Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Мотористите във форума!
Нали нямаше да вдигаш повече от 50 с мотор?Spit-Fire написа:Мен ма оАпа кучито и засилих Дюка в мобилето. Ама честно казано не ми се занимава сега и е на цена дет едва ли ще го купят. Ако някой го вземе хубаво, ако не другия сезон ще го продавам по-активно. Аресал съм едно МТ-07 вече ма нямам място и пари за втори мотор така че ако стои до тогава - хубаво, ако не ще пазаря каквото има на момента.

alx написа:slatanic написа:Ти не разбра ли за толкова писане, че съм 190см и всичко ми идва малко на габарити.
От. скоро се тормозя да раздвижвам стави, че това е проблем номер две във позицията на превключване тъй като не мога да артикулирам добре в глезените.
И номер 3 е дисковата херния за която не всяка позиция на мотора е удобна.
Хондата ми е много удобна в момента от към позиция и затова не бързам да я продам
Другото е че вмаксите тук са златни, дърти и амортизирани.
Та се облизвам само... ама жената даде картбланш за закупуване на харли... ама и на вмакс ще даде след някое увещание...
ми, не не разбрах- не обръщам внимание на физическите атрибути на форумните членове... не съм такъв човек![]()
... освен ако не си 175см и нагоре интелектуална мадама ама... друга тема...
Значи на членовете и аз не обръщам внимание, но тук отдавна моми няма та... това е положението.

Та за Вмакса... имам интерес активен, но покрай мен такива няма.
Ако ми изпадне ще поседна да видя има ли смисъл да го мисля въобще някога да ми влиза в сметките или да минаваме на следващото..
slatanic написа:alx написа:slatanic написа:Ти не разбра ли за толкова писане, че съм 190см и всичко ми идва малко на габарити.
От. скоро се тормозя да раздвижвам стави, че това е проблем номер две във позицията на превключване тъй като не мога да артикулирам добре в глезените.
И номер 3 е дисковата херния за която не всяка позиция на мотора е удобна.
Хондата ми е много удобна в момента от към позиция и затова не бързам да я продам
Другото е че вмаксите тук са златни, дърти и амортизирани.
Та се облизвам само... ама жената даде картбланш за закупуване на харли... ама и на вмакс ще даде след някое увещание...
ми, не не разбрах- не обръщам внимание на физическите атрибути на форумните членове... не съм такъв човек![]()
... освен ако не си 175см и нагоре интелектуална мадама ама... друга тема...
Значи на членовете и аз не обръщам внимание, но тук отдавна моми няма та... това е положението.
Та за Вмакса... имам интерес активен, но покрай мен такива няма.
Ако ми изпадне ще поседна да видя има ли смисъл да го мисля въобще някога да ми влиза в сметките или да минаваме на следващото..
вмакс-ите винаги са били скъпи- и като нови и като стари... но един вмакс е сглобен много по-добре и различно от една р1 примерно... ямаха винаги са смятали вмакс-а за изложба на технологиите им и изпълнението
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Съгласен за МАКС-а ама тука под 25К лв. няма.
И са пословично стари като година и ги и няма на всичкото отгоре.
Има една 2017-8 на 42К лв.
Еми ...дебело ми е на мен за мотор да давам такива пари.
Как и да е де.Ако/като поседна и видя как ми е на крачетата положението ще го мисля.
Абе трябва да има нещо да се мисли...
Иначе от оня мотогумен сайт може да се подбере нещо...ама и там са си цифра тия пусти размери за чопъркрузери.
Как и да е де.Ако/като поседна и видя как ми е на крачетата положението ще го мисля.
Иначе от оня мотогумен сайт може да се подбере нещо...ама и там са си цифра тия пусти размери за чопъркрузери.

slatanic написа:Съгласен за МАКС-а ама тука под 25К лв. няма.
баси цените- моя е 2013та на 4000 реални километра и в момента е преимерно $13к... и не може да се различни от нов на практика...
ама вие сте с висок стандарт и заплащане та не ви жаля- имате парите- купувате си скъпи играчки
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Моят ВТХ ако го пусна сега на пазара тъй като е 2007/8 и е желана модификация в отлично състояние/окомплектовка и на 19К км като нищо ще отлети без проблем на 17-18К.
Пазар...какво да го правиш...
Ама после...какво да купя!?...
И от при тебе да ми пратят пак няма да е под 30К за такъв като твоя да не кажа,че не стигат.
Път,обмитяване,технотест,регистрация...ама поне ще е това дето е.
Затова и купих и двата мотора последни от един и същи човек внасящ от САЩ.
Пазар...какво да го правиш...
Ама после...какво да купя!?...

И от при тебе да ми пратят пак няма да е под 30К за такъв като твоя да не кажа,че не стигат.
Път,обмитяване,технотест,регистрация...ама поне ще е това дето е.
Затова и купих и двата мотора последни от един и същи човек внасящ от САЩ.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Няма, няма, аресва ми на вид и как звучиbum_bum написа:Нали нямаше да вдигаш повече от 50 с мотор?Spit-Fire написа:Мен ма оАпа кучито и засилих Дюка в мобилето. Ама честно казано не ми се занимава сега и е на цена дет едва ли ще го купят. Ако някой го вземе хубаво, ако не другия сезон ще го продавам по-активно. Аресал съм едно МТ-07 вече ма нямам място и пари за втори мотор така че ако стои до тогава - хубаво, ако не ще пазаря каквото има на момента.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
alx написа:slatanic написа:Съгласен за МАКС-а ама тука под 25К лв. няма.
баси цените- моя е 2013та на 4000 реални километра и в момента е преимерно $13к... и не може да се различни от нов на практика...
ама вие сте с висок стандарт и заплащане та не ви жаля- имате парите- купувате си скъпи играчки
4к км

seimo написа:alx написа:slatanic написа:Съгласен за МАКС-а ама тука под 25К лв. няма.
4к кмдано поне си го купувал нов че аз на мойте съм им навъртял толкова само докато ги вадя от гаража на бутане
нов. нямаше ги никъде тогава и намерих един случайно останал в един дилър до ниагрския водопад. закачих едно ремарке и отидох и си го взех. купих го защото ми харесва как изглежда и защото винаги съм искал да имам един... иначе като опре до каране предпочитам бос хос-а... по ... интересен ми е
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Spit-Fire написа:Мен ма оАпа кучито и засилих Дюка в мобилето. Ама честно казано не ми се занимава сега и е на цена дет едва ли ще го купят. Ако някой го вземе хубаво, ако не другия сезон ще го продавам по-активно. Аресал съм едно МТ-07 вече ма нямам място и пари за втори мотор така че ако стои до тогава - хубаво, ако не ще пазаря каквото има на момента.
Погледни и FZ6 , хем по-евтини, хем по-мощни, а и са доказани мотори, лошо мнение не съм чул за тях.
Направо като ги гледам как са по 5000лв и са по 100 коня и звучат като истински мотори, а не като моята мотофреза и ми се иска да си взема и един такъв.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Фазер-а е по-добрия вариант! Двигателя е малко д-р Джекил и м-р Хайд! След 7000об/мин се появява Р6-цата в него и нещата придобиват съвсем различен вид (за 600-ка, разбира се)! Здрав, икономичен, безпроблемен! Карал съм го 4 сезона... Мои приятели карат модела в момента и наблюденията са върху доста километри. Фейса е малко по-добър в някои елементи, но и първия е отличен!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
ildivvy написа:Фейса е малко по-добър в някои елементи, но и първия е отличен!
С таблото от FZ1 ли се води фейслифт?
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Да, но по-важните промени са в предните колове и спирачни апарати, както и ТПС-а на дроселите!

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
A между голия fz6 и фазера със спойлерите усеща ли се голяма разлика във вятъра при по висока скорост? Реално вършат ли работа или са повече за красота тези пластмаси?
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Вършат работа и разликата е огромна!
П.П. Слатанич, тъкмо чета в един друг форум, че се чудиш на едни други мотори, а тук ни къпеш с някъв В-Макс! Защо така?
П.П. Слатанич, тъкмо чета в един друг форум, че се чудиш на едни други мотори, а тук ни къпеш с някъв В-Макс! Защо така?