Сега една сериозна тема породена от една друга тема...
Модератор: Общи модератори
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Re: Сега една сериозна тема породена от една друга тема...
Първо: не съм твой човек.
Второ: кое говоря на изуст ? да не би да не се страхуваш, че "Извън Темата" ще бъде лишена от твоето присъствие за една седмица? (много ми е интересно къде ще можеш да избиваш комплекси, като ти отнемат сцената
)
П.П. ето ти живота след Понеделник :
(погледни от добрата страна може да излезеш на вън
)
Второ: кое говоря на изуст ? да не би да не се страхуваш, че "Извън Темата" ще бъде лишена от твоето присъствие за една седмица? (много ми е интересно къде ще можеш да избиваш комплекси, като ти отнемат сцената

П.П. ето ти живота след Понеделник :

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
krystal написа:alx написа:BMW_RIDER написа:Нали модераторите трябва да бъдат обективните и без да се намесват в спора да го преценят. Затова и аз много държа да видя номинацията на АЛХ.
точно по тази причина моя вот ще бъде статистически коректен...![]()
... освен ако кристал не престане да ме дразни - тогава ще кажа че вота на зелените е +1000 и аз гласувам за нея
С един бyтон, цяло свършване ще ми докараш..![]()
![]()
![]()
![]()

И това само с един бутон?

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Dirty M5 driveR написа:Zagy написа:Някои хора си затвърдиха мнението ми за тях (положително или отрицателно), някои ме изненадаха силно... някои палят за глупости, някои си останаха на ниво.
Според мен точно това е целта на темата. И засега се получава много добре. Само че някои колеги като ms, acho.rs и т.н. не се усещат колко долу падат, и дето каза един друг колега (забравих кой беше) - да си представят само с какво ще ги запомнят новите юзъри... щото аз лично не мога да търпя хора, дето са на настроения - днес му е гот и е учтив, утре станал с гъза на горе и вече се чуди каква глупост да изрече и да нагруби някого... Шеф Петров каза: "Както ми се издигна, така ми падна в очите"
![]()
Пък за модераторите... аз съм от две и половина години тук, като последната една година ежедневно. И доколкото е обективна преценката ми (а смятам че е) никой модератор не заслужава да бъде баннат за тая една седмица. Просто има прекалено много юзъри, дето им се иска да правят каквото им падне. Пуснал обява - ми нужно ли е във всяка една да се включва модератор с редовното "Ъпвай по правилата, колега!"... Тия правила са направени с цел, и за да се спазват. Който не умее - да се научи и тогава пак да опита. Това е само малък пример как постоянно на някого все модератора му е крив... На шофьора му е крив полицая, че му написал акт за неправилно паркиране. На ученика му е крив учителя, че му написал 2-ка на празен лист. И отделно, че се качват на главата на някой модове, което е върха на сладоледа. Но тяхна си работа. Всеки има глава на раменете да мисли с нея. Друг е въпроса на кого му се отдава повече, на кого по-малко...
Батенце , постовете ти са детински - нямай претенции за нещо повече

GKuzmanov написа:Чета темата от създаването, прочетох и изтритите постове, чета и сега ( за протокола 18 страници писаници а сме още ВТОРНИК... до неделя ако не се удари 50-ката те па на ) и стигнах до следните заключения:
1. Алх се забавлява истински
2. Ачо е на път да си среже вените при мисълта, че ще го баннат за 1 седмица
3. мс-то ... единствения (+драйвинг гуд) който пишат адекватни коментари и се дразнят от цялата тъпотия на темата и се борят това да спре![]()
4. златко баретата - не влиза в извън темата![]()
5. бад ангел, матикс фък, кристъл, (по никове тези запомних) и още 10 спамера (в тази тема) освен че коментират, че ще си продадат гласа друго не правят
5.- НАЙ-ИЗПОЛЗВАНИЯ емотикон в тая тема
П.П. това са си мой наблюдения с който не обвързвам никой. Просто се замислете за човека от скоро във форума каква представа си изграждате за себе си !!!
#2... аз така не съм се смял от... не знам от кога...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
LiTtLeRoCk написа:krystal написа:alx написа:BMW_RIDER написа:Нали модераторите трябва да бъдат обективните и без да се намесват в спора да го преценят. Затова и аз много държа да видя номинацията на АЛХ.
... освен ако кристал не престане да ме дразни - тогава ще кажа че вота на зелените е +1000 и аз гласувам за нея
![]()
![]()
![]()
![]()
за тебе в тази напреднала възраст изненада ли е че жените свършват като им натискаш бутона?

и понеже сме автомобилен форум и тряя да е тематично- жените са като нитро-то.. натискаш, натискаш и истерията е пълна.. ама в един момент свършва... и си победител

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
LiTtLeRoCk написа:krystal написа:alx написа:BMW_RIDER написа:Нали модераторите трябва да бъдат обективните и без да се намесват в спора да го преценят. Затова и аз много държа да видя номинацията на АЛХ.
![]()
![]()
![]()
![]()
номинирам Литъл Рок със обяснението ,че не е допустимо модератор да не умее да докара колежка до свършване само с едно докосване!

шегувам се разбира се!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Dirty M5 driveR написа:... Само че някои колеги като ms, acho.rs и т.н. не се усещат колко долу падат, и дето каза един друг колега (забравих кой беше) - да си представят само с какво ще ги запомнят новите юзъри...
Честно казано дали падам долу може да се спори, ама не му е тук мястото... А с к'во ще ме запомнят новите юзъри хич не ми и пука- аз не пазя поведение за да се харесам на сульо и пульо

ПС: модераторчето, не са ли те учили да НЕ пускаш два поредни поста, още повече с цитати в тях

ms написа:Dirty M5 driveR написа:... Само че някои колеги като ms, acho.rs и т.н. не се усещат колко долу падат, и дето каза един друг колега (забравих кой беше) - да си представят само с какво ще ги запомнят новите юзъри...
Честно казано дали падам долу може да се спори, ама не му е тук мястото... А с к'во ще ме запомнят новите юзъри хич не ми и пука- аз не пазя поведение за да се харесам на сульо и пульо
ПС: модераторчето, не са ли те учили да НЕ пускаш два поредни поста, още повече с цитати в тях
по прегледно е така

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Bogat-Beden написа:номинирам Литъл Рок със обяснението ,че не е допустимо модератор да не умее да докара колежка до свършване само с едно докосване!
Не с докосване, а само с един бyтон!
LiTtLeRoCk да не прихванеш и ти от алх, че гледам си зелен и се насадих яката.

krystal написа:Bogat-Beden написа:номинирам Литъл Рок със обяснението ,че не е допустимо модератор да не умее да докара колежка до свършване само с едно докосване!
LiTtLeRoCk да не прихванеш и ти от алх, че гледам си зелен и се насадих яката.![]()
вие пък жените от кога са оплаквате от насаждане? нали сте цветя? ако не ви насади човек- изсъхвате и умирате...

номинирайте бе хора- ако замре тая дейност ... да тегля чертата и да почваме да се хилиме нервно?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
acho.rs написа:Батенце , постовете ти са детински - нямай претенции за нещо повече
"Батенце" викат само циганите! Имай елементарното уважение. Посочи детинското в постовете ми, току виж съм си видял "грешката"

ПП: Не знам колко са ми детински постовете... и за какво повече имам претенции... но аз като много други колеги, утвърдили се в този форум, си имам морални ценности, и си ги спазвам строго. Всеки уважаващ себе си човек би следвало да има подобни принципи. Ти и да имаш (което няма как да знам, защото не те познавам лично), прекалено демонстративно ги погазваш... което в моите очи няма как да изглежда добре. Така че успокой топката и не бързай да се палиш за щяло и нещяло. Много ти стана

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ms написа:Dirty M5 driveR написа:... Само че някои колеги като ms, acho.rs и т.н. не се усещат колко долу падат, и дето каза един друг колега (забравих кой беше) - да си представят само с какво ще ги запомнят новите юзъри...
Да бе ама главния виновник за цялата гюролтия , вече е много фреднли , майтапчия и вселяк както никога . Как иначе

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
krystal написа:Bogat-Beden написа:номинирам Литъл Рок със обяснението ,че не е допустимо модератор да не умее да докара колежка до свършване само с едно докосване!
LiTtLeRoCk да не прихванеш и ти от алх, че гледам си зелен и се насадих яката.![]()
Няма, не се притеснявай, най-много да ме хване бирата, ама и тя като гледам взе да свършва.

Кажи ми на лично кой е този бутон, та следващия път да не се бъхтя като хамалин 2 часа, само натискам бутона и отивам да си допия бирата

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Тоз, alx-то няма ли накрая да извърши необходимото и да си направи едно форумно харакири, за радост на...Мен? 

Без страх, без спирачка!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Bogat-Beden написа:LiTtLeRoCk написа:krystal написа:alx написа:BMW_RIDER написа:Нали модераторите трябва да бъдат обективните и без да се намесват в спора да го преценят. Затова и аз много държа да видя номинацията на АЛХ.
![]()
![]()
![]()
![]()
номинирам Литъл Рок със обяснението ,че не е допустимо модератор да не умее да докара колежка до свършване само с едно докосване!
![]()
![]()
шегувам се разбира се!
Ееееееееееееее, доживях да си видя името тук.И аз заслужавам някоя друга номинация