Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Nightmare написа:Май погрешно съм се иразил![]()
Преди лягане хапвам най-често яйца...2-3 сварени. Имах предвид че не ям примерно пържени картофи или друга тежка храна вечер.
А иначе имам малко тлъстинки в долната част на корема, които искам да изчистя, обаче искам и същевременно да не губя от килограмите си, а да качвамВъзможно ли е изобщо така или първо да свалям коремчето и след това да качвам
И освен аминокиселините какво друго да взема
Няма такъв филм едновременно да качваш мускулна маса и килограми, а и същевременно да махнеш шкембето.
Средоточи се първо към едното, после към другото.
А и пържени картофки не е добре да ядеш и в двата случая - яж ги варени, а има и едни сладки картофи, леко червеникави. Те са още по-добри
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Nightmare написа:Май погрешно съм се иразил![]()
Преди лягане хапвам най-често яйца...2-3 сварени. Имах предвид че не ям примерно пържени картофи или друга тежка храна вечер.
А иначе имам малко тлъстинки в долната част на корема, които искам да изчистя, обаче искам и същевременно да не губя от килограмите си, а да качвамВъзможно ли е изобщо така или първо да свалям коремчето и след това да качвам
И освен аминокиселините какво друго да взема
Вьзможно е........но не е за темата..ако искаш инфо...на л.с.

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Nikito_nn написа:Имам едно питане колеги, какво мислите за консумацията на кафе преди тренировка?
Принципно не пия кафе от около 3 години, общо взето гледам да не консумирам нищо, което ми убива апетита, а кафето е едно от тях. Та казаха ми че било добре да се пие кафе 30-тина минути преди тренировка. Вярно ли е това твърдение? Вие консумирате ли кафе изобщо?
Някой друг няма ли да изкаже мнение

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз също пия преди тренировка. Чувствам се по-енергичен така, а аз тренирам все в късния следобед... рядко и след 20 часа дори. Та вече съм малко изморен малко или много и едно кафенце определено ми помага.

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
TNT написа:Аз също пия преди тренировка. Чувствам се по-енергичен така, а аз тренирам все в късния следобед... рядко и след 20 часа дори. Та вече съм малко изморен малко или много и едно кафенце определено ми помага.
то и аз обикновенно тренирам около 18:00
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Nikito_nn написа:Nikito_nn написа:Имам едно питане колеги, какво мислите за консумацията на кафе преди тренировка?
Принципно не пия кафе от около 3 години, общо взето гледам да не консумирам нищо, което ми убива апетита, а кафето е едно от тях. Та казаха ми че било добре да се пие кафе 30-тина минути преди тренировка. Вярно ли е това твърдение? Вие консумирате ли кафе изобщо?
Доста често, независимо дали е сутрин или по обяд. Напоследък започнах и сутрин, малко след кафето (без захар), да излизам с колелото и ми е идеално
Tux0 Ca !

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Някой пробвал ли е тези програми? http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40303 Вече 4-та тренировка правя тази разновидност:
Супер-клек програмата на Рандъл Стросен
Клек: 1x20
Лег: 2-3x10
Гребане: 2-3x10
Още не съм качил нищо, ама се чувствам много силен. Засега успявам да си направя клековете, ще видим кога ще дам фира
Клека го оставам за накрая, щото след тва не ме търси за нищо 
Още не съм качил нищо, ама се чувствам много силен. Засега успявам да си направя клековете, ще видим кога ще дам фира

TNT написа:Някой пробвал ли е тези програми? http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40303 Вече 4-та тренировка правя тази разновидност:
Още не съм качил нищо, ама се чувствам много силен. Засега успявам да си направя клековете, ще видим кога ще дам фираКлека го оставам за накрая, щото след тва не ме търси за нищо
Колега, аз правя почти същото 3 пъти в седмицата с тая разлика, че редувам 8-10-12 повторения в работна серия за всяка тренировка и понякога заменям гребането с вид тяга(което ми харесва повече на мен). Разгрявай 50 процента от работната тежест в две серии и се пази от травми, че това си е класически силов трибой...
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Идеята на тая програма е не клека да е за накрая, а да е 2-3 упражнение.
Аз лично от тая програма качвам, ама не чисто.
Абе хубава е, но с много прецизно хранене, щото се дебелее.
И е много важно да качваш тежестта на клека всяка тренировка!
Дано да не си почнал с прекалено лек клек, щото нищо няма да качиш, да знаеш.
Трябва да почнеш с тази тежест, горе долу с която си правил 12-14 повт. на обикновения билдърски сплит
И да правиш почивки преди последните. И като почнеш да качваш да ти тежи
Това съм правил аз като модификация + кофи 2х12 и гребането 4 серии
Аз лично от тая програма качвам, ама не чисто.
Абе хубава е, но с много прецизно хранене, щото се дебелее.
И е много важно да качваш тежестта на клека всяка тренировка!
Дано да не си почнал с прекалено лек клек, щото нищо няма да качиш, да знаеш.
Трябва да почнеш с тази тежест, горе долу с която си правил 12-14 повт. на обикновения билдърски сплит
И да правиш почивки преди последните. И като почнеш да качваш да ти тежи
- Код: Избери целия код
‘Големите 3’ с 20 повторения клек
Пулоувър: 1x20
Пулоувър: 1x20
Гребане: 2-3x15
Милитъри преса от стоеж: 2-3x12
Тяга: 1x15
Това съм правил аз като модификация + кофи 2х12 и гребането 4 серии
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колеги от скоро пия Креатин (с точност от 5 дена) днес е последния ден от зареждащата ми фаза, наблюденията ми са,че ходя тройно повече пъти по малка нужда и двойно по-малко пъти по голяма нужда... това нормално ли е ? Креатина е на Оптимум Нутришън

- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Nikito_nn написа:Nikito_nn написа:Имам едно питане колеги, какво мислите за консумацията на кафе преди тренировка?
Една от полезните функции на кафето е,че е дехидрататор!Така след като си пил кафе непосредствено преди тренировка и пиенето на вода по време на самата нея-допринася за обилно изпотяване и изхвърлянето на токсини от организма.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
кафе (за съжаление с цигарка
) преди тренировка и още едно кафе след.. 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Веселин|Василев написа:@Kulov пробвах това което си ми написал и доста добре ми се отразява всичко, особенно бицепсите и гърдите направо ми горътБлагодаря ти за съветите!
Колега може ли да кажеш за програмата която колегата Kulov предложи, в кои дни от седмицата тренираш и общо взето в каква последователност е добре да се изпълняват упражненията. От тази седмица мисля и аз да я пробвам.
Аз примерно тренирам понеделник, вторник, четвъртък и петък. Но не знам в случая дали не е по добре през ден.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Kambe написа:колеги от скоро пия Креатин (с точност от 5 дена) днес е последния ден от зареждащата ми фаза, наблюденията ми са,че ходя тройно повече пъти по малка нужда и двойно по-малко пъти по голяма нужда... това нормално ли е ? Креатина е на Оптимум Нутришън
Нормално е след завишения прием на вода с креатина да пикаеш по-често.Креатина на оптимум не го усетих като сила.
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Здравейте. Наскоро ми подариха това. Може ли 2-3 думи за него и ефективно ли е? По принцип тренирам за чистене и нз дали да го пия.