Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: iOS тема

Мнение от Kroki » 22 Мар 2016, 15:07

Къде да проверя? :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 22 Мар 2016, 15:22

https://www.apple.com/support/iphone5-battery/

Мисля,че само 5ци имаше с дефектни батерии

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 22 Мар 2016, 15:42

Аз лично това го свърших в Лондон, записах си час и диагностицираха батерията, колко й остава горе-долу и т.н. Оцениха телефона на 135 паунда и ако реша да си взема нов би трябвало да ги приспаднат като им върна този. Тук не знам дали извършват подобни услуги, предвид че нямаме Apple Store, малко ме съмнява :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 22 Мар 2016, 16:04

alozavar написа:Аз лично това го свърших в Лондон, записах си час и диагностицираха батерията, колко й остава горе-долу и т.н. Оцениха телефона на 135 паунда и ако реша да си взема нов би трябвало да ги приспаднат като им върна този. Тук не знам дали извършват подобни услуги, предвид че нямаме Apple Store, малко ме съмнява :paranoid:

Да, за в БГ не съм сигурен дали от официалните вносители Теленор го покриват. В Германия знам, че нямаше проблем да се смени, дори доста хора с калпавия дисплей на 6-цата ги подмениха.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 22 Мар 2016, 16:22

Разгледах епълските форуми и иглежда 6s-a е доста чувствителен на студ. При много студено време и малко батерия просто се изключва. Като прочетох по-долу, телефона се опитва да се стопли сам, за да работи нормално, което води до по-висока консумация.

Use iOS devices where the ambient temperature is between 0º and 35º C (32º to 95º F). Low- or high-temperature conditions might cause the device to change its behavior to regulate its temperature. Using an iOS device in very cold conditions outside of its operating range may temporarily shorten battery life and could cause the device to turn off. Battery life will return to normal when the device is brought back to higher ambient temperatures.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Мнение от Wierdo » 22 Мар 2016, 18:15

Аз лично ползвам трети подред айфон. Минах през четворка, петица а сега съм с 6с. Относно батерията, наблюденията са ми, че действително при много студено време (под нула градуса) живота на батерията намалява. През първата година на експлоатация (всичките 3 телефона съм си ги купувал нови) това почти не се усеща. С напредване на времето става все по-осезаемо. Петицата например, след 2 години и половина употреба не успяваше да изкара и 6 часа с 1 батерия при под 5 градуса. Взех друга, която въобще не е нова, просто имах под ръка счупена петица и сега жената си го ползва без проблеми. 6с-а го имам вече 3 месеца и за момента никакви грижи с батерията без значение каква е външната температура.
Едно от нещата, които най-много влиаят на живота на батерията е има или няма джейлбрейк и какви неща са слагани на телефона! Някой рилийси (то не, че напоследък има много) просто си точат батерията като стой та гледай.

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 22 Мар 2016, 18:19

Нормално е за 2 години батерията да е зле, тя е на над 700 цикъла.
Която и батерия да е на 700+ цикъла ще е зле независимо дали е лаптоп,таблет и тн.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

iOS тема

Мнение от steeN » 22 Мар 2016, 18:20

И на всяка батерия и пада капацитета на студено. Тва е огромен проблем дори за електрическите автомобили.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 22 Мар 2016, 21:49

dextuar написа:
alozavar написа:Аз лично това го свърших в Лондон, записах си час и диагностицираха батерията, колко й остава горе-долу и т.н. Оцениха телефона на 135 паунда и ако реша да си взема нов би трябвало да ги приспаднат като им върна този. Тук не знам дали извършват подобни услуги, предвид че нямаме Apple Store, малко ме съмнява :paranoid:

Да, за в БГ не съм сигурен дали от официалните вносители Теленор го покриват. В Германия знам, че нямаше проблем да се смени, дори доста хора с калпавия дисплей на 6-цата ги подмениха.
Може ли малко инфо за този калпав дисплей ? На моята 6ца и се появи луфт в дясно от хоум бутона и с времето става по голям ;д Мисля да го закарам в Ментел докато е в гаранция още...
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 22 Мар 2016, 21:54

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

iOS тема

Мнение от Dextuar » 22 Мар 2016, 22:13

Еми аз знам само за надрани, моят се надра още на първия ден, това го имаха като проблем сано първите бройки от септември, ако си го купувал след това, не би трябвало, най-добре отиди до оператора и питай, аз знам за лесното надраскване, че имаше акция

Sent from my iPhone using Tapatalk

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Мар 2016, 23:26

Така е , толкова сме заслепени, че и 5-ца могат да ни продададът за 5SE :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 22 Мар 2016, 23:58

Мен пък ме кефи как излезна Samsung Galaxy S7 и нито една новина, нито един коментар, нито нищо, а пък сега всички избухват, кой псува, кой го кефи, все тая всеки знае :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Мар 2016, 0:15

Е какво да му говорят... един приятел си взе 7 edge и след 20мин бъгна :mhihi:

SE-то на колко ли пари ще го пуснат? Четох, че в началото на април е в България. Говори се за 1000лв. начално. То вече за 500 има реновирани 5s с 1 година гаранция, а разликата колко голяма да е :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 23 Мар 2016, 0:18

Ми 6S е бая, бая по бърз от 5S :yes:
Зависи де, ако ползваш 2 приложения и ги държиш кеширани няма много разлика :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата