Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 23:11

etmoni написа:
///peter написа:
pinky_ написа:
павката написа:да бе,що не се съберете да покарате и после на голяма маса да седнете,ами само простотии и мерене на малки пишки

Пафка ти като един виден представител на :gay: :gay: :gay: обществото те моля да запазиш мълчание....

Айде уДЪри ключ на темата, че шЪ сЪ ядосам и ша ви дам едни масларки..... :mhihi:

:confused: :confused: Интересно ми е дали батките ще говорят така нахъсано на живо :uups: :confused:
Ти с жени моеш ли се оправи :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 06 Яну 2009, 23:12

павка, ако си :gay: , трябва да си смениш ника с pinky_павка :mhihi:
но невиждам смисъл да го правиш :D

Е30-джия
Аватар
Кара: ssssssss
Мечтае да кара: e30

Мнение от etmoni » 06 Яну 2009, 23:14

Hugo Boss написа:павка, ако си :gay: , трябва да си смениш ника с pinky_павка :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
: Пичове....такава кола не се купува по снимки....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 06 Яну 2009, 23:16

Hugo Boss написа:павка, ако си :gay: , трябва да си смениш ника с pinky_павка :mhihi:
но невиждам смисъл да го правиш :D

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Просто pinky е напълно достатъчно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2009, 23:17

Enderial написа:
ja написа:
Enderial написа:
ja написа:Са пинко и пинки един човек ли са :confused:

Я дайте някоя карта с местоположението на тоя баир :)

Понеже доста пъти спомена за тоя баир, та избързах малко... надявам се някой да не е пуснал карта преди мен :) Значи извинявам се, много ми се иска да направя клипче на баира, но няма как да стане тая седмица щот съм от тъмно до тъмно на работа.

Аз го разбрах къде е ама сега няма сняг там. Поне ще мина да го видя. Са ясно че 7-цата не е джип ама се надявам да е малко по сериозен тоя прослувут хълм :)

Ами сега го чистят ама преди 4-5 зими не го чистеха толко редовно и не един и двама си оставяха долу колите с предно, задно и 4х4, и бичеха нагоре с кракомобила, а и рейса обикновенно тогава го спират.

Нищо де ти ела, те долу полигона не го чистят :mhihi: пък и бира се намира... :bchug:

П.с. Най- накрая пуснах картата с червено съм оградил важните места :mhihi:

Ами начи в крайна сметка не е толкова зле седмака щом все пак го е качил до гаража...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 06 Яну 2009, 23:23

Писах "Благодарствен" e-mail до редакцията на ПИНКИ (Иван Мутафчиев) на autobild@zgb.bg, защото си мисля че хората в редакцията и управителите (Ралф Петров и Бистра Дойкова) трябва да са запознати какво е отношението на Ръководните кадри (редактори) към марката БМВ....не може така да се отнася човека с такава икона на автомобилостроенето.....

Дано да не съм единствен....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 06 Яну 2009, 23:25

Колега, защо не го постна тук това писмо!?
Надявам се си прикачил и линкове към съответните теми :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 06 Яну 2009, 23:28

Archangel написа:Ех, ХАлфо, ХАлфо...и Кума Лиса беше така "То гроздето е кисело.."...пффф...хем жалки постове на притежатели на Алфа, хем ме развеселиха :mhihi:
Пък аз само едни от тях като ги познавам в каква сфера работят ми е ясна работата... гийкове по хардуера... на баба ти Йорданка Христова синове.

Четейки мненията ти из този форум, бях останал с доста добро впечатление, което се допълваше от сигнатурата ти.
Сега обаче, успя да го развалиш.

А пък в последните страници, колко злоба и простотия се изля, просто нямам думи. :roll:

Няма ли вече кой да я затвори тази тема наистина? :help:

Е30-джия
Аватар

Мнение от etmoni » 06 Яну 2009, 23:28

aygofan написа:Писах "Благодарствен" e-mail до редакцията на ПИНКИ (Иван Мутафчиев) на autobild@zgb.bg, защото си мисля че хората в редакцията и управителите (Ралф Петров и Бистра Дойкова) трябва да са запознати какво е отношението на Ръководните кадри (редактори) към марката БМВ....не може така да се отнася човека с такава икона на автомобилостроенето.....

Дано да не съм единствен....
От тея" ръководни кадри" сме на това дередже :(

Потребител
Аватар

Мнение от lulin_racing » 06 Яну 2009, 23:35

ja написа:
павката написа:хахахахха,вече съм педеруга,а не знам :mhihi:
сори браточка,не съм от твоите хора,явно такива сте си в редакцийката..
ясно що всички скачат срещу тебе,след като нападаш без да съм казал нищо по твой адрес...гузно негонено бяга :roll:

Пинки - звучи мъжко...

Люлин рейсинг ти па кви глупости па си написал там с ония % дето си ги смятал...

Аз немога да смятам за съжаление ;) Дано колеги от други форуми не ви гледат цирка тука ... излагате се момчета напълно

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 06 Яну 2009, 23:38

Fear написа:
Archangel написа:Ех, ХАлфо, ХАлфо...и Кума Лиса беше така "То гроздето е кисело.."...пффф...хем жалки постове на притежатели на Алфа, хем ме развеселиха :mhihi:
Пък аз само едни от тях като ги познавам в каква сфера работят ми е ясна работата... гийкове по хардуера... на баба ти Йорданка Христова синове.

Четейки мненията ти из този форум, бях останал с доста добро впечатление, което се допълваше от сигнатурата ти.

А пък в последните страници, колко злоба и простотия се изля, просто нямам думи. :roll:

Колега, въпреки че форума е свободен за всички без значение за марката автомобили които притежават или желаят да притежават, все пак малко или много алфа феновете са гости. А като гости, би трябвало да имат малко повече уважение към нас и към марката.
Да си видял някои от тук да пише във вашия форум обиди!?
И мен най-много ме дразни, че хората които отговарят за добрия тон във форума ви, са най-активни в плюенето на марката ни.

Е30-джия
Аватар

Мнение от etmoni » 06 Яну 2009, 23:40

Hugo Boss написа:
Fear написа:

Колега, въпреки че форума е свободен за всички без значение за марката автомобили които притежават или желаят да притежават, все пак малко или много алфа феновете са гости. А като гости, би трябвало да имат малко повече уважение към нас и към марката.
Да си видял някои от тук да пише във вашия форум обиди!?
И мен най-много ме дразни, че хората които отговарят за добрия тон във форума ви, са най-активни в плюенето на марката ни.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2009, 23:41

lulin_racing написа:
ja написа:
павката написа:хахахахха,вече съм педеруга,а не знам :mhihi:
сори браточка,не съм от твоите хора,явно такива сте си в редакцийката..
ясно що всички скачат срещу тебе,след като нападаш без да съм казал нищо по твой адрес...гузно негонено бяга :roll:

Пинки - звучи мъжко...

Люлин рейсинг ти па кви глупости па си написал там с ония % дето си ги смятал...

Аз немога да смятам за съжаление ;) Дано колеги от други форуми не ви гледат цирка тука ... излагате се момчета напълно

lulin racing:
Аз невиждам смисъл да се спори с "колегите" от Бе Ем Ве форума! Като гледам какво става по улицата.... какви Олигофрени с главно "О" има лошо ми става! 90% от които са Беемвисти..... И сега точно с тези хора ли трябва да се спори.... това е лишено от всякакъв смисъл! Падат си клавиатурни бойци и постоянно бращолевещи всякакви глупости! Осмели ли се някой да отиде и да покаже ЗАЩО БМВ е една от най-масовите марки?????????? НИКОЙ!!!!!!!! Само на клавиатурката във форумчето т'ва е истината..... А и бтв същите са и на пътя! Дава газ на светофара и 5 секунди след като е зелено им потъват гимийте! Айде със здраве

Викаш ние се излагаме :)

Айде кажи ни тука що е масова марка БМВ, и що сме олигофрени?
Последна промяна ja на 06 Яну 2009, 23:43, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 06 Яну 2009, 23:42

ja написа:
Enderial написа:
ja написа:
Enderial написа:
ja написа:Са пинко и пинки един човек ли са :confused:

Я дайте някоя карта с местоположението на тоя баир :)

Понеже доста пъти спомена за тоя баир, та избързах малко... надявам се някой да не е пуснал карта преди мен :) Значи извинявам се, много ми се иска да направя клипче на баира, но няма как да стане тая седмица щот съм от тъмно до тъмно на работа.

Аз го разбрах къде е ама сега няма сняг там. Поне ще мина да го видя. Са ясно че 7-цата не е джип ама се надявам да е малко по сериозен тоя прослувут хълм :)

Ами сега го чистят ама преди 4-5 зими не го чистеха толко редовно и не един и двама си оставяха долу колите с предно, задно и 4х4, и бичеха нагоре с кракомобила, а и рейса обикновенно тогава го спират.

Нищо де ти ела, те долу полигона не го чистят :mhihi: пък и бира се намира... :bchug:

П.с. Най- накрая пуснах картата с червено съм оградил важните места :mhihi:

Ами начи в крайна сметка не е толкова зле седмака щом все пак го е качил до гаража...

Абе след неговите мнения дет ги изписа аз лично се съмнявам в колко сантиметра сняг е карал и дали изобщо го е карал или е сънувал нещо.
Първо беше в "1см сняг". После елате в същите условия - "пордължава да вали, вече е 20 см сняг" ;)

Ми положението е горе-долу както го описа в последствие - за големия баир - лек оф-роуд... и въпреки че не го знам точно къде живее имам представа и ми е ясно че варианти е имал доста при 1 см сняг, ама то не става с руго напред. Тъй че половината резервоар къде го е изхабил и малоумното боксуване са си по негова вина.
Последна промяна Enderial на 06 Яну 2009, 23:44, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 06 Яну 2009, 23:43

lulin racing, само ако можеш да ми обясниш какво става след 5 секунди!?
След толкова глупости изписани, не си довърши най-интересната част :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата