Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Имотният пазар

Мнение от Е.Димитров » 18 Сеп 2023, 10:58

Тази влажност в ново (тухла) или старо (панел) строителство се случва?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Сеп 2023, 11:09

Ново при мен.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Сеп 2023, 11:14

При нас е старо.

Според мен в някои от блоковете влагата идва от мазетата, защото са слабо изолирани и при дъжд някои се пълнят с вода. В други блокове обаче, където е сухо вероятно водосточните тръби са разместени или спукани и т.к. са вътрешни водата се излива някъде между стените.

При новото е ясно, при тотално неспазване на всякакви технологични срокове влагата е верен спътник доста време.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 18 Сеп 2023, 11:24

Е ново ново... 10-12 годишно :mhihi: За ново го броя. При нас знам, че в някои подземни гаражи стават локви. Може би има и значение, че тази стая почти не я огрява слънце :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 18 Сеп 2023, 11:47

BaDxBoY написа:То като цяло си е мазохизъм да живееш в Търново. 2-ра година съм там по месец-два и съм изумен. :kuku:

Щото идеята ти цялата ти заплата в следващите 10-15 години да отива да изплащаш кутийка в София и да разчиташ на жена си за останалите разходи не е мазохизъм. :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 18 Сеп 2023, 11:56

Мишките напускат потъващия кораб https://www.economic.bg/bg/a/view/pione ... r8GTWUq4kA

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Сеп 2023, 12:10

drifty написа:
BaDxBoY написа:То като цяло си е мазохизъм да живееш в Търново. 2-ра година съм там по месец-два и съм изумен. :kuku:

Щото идеята ти цялата ти заплата в следващите 10-15 години да отива да изплащаш кутийка в София и да разчиташ на жена си за останалите разходи не е мазохизъм. :kuku:

Е тази заплата доживот ли остава същата ? "Кариера" да не би да е смао място за копаене на руда и полезни изкопаеми . И ако цялата ти заплата отива за вноска по ипотека, не е трудно да се сетиш какво трябва да направиш ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48

Мнение от Jorixa » 18 Сеп 2023, 12:30

ekalchev написа:Мишките напускат потъващия кораб https://www.economic.bg/bg/a/view/pione ... r8GTWUq4kA

Еми то техния бизнес става напълно безмислен в България. Тея пари дет са ще ги вземат от продажбата на апартаментите ще ги избият за 30 години+ със наеми.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 18 Сеп 2023, 14:14

acho.rs написа:
drifty написа:

Е тази заплата доживот ли остава същата ? "Кариера" да не би да е смао място за копаене на руда и полезни изкопаеми . И ако цялата ти заплата отива за вноска по ипотека, не е трудно да се сетиш какво трябва да направиш ....

Ми не съм чул във държавния сектор да са уау нещата. Ще се качи с годините, ама дали докато това се случи още ще е с въпросната дама е друг въпрос. На теб нормално ли ти се струва като мъж да си оставиш месечния доход на 0 и да разчиташ на друг човек да те храни. Щото колегата това си беше наумил наскоро. Пък не е споменавал да си търси друга работа.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 18 Сеп 2023, 14:20

ekalchev написа:Мишките напускат потъващия кораб https://www.economic.bg/bg/a/view/pione ... r8GTWUq4kA

Там нещата са малко "странни".
В крайна сметка са продали вече почти всички апартаменти и сгради.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Сеп 2023, 15:40

Цените отиват надолу , какво да е странното че няма да могат да ги освободят с добра печалба тия пари следващите поне 6-7 години . Хванали са пика на цените ако са почнали да продават януари .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 19 Сеп 2023, 8:40

Jordana написа:Цените отиват надолу , какво да е странното че няма да могат да ги освободят с добра печалба тия пари следващите поне 6-7 години . Хванали са пика на цените ако са почнали да продават януари .

Отиват на долу, ама друг път!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 19 Сеп 2023, 9:34

Точно натам отиват. От началото на годината големите компании за недвижими имоти не купуват вече, а само продават. Тези просто са поредните, които излизат от инвестицията си. Като цяло така се прави инвестиция в имоти. Купува се в началото на икономическия цикъл и се излиза в края, когато цените са в пика си. Бай ганьо купува в пика на цените и като падне икономиката и закъса за пари продава когато е най евтино, затова и има още балъци, които купуват имоти и задържат цените. Но балъците са на свършване.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G05 LCI xDrive40i

Мнение от damian2112 » 19 Сеп 2023, 9:42

Падат, как да не падат - https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/09 ... dopite_za/ - глей какъв лукс само за 51к ЛЕВА :) Вчера точно си разхождах кучето там, и се чудех колко ли струва на вечер, то пък била запазена за следващите 10 години :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 19 Сеп 2023, 10:29

В София има спад на продажбите, но е очаквано.
Понижаването на цените отнема време.
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата