Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Имотният пазар

Мнение от Jordana » 03 Сеп 2023, 18:42

А може ли да се сложи жакузи в тази "заводска" надстройка ? :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 03 Сеп 2023, 20:35

Що да не може.Насред помещението даже без да има кьорава колона наблизо. :ok: :mhihi:
ОБАЧЕ за да стане като хората имам подходящият човек да нареди малко карбонче отдолу на плочата. :ok: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 04 Сеп 2023, 0:36

Някой в Банкя или запознат с района, че там почнах е оглеждам?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 04 Сеп 2023, 0:39

bum_bum написа:Много грозно.

И по-важното, много незаконно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Сеп 2023, 11:31

Чак пък много грозно. Погледнато от улицата изобщо не прави впечатление, че е допълнителна постройка. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Имотният пазар

Мнение от bum_bum » 04 Сеп 2023, 14:24

Не знам дали е законно или не. Предполагам със съответните жокери и хартийки с лика на известни българи е възможно да се състави проект и построи по законен начин.

Но за мен подобен аквариум е безкрайно грозен. Някакъв туморен израстък без за абсолютно никаква връзка с архитектурата или цялостното излъчване на останалата част от сградата.

При нас също има построени подобни на горните етажи, където имат по 2-300кв тераси, но по-голямата част са поне кадърно и красиво направени.

Jordana написа:А може ли да се сложи жакузи в тази "заводска" надстройка ? :roll:

Всичко може да си сложиш, но терасите обикновено не са изчислявани за подобно натоварване и може би в един момент може да клюмне като стар хой, ако джакузито е по-голямо.

В нашия комплекс има предупреждения да не се складират дърва по терасите заради такава опасност.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 04 Сеп 2023, 14:32

Парника вляво, от т.н и актуални "Зимни градини" ли е?
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 04 Сеп 2023, 15:33

nxn написа:Някой в Банкя или запознат с района, че там почнах е оглеждам?

Какво точно търсите или питате?
Има следните "спящи" имоти за продажба:
- УПИ 700м2 на ул Карел Шкорпил.
- 3-стаен апартамент в сграда с акт 16 на ул Москва
- 4-стаен апартамент в сграда с акт 16 на ул Москва
Спящи, тъй като собствениците се чудят дали да продават
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 04 Сеп 2023, 20:34

barty написа:
nxn написа:Някой в Банкя или запознат с района, че там почнах е оглеждам?

Какво точно търсите или питате?
Има следните "спящи" имоти за продажба:
- УПИ 700м2 на ул Карел Шкорпил.
- 3-стаен апартамент в сграда с акт 16 на ул Москва
- 4-стаен апартамент в сграда с акт 16 на ул Москва
Спящи, тъй като собствениците се чудят дали да продават

По-скоро УПИ за 2 къщи, по-малки, но две, че искаме заендо да вдигаме.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 05 Сеп 2023, 1:54

Аз живея в Банкя вече 5та година, ако нещо мога да съм ти полезен свиркай.

nxn написа:По-скоро УПИ за 2 къщи, по-малки, но две, че искаме заендо да вдигаме.

Това е много хубаво, но моя съвет е направете ги тотално отделни 2те къщи. Може да са в един двор но да са си 2 УПИ-та и само да я няма оградата, но по документи да я има. Не знам с кой ще я правиш, но всичко се случва. Да оставим на страна да си влошите отношенията, да кажем това няма да стане. Ама живота е много динамичен и не знаеш след 5-10 години какъв акъл или какви стечения на обстоятелствата ще накарат едните да се преместят и да трябва да се продаде едната къща. Ако са в едно упи и с идеални части двор става адски трудно и сложно намирането на купувач, както и риска да съжителстваш с някой непознат. Та помислете кофти сценария от сега, за да не се чудите какво да правите ако се случи. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 05 Сеп 2023, 11:30

b_u_b_o написа:Аз живея в Банкя вече 5та година, ако нещо мога да съм ти полезен свиркай.

nxn написа:По-скоро УПИ за 2 къщи, по-малки, но две, че искаме заендо да вдигаме.

Това е много хубаво, но моя съвет е направете ги тотално отделни 2те къщи. Може да са в един двор но да са си 2 УПИ-та и само да я няма оградата, но по документи да я има. Не знам с кой ще я правиш, но всичко се случва. Да оставим на страна да си влошите отношенията, да кажем това няма да стане. Ама живота е много динамичен и не знаеш след 5-10 години какъв акъл или какви стечения на обстоятелствата ще накарат едните да се преместят и да трябва да се продаде едната къща. Ако са в едно упи и с идеални части двор става адски трудно и сложно намирането на купувач, както и риска да съжителстваш с някой непознат. Та помислете кофти сценария от сега, за да не се чудите какво да правите ако се случи. :bchug:

Да, нашата цел е да вземем едно УПИ, веднага да го разделим на две по закон и всичко и да си направим две къщи, просто да сме си съседи, даже няма да ги правим на калкан, или както му е терминът.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 05 Сеп 2023, 11:36

Около София да намериш парцел за 2 къщи, да е изряден, да става за строеж и да ти харесва е изключително трудно, да намериш 2 по малки ще е по лесно, като казвам по лесно имам предвид година-две търсене или зависи колко си претенциозен :ok: , Имам познат който търси парцел в Банкя 12 години, без да спира :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 05 Сеп 2023, 16:38

steeN написа:п.с. Един път да съм съгласен с него в тая тема.

Всъщност ние с теб доста често говорим за едно и също, просто ти разглеждаш чисто икономическата логика на нещата, а аз вземам под внимание другата страна на медала - реалностите на сивата икономика, които са силен фактор у нас, народопсихологията и т.н. непазарни и нелогични особености. Двете вървят заедно.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 10 Сеп 2023, 12:08

Как да не си купиш кутийка тук?
В. Търново, гавен път Е79 София-Варна, Бензиностанция ОМВ, 24/7 Макдоналдс отсреща.

Тишина, спокойствие, даже през балкона може да подадеш тубата за нафта на бензинджията да ти сипе малко или да го пратиш за Биг Мак. :dummy:
received_153274961111278.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 14 Сеп 2023, 14:04

То като цяло си е мазохизъм да живееш в Търново. 2-ра година съм там по месец-два и съм изумен. :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата