Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от kriso85 » 28 Юни 2011, 18:25

Nightmare написа:Май погрешно съм се иразил :oops:
Преди лягане хапвам най-често яйца...2-3 сварени. Имах предвид че не ям примерно пържени картофи или друга тежка храна вечер.
А иначе имам малко тлъстинки в долната част на корема, които искам да изчистя, обаче искам и същевременно да не губя от килограмите си, а да качвам :lol: Възможно ли е изобщо така или първо да свалям коремчето и след това да качвам :roll: И освен аминокиселините какво друго да взема :roll:

Няма такъв филм едновременно да качваш мускулна маса и килограми, а и същевременно да махнеш шкембето.
Средоточи се първо към едното, после към другото.
А и пържени картофки не е добре да ядеш и в двата случая - яж ги варени, а има и едни сладки картофи, леко червеникави. Те са още по-добри
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 28 Юни 2011, 20:17

Nightmare написа:Май погрешно съм се иразил :oops:
Преди лягане хапвам най-често яйца...2-3 сварени. Имах предвид че не ям примерно пържени картофи или друга тежка храна вечер.
А иначе имам малко тлъстинки в долната част на корема, които искам да изчистя, обаче искам и същевременно да не губя от килограмите си, а да качвам :lol: Възможно ли е изобщо така или първо да свалям коремчето и след това да качвам :roll: И освен аминокиселините какво друго да взема :roll:

Вьзможно е........но не е за темата..ако искаш инфо...на л.с. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 29 Юни 2011, 14:51

Nikito_nn написа:Имам едно питане колеги, какво мислите за консумацията на кафе преди тренировка?
Принципно не пия кафе от около 3 години, общо взето гледам да не консумирам нищо, което ми убива апетита, а кафето е едно от тях. Та казаха ми че било добре да се пие кафе 30-тина минути преди тренировка. Вярно ли е това твърдение? Вие консумирате ли кафе изобщо?

Някой друг няма ли да изкаже мнение :dunno:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Юни 2011, 16:51

Аз също пия преди тренировка. Чувствам се по-енергичен така, а аз тренирам все в късния следобед... рядко и след 20 часа дори. Та вече съм малко изморен малко или много и едно кафенце определено ми помага.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 29 Юни 2011, 18:58

TNT написа:Аз също пия преди тренировка. Чувствам се по-енергичен така, а аз тренирам все в късния следобед... рядко и след 20 часа дори. Та вече съм малко изморен малко или много и едно кафенце определено ми помага.

то и аз обикновенно тренирам около 18:00
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 29 Юни 2011, 18:59

Nikito_nn написа:
Nikito_nn написа:Имам едно питане колеги, какво мислите за консумацията на кафе преди тренировка?
Принципно не пия кафе от около 3 години, общо взето гледам да не консумирам нищо, което ми убива апетита, а кафето е едно от тях. Та казаха ми че било добре да се пие кафе 30-тина минути преди тренировка. Вярно ли е това твърдение? Вие консумирате ли кафе изобщо?

Доста често, независимо дали е сутрин или по обяд. Напоследък започнах и сутрин, малко след кафето (без захар), да излизам с колелото и ми е идеално
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Юни 2011, 19:28

Някой пробвал ли е тези програми? http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40303 Вече 4-та тренировка правя тази разновидност:

Супер-клек програмата на Рандъл Стросен
Клек: 1x20
Лег: 2-3x10
Гребане: 2-3x10

Още не съм качил нищо, ама се чувствам много силен. Засега успявам да си направя клековете, ще видим кога ще дам фира :mhihi: Клека го оставам за накрая, щото след тва не ме търси за нищо :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 29 Юни 2011, 20:15

TNT написа:Някой пробвал ли е тези програми? http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40303 Вече 4-та тренировка правя тази разновидност:

Супер-клек програмата на Рандъл Стросен
Гребане: 2-3x10

Още не съм качил нищо, ама се чувствам много силен. Засега успявам да си направя клековете, ще видим кога ще дам фира :mhihi: Клека го оставам за накрая, щото след тва не ме търси за нищо :mhihi:

Колега, аз правя почти същото 3 пъти в седмицата с тая разлика, че редувам 8-10-12 повторения в работна серия за всяка тренировка и понякога заменям гребането с вид тяга(което ми харесва повече на мен). Разгрявай 50 процента от работната тежест в две серии и се пази от травми, че това си е класически силов трибой...
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 29 Юни 2011, 20:17

Идеята на тая програма е не клека да е за накрая, а да е 2-3 упражнение.
Аз лично от тая програма качвам, ама не чисто.
Абе хубава е, но с много прецизно хранене, щото се дебелее.

И е много важно да качваш тежестта на клека всяка тренировка!
Дано да не си почнал с прекалено лек клек, щото нищо няма да качиш, да знаеш.
Трябва да почнеш с тази тежест, горе долу с която си правил 12-14 повт. на обикновения билдърски сплит
И да правиш почивки преди последните. И като почнеш да качваш да ти тежи

Код: Избери целия код
‘Големите 3’ с 20 повторения клек
 Пулоувър: 1x20
 Пулоувър: 1x20
 Гребане: 2-3x15
 Милитъри преса от стоеж: 2-3x12
 Тяга: 1x15

Това съм правил аз като модификация + кофи 2х12 и гребането 4 серии
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 29 Юни 2011, 22:11

колеги от скоро пия Креатин (с точност от 5 дена) днес е последния ден от зареждащата ми фаза, наблюденията ми са,че ходя тройно повече пъти по малка нужда и двойно по-малко пъти по голяма нужда... това нормално ли е ? Креатина е на Оптимум Нутришън
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 30 Юни 2011, 12:00

Nikito_nn написа:

Една от полезните функции на кафето е,че е дехидрататор!Така след като си пил кафе непосредствено преди тренировка и пиенето на вода по време на самата нея-допринася за обилно изпотяване и изхвърлянето на токсини от организма.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Юни 2011, 12:27

кафе (за съжаление с цигарка :banghead: ) преди тренировка и още едно кафе след.. :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 04 Юли 2011, 11:38

Веселин|Василев написа:@Kulov пробвах това което си ми написал и доста добре ми се отразява всичко, особенно бицепсите и гърдите направо ми горът :mhihi: Благодаря ти за съветите! :)

Колега може ли да кажеш за програмата която колегата Kulov предложи, в кои дни от седмицата тренираш и общо взето в каква последователност е добре да се изпълняват упражненията. От тази седмица мисля и аз да я пробвам.
Аз примерно тренирам понеделник, вторник, четвъртък и петък. Но не знам в случая дали не е по добре през ден.
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 05 Юли 2011, 2:05

Kambe написа:колеги от скоро пия Креатин (с точност от 5 дена) днес е последния ден от зареждащата ми фаза, наблюденията ми са,че ходя тройно повече пъти по малка нужда и двойно по-малко пъти по голяма нужда... това нормално ли е ? Креатина е на Оптимум Нутришън

Нормално е след завишения прием на вода с креатина да пикаеш по-често.Креатина на оптимум не го усетих като сила.

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 05 Юли 2011, 18:44

Здравейте. Наскоро ми подариха това. Може ли 2-3 думи за него и ефективно ли е? По принцип тренирам за чистене и нз дали да го пия.
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата