Полицай Бие и заплашва 22 годишен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Полицай Бие и заплашва 22 годишен

Мнение от bobi_maxo » 12 Ное 2009, 12:08

До колкото ми стана ясно сега, значи полицая взел заем от майката и не го е върнал. След като тя му напомня, той почва да "репресира" синовете и.

Аз ако бях полицая и имах да давам, щях да си трая!
Ако бях младежа и полицая който има да дава се държи така с мен, щях да му стопя лагерите още там в районното.

Връщайте си заемите, да не ви изтипосват после в мрежата с някой клип!
Не давайте заеми, че после ще ви изкарат лихвари, бандити или цигани!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 12 Ное 2009, 12:22

bobi_maxo написа:До колкото ми стана ясно сега, значи полицая взел заем от майката и не го е върнал. След като тя му напомня, той почва да "репресира" синовете и.

Аз ако бях полицая и имах да давам, щях да си трая!
Ако бях младежа и полицая който има да дава се държи така с мен, щях да му стопя лагерите още там в районното.

Връщайте си заемите, да не ви изтипосват после в мрежата с някой клип!
Не давайте заеми, че после ще ви изкарат лихвари, бандити или цигани!

Това го твърди майката за заема никой не може да докаже, че е истина. Но естествено медиите изкараха младия бандит светец.
И това не оневинява младежа, че прави каквото си иска и целия Дъбник има страх от него. Все някой трябва да го вкара в пътя.
.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 12 Ное 2009, 13:39

Значи, нито познавам младежа, нито полицая! Гледам, слушам това което представяте.
Може младежа и да е бандит, а може и полицая да е със слаба психика?!

Виждал съм как се държат с обикновен гражданин, и съм ги виждал как се държат с "богопомазан" гражданин. Също така знам и как се държат с "богопомазани" -те, когато са в акция и с маски!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Ное 2009, 15:02

plradev написа:
bum_bum написа:Абе нека го защитават тука хората, пък утре някой подобен ако ги зашамари тях или децата им друга песен ще запеят ама то трябва да ти опре оная работа в гъза, че да се усетиш.

Не стаа,баце щото тука мноо нинджа мноо нещо и всеки ще се саморазправя и ше му потроши кокалите на нападателя(мангала,келеша,наркомана и т.н.).Ма за нинджите и батките кодекси,закони и нормативи уредби не важат,но за превишила правомощията си кука ,трябва да се стовари целия закон в пълната му сила,щото оня ден некъв негов колега го е спрел и му шибнал акт ,разбираш ли ;)

Заухава е тая тема от самото начало ...
:yes: :yes: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Ное 2009, 15:11

А едно време имаше толко готин, начин: ".. земи си едно лукче...." :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 12 Ное 2009, 15:41

bobi_maxo написа:До колкото ми стана ясно сега, значи полицая взел заем от майката и не го е върнал. След като тя му напомня, той почва да "репресира" синовете и.

А аз доколкото разбрах, майката има кафене, и ченгето й виси с цигари и кафе, примерно от месец. т. нар. вересия.

Иначе съм съгласен с дисциплинарното уволение. Респект не се печели по този начин. Да му тресне една солена глоба за "обида на служебно лице" и дотам.
А за крадците на емблеми и халогени - ако тези отрепкки се "респектираха" от два-три шамара в районното - сега вече щехме да си оставяме колите отключени и услугата "каско срещу кражба" щеше да е доста по-малко разпространена.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 12 Ное 2009, 15:54

Сондьора написа:А едно време имаше толко готин, начин: ".. земи си едно лукче...." :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Помня ги тия лукчета д*ба, после на зъболекар ходих........ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 16 Ное 2009, 15:39

интервю с полицая http://vbox7.com/play:4a390e1f
май си е заслужавал боя
www.bmwпрофесори-bg.net

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 16 Ное 2009, 16:41

benzin написа:интервю с полицая http://vbox7.com/play:4a390e1f
май си е заслужавал боя

ми точно пък тва клипче ме навежда на мисълта че ченгето си заслужава уволнението... някой повярва ли му че хлапето го е псувало на майка? ако е така в подобен момент на ярост аз не бих викал "МЛЪКНИ БЕ ША ТА УБИЯ БЕ"... бих викал "МАЙКА МИ ЛИ ША ЕБЕШ ВЕ БАЩА ЛИ ЩЕ МИ СТАВАШ" и т.н.
защо майката като беше на телефона ченгето не каза и гък? защо семейството е пускало няколко жалби срещу полицая и преди това щом те нямат никви лични взаимоотношения ?

айде сега някой защитник да дойде и да ми даде отговорите

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Ное 2009, 17:48

Ogi написа:
benzin написа:интервю с полицая http://vbox7.com/play:4a390e1f
май си е заслужавал боя

ми точно пък тва клипче ме навежда на мисълта че ченгето си заслужава уволнението... някой повярва ли му че хлапето го е псувало на майка? ако е така в подобен момент на ярост аз не бих викал "МЛЪКНИ БЕ ША ТА УБИЯ БЕ"... бих викал "МАЙКА МИ ЛИ ША ЕБЕШ ВЕ БАЩА ЛИ ЩЕ МИ СТАВАШ" и т.н.
защо майката като беше на телефона ченгето не каза и гък? защо семейството е пускало няколко жалби срещу полицая и преди това щом те нямат никви лични взаимоотношения ?

айде сега някой защитник да дойде и да ми даде отговорите

Не съм милиционер,но такива келеши нагли съм виждал че ум да ти зайде,нагли цървулчета,метат камъни ,трошат пейки,абсолютна измет,нека разгледаме другата страна,идва жена и се опаква че некакви келеши са и счупили стъклото,хващат ги въпросните келеши и единия нагляр яде бой,нормално,във всяка държава е така,еле пък европейските,чудно ми е че пишлемето не е в ареста а бил "на път"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Ное 2009, 18:24

Аз бой никъде не видях :dunno:-това ако е бой аз съм луноход. Полицая съвсем добронамерено и убедително го съветваше момчето какво не бива да прави и според мен подходът му е правилен, даже и още по...настоятелен трябваше да бъде :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 16 Ное 2009, 18:34

Ама още ли я чоплите тая тема ;)

Както и да го въртите няма средно положение- полицаят си е превишил правата като е ударил момчето... За негово нещастие го има на видео клип и сега ще си носи последствията- като нищо ще го уволнят, а може и да го осъдят...

Това е положението- тея работи като "ама той е бил предизвикан и т.н." (все глупости) ги Забравете... Не е спазил закона- ще го яде... Аз лично нямам против, че мангала е отнесъл 3 шамара- ама като ще го бие, да не го прави пред странични хора. А щом сам не мисли за себе си ченгето, аз ли да го мисля и да го защитавам- малко акъл се иска за тая работа, ама навреме и на място да ти дойде трябва...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Ное 2009, 19:00

ms написа:а може и да го осъдят...

E хубаво, че има такива полицаи, че и съда да отчита дейност, ама кога ще вкарат истински престъпник в панделата? Или някой корумпиран следовател, съдия или прокурор-ей така за разнообразие просто :help:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 16 Ное 2009, 19:03

saleen написа:Аз бой никъде не видях :dunno:-това ако е бой аз съм луноход. Полицая съвсем добронамерено и убедително го съветваше момчето какво не бива да прави и според мен подходът му е правилен, даже и още по...настоятелен трябваше да бъде :mhihi: :mhihi: :mhihi:

у сливенско тъй ли й? :dummy:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 16 Ное 2009, 19:12

Projektzwo написа:у сливенско тъй ли й?

Не знам как е, но досега никой не се е качвал по колата ми, не са и трошени прозорци (като в Долни Дъбник) от което си правя извода, че колегите си вършат работата :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата