Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от steeN » 28 Мар 2016, 21:15

Последната сцена стана малко очевидна... сега дъщерята на Джаро няма да прецака Иво поради няква причина :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 28 Мар 2016, 21:17

steeN написа:сега дъщерята на Джаро няма да прецака Иво поради няква причина :)

E то тва повече от ясно. Иначе свършва сериала. Ще се възползва коврата и ще го изнуди с някакви малки проценти за него или нещо такова.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Мар 2016, 21:20

Да, де ама можеше по-завоалирано да стане.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 28 Мар 2016, 21:51

Чакай ти от Митовски, Куката и компания завоалирано :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 29 Мар 2016, 7:54

Larbi написа:За мен главният герой не е в човека под прикритие, а е яко изместен и сгромолясан със всичка сила в Иво Андонов. Той е главният герой в сериала.

То единствено за "Иво Андонов" няма за какво да се хване човек. Не се учудвам, че му правят път в задръстванията - истински мафиот :mhihi: Дано си е купил и Q7

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 29 Мар 2016, 21:35

Тая серия беше много яка :smoke: че и добри лафове имаше :mhihi: :mhihi: и куката тая брада няма ли да я махне вече..
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 29 Мар 2016, 23:15

ryan83 написа:Тая серия беше много яка :smoke: че и добри лафове имаше :mhihi: :mhihi: и куката тая брада няма ли да я махне вече..

Дa..и да вземе да свали 5-6 кг че е станал ебати свинята :shock:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 30 Мар 2016, 0:56

Ти с кой си мислиш, че говориш, бе? Аз съм Ил Кане - Бау бау!! :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 30 Мар 2016, 3:10

Vanqu1sh написа:Ти с кой си мислиш, че говориш, бе? Аз съм Ил Кане - Бау бау!! :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 30 Мар 2016, 18:59

Vanqu1sh написа:Ти с кой си мислиш, че говориш, бе? Аз съм Ил Кане - Бау бау!! :mhihi: :mhihi:

:mhihi: Ако ви кажа съм пътник. Куката- ако не ни кажеш къв си бе тъпак :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иво- започва да става некво сантиментално-педалско :mhihi: :mhihi:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Мар 2016, 21:59

Larbi написа:За мен главният герой не е в човека под прикритие, а е яко изместен и сгромолясан със всичка сила в Иво Андонов. Той е главният герой в сериала.

Нормално, той, заедно с Джаро бяха единствените герои без слаби места. Нормално и когато Иво Андонов още във втори сезон взе да набира скорост и създателите на сериала усетиха как всички харесват играта, то тръгна много нагоре и като главния герой в сериала. Когато Джаро взе да деградира като образ и накрая отпадна, всичко се концентрира върху Иво Андонов. Аз още от първи сезон бях пленен от играта на тоя актьор, но кофтито бе, че и Васил Божков видя това и веднага го лапна и го набута всяка вечер по малкия екран, от което Захарито без съмнение е предоволен финансово, което обаче предполага да не полага вече толкова големи усилия в киното. Но ролята на Иво Андонов ще я изиграе и без такива според мен до края на сериала.
Що се отнася до героите, които са под прикритие, те никога не са били в главните роли. В началото се помъчиха дървото да го натикат в такава, но то беше мъка да го гледаш и логично дадоха главните на престъпниците. То затова и разни като Косъма имаха фенове. :help: Куката пък винаги ми е бил малко прекален в много отношения - реплики, тъпите танци, прекалено лесно щрака с пръсти и всичко му се получава, плюс опита да се копира набожността, която е имаше Поли Пантев едно време.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 31 Мар 2016, 22:23

Поизтъркаха се танците и репликите на Куката. Колкото и нови и свежи да измислят, то пак са си по същия тегел тия реплики и прочее. Няма нищо ново. Те така могат да си го карат и 20 сезона - Куката ще реди реплики и Иво от време на време и той ще вкарва по някоя както го пави и сега.

Косъма блесна с реплики и също така си изгигра добре ролята и тя си му пасваше. Сякаш беше рисувана за него. Докато с Мартин са направили огромна грешка. Ако беше някой по-разчупен актьор и да му вкарат от яките реплики, то сега нмаше всички да се кефят на мутрите в сериала, а на чегетата под прикритие. Все пак всичко си е с цел. Целта е да се отразява реалността. А в реалността гангстерите са готините в очите на хората и коврите и не само тях.

Интересно само тоя Иво откакто е взел властта колко хора му скочиха? Май не бяха никак много. Бахти мафиота недосегаем :mrgreen:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Апр 2016, 10:36

Larbi написа: А в реалността гангстерите са готините в очите на хората ...

Някак ми се иска да се кефя на полицаите в реалния живот, обаче не се получава :mhihi:
Особено пък с тия протести за заплати окончателно се закопаха

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 01 Апр 2016, 11:19

© написа:
Larbi написа: А в реалността гангстерите са готините в очите на хората ...

Някак ми се иска да се кефя на полицаите в реалния живот, обаче не се получава :mhihi:
Особено пък с тия протести за заплати окончателно се закопаха

:yes: :yes: Иво Андонов е най-главния вече спор няма..обаче куката ми беше любимец още от предните сезони когато беше с тея очила. Играеше го истински гангстер :bowdown: походката, движенията, лошия поглед ся с та брада нещо не ми харесва толко..не му отива въобще :mhihi: :mhihi:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 01 Апр 2016, 12:07

Сега ще я обръсне, за да тресне психоложката :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата