баба. Нема да има М-ки, Е46, Е92, Е... не знам кво си, всичко ще реве, драги ентусиасти. И то от атмосферен мотор. :winky:

По ръжда ли ще ги гоним след няколко месеца с новата ти? :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
Мечтае да кара: Alpine White E90 335i

Мнение от Mad Max. » 28 Юли 2013, 7:09

:)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 28 Юли 2013, 10:40

enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 28 Юли 2013, 11:14

Ама и т'ва "варел, варел, ръжда" ... не е много пък като за нашия форум да се употребява за модел от нашата марка. Вярно и Златко казва "пластмаси" ама недейте и вие така към него.

Скоро се возих в на един юзер от форума е30ката... еми изключително приятно беше, въпреки, че според него е много твърда и полиуретана е малко прекален, че вибрациите се усещат яко... но като усещане за мен е един път.
Просто въпроса е не дали е30 е готова за шофьора ами шофьора готов ли е за е30...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Юли 2013, 11:38

host написа:Ама и т'ва "варел, варел, ръжда" ... не е много пък като за нашия форум да се употребява за модел от нашата марка. Вярно и Златко казва "пластмаси" ама недейте и вие така към него.

Скоро се возих в на един юзер от форума е30ката... еми изключително приятно беше, въпреки, че според него е много твърда и полиуретана е малко прекален, че вибрациите се усещат яко... но като усещане за мен е един път.
Просто въпроса е не дали е30 е готова за шофьора ами шофьора готов ли е за е30...

Ти все едно ми говориш за модел "Т" на форд...
Ми това е минало,сега се карат по модерни,олд таймерите са красиви,ма за колекцията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 28 Юли 2013, 11:38

http://youtu.be/9Vc18hL2nUU

Вместо да се караме... нека караме заедно.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Юли 2013, 13:41

host написа:Ама и т'ва "варел, варел, ръжда" ... не е много пък като за нашия форум да се употребява за модел от нашата марка. Вярно и Златко казва "пластмаси" ама недейте и вие така към него.

Тука никой не захапва 30-ката, всеки почти я цени, някои сега, други преди време. Но просто за това, че щял да смазва наред...все едно да удари някое Ламбо с нея и да обяви оня с Ламбото за балък защото си е купил такова, а не Е30. :bgflag:
Последна промяна Top Gun Maverick на 28 Юли 2013, 19:50, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 28 Юли 2013, 16:07

zlatko_baretata написа:
DLVasilev написа:
zlatko_baretata написа:Няма как да обясниш на балерини какво е уличен бой.
И няма как да обясниш на фенове на полипропилена какво е истинска кола, еле па какво е Е30.
Не искам мнението ми да се приема като заяждане, ама ми е смешно да чета, за комфорта, надеждността, икономичността и тем подобни глупости, все едно говорим за японски, френски или хАмерикански чекии.
Това не са характеристики на едно истинско БМВ, то се отличава с други черти, като динамика, стабилност в завоя, адреналин от ускорението, ако щете и диващина и невъзможен контрол върху задницата... това е едно истинско БМВ! Всичко друго е аналог на френска, японска или хАмериканска чекия.

Разход на масло забрави да споменеш :mhihi:

Не исках да те обиждам. :mhihi:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аз да не карам Е30, та да се обиждам от някакъв вманиачен форумен герой :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Мнение от zlatko_baretata » 28 Юли 2013, 19:35

DLVasilev написа:...

Ами тогава защо му обръщаш толкова много внимание и старание постовете ти са изпълнени с клипчета и "остроумни" изречения?
Плитък си.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Юли 2013, 20:45

:mhihi:

...but you have to wonder if bmw by making this car bigger, slightly heavier... ...aren't in danger of losing the core 3 series market that served them so well over the years...

още едно

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 28 Юли 2013, 22:00

zlatko_baretata написа:
DLVasilev написа:...

Ами тогава защо му обръщаш толкова много внимание и старание постовете ти са изпълнени с клипчета и "остроумни" изречения?
Плитък си.

Кое им е остроумното? А ти защо толкова много ми обръщаш внимание и ми се връзваш като си толкова дълбок? :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 28 Юли 2013, 23:58

steeN написа:

На 4:28, 4:50, 5:05 е много интересно, оправили са проблема и колата е предвидима, перфектно за женчовци :mhihi: :mhihi:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 29 Юли 2013, 0:27

И Е30 да не е G-power hurricane rs че шофьора да бъде готов за толкова "сериозната" кола... чета някакви подписи по-форума за Е30ките,за любовниците и се чудя какво толкова се превъзнасяте по-скромната 3-та серия от преди 20-години... Нито в сток вариант (не говоря за извращенията по youtube) е нещо кой знае какво като вървеж,на удари е адски зле... (тествано :mhihi: ) вътре е като соц возило,поведението и на пътя в сток вариант си е като на лада 7ца,повечето са кърпени с телеподаващото поне по 2-3-пъти...Изключвам Е30ките на хора от форума който са в уникално състояние и струват колкото двустаен в люлин.. ;) Имаме Е30 комби края на 93та година и като я гледам на какви места е тръгнала да гние се чудя как е възможно,като се гледа повече от малко дете...... :banghead:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е39 530Д 2002г.
Мечтае да кара: БМВ Ф10 530хд

Мнение от rosko3001 » 29 Юли 2013, 2:09

хората вече търсят лукс,сигурност, простор,дизаин, икономия на гориво, кви са тия е30 от преди 30 години, кво ги хвалите толкова та даже и тогава не ми харесваха :lol: да, стават за тинейджърски дрифт и за нищо друго! Е36 поне предлага някакъв лукс и дизаин невиждан за времето си и от зад поне могат да седнат двама души без да се стискат един в друг и въпреки това пак е тясна и вози като опел, а в момента ги карат само момчета от ромски произход и тийнеиджъри токущо взели книжка да се учат да карат на тия дръгели,и вече ми писна да ги гледам и да ми бръмчът пред блока с тия лагерници :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата