Киномания
Модератор: Общи модератори
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Re: Киномания
И аз от известно време издирвам един филм, който го въртяха по кабеларките едно време. Тъй като го хващах все по средата, така и не му разбрах името...
През повечето време беше свързан с двама мъже, като единия беше решил да се самоубие и се сдружи с някакъв наркоман, който срещу пари му обеща да му помогне в делото. Леко ми се размива какво точно се случи в края, но помня една конкретна сцена:
Двамата взеха някаква течна дрога, след което тръгнаха с кола и караха адски бавно и съответно ги спря полицай. Заподозря ги, че са дрогирани и намери туй течното. Те му казаха, че това са капки за очи и ченгето ги пробва. След няколко сцени въпросния седеше пред щанд с понички с насочен пистолет към тях и им крещеше
Та, ако някой се сети, да сподели.
През повечето време беше свързан с двама мъже, като единия беше решил да се самоубие и се сдружи с някакъв наркоман, който срещу пари му обеща да му помогне в делото. Леко ми се размива какво точно се случи в края, но помня една конкретна сцена:
Двамата взеха някаква течна дрога, след което тръгнаха с кола и караха адски бавно и съответно ги спря полицай. Заподозря ги, че са дрогирани и намери туй течното. Те му казаха, че това са капки за очи и ченгето ги пробва. След няколко сцени въпросния седеше пред щанд с понички с насочен пистолет към тях и им крещеше

Та, ако някой се сети, да сподели.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

И аз да питам за името на един филм.
Беше комедия, мъжът беше доста богат, жена му прахосваше

Обаче май някой от счетоводителите му нещо го запали, и този, заедно със съпругата си трябваше да бяга от закона. Скриха се в някакво селище с амиши (религиозна група)
Та някой ако се сети как се казва, че отново ми се гледа тази забавна комедия

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
For Richer or Poorer
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
dextuar написа:Гледах Bohemian rhapsody, хареса ми, но залата в Cinegrand Ringmall беше под всякаква критика, кофти звук и малък екран, номер 9
Sent from my iPhone using Tapatalk
Е ти си луд, аз не знам да има по-хубав кино салон в София от там, а съм бил във всяко кино, а в това бях миналата седмица. Салона ми беше точно до мъжката тоалетна в края от към ресторанта, не знам кой номер е, но съм бил и в друг там и беше същия.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Офтопик, коментирайки кината, но в Синегранд в ЦЦС-а (Парк център по ново му) има много гаден червен отблясък от едни ЛЕД ленти под екрана (на стълбите непосредствено преди екрана) и дава една кофти червена подсветка, първия път като я забелязах преди 7-8 месеца ме дразнеше зверски и се зарекох да не ходя там, но последващите пъти за съжаление пак там ме караха да ходя и беше ужасен ужас, разваляше ми кефа от филмите.. в Ринг мола много отдавна не съм ходил и не знам дали ги има, но пък де*а, много са им удобни седалките в тоя Сине гранд.. особено пък като си в ония зали, където дават шампанско и вода фрий (не че с по-скъпия билет не си ги плащаш де, но се чувстваш баш гъзар
)
А преди това любимото ми кино беше в България мол, но там ми е направо дървен стол, в сравнение със Синегранда.. така де, червените ленти, особено на по-мрачни филми много биха подразнили някои хора, ако би ви бъгнало такова нещо, избягвайте..

А преди това любимото ми кино беше в България мол, но там ми е направо дървен стол, в сравнение със Синегранда.. така де, червените ленти, особено на по-мрачни филми много биха подразнили някои хора, ако би ви бъгнало такова нещо, избягвайте..

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Някой гледà ли Унищожителят (килерът на хънтър) с Жерар Бътльор? Има ли смисъл за кино или да го почакам в замундата?
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
В събота гледах "Бохемска Рапсодия". Филма става,просто не е автобиографичен,ако някой е очаквал нещо такова,саундтрака си е извънземен,но това си е QUEEN
...

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
аз снощи гледах в домашното кино "хотел трансилвания 3"... и .... много ми хареса
историята беше весела и неангажираща обаче които му беше правил саунд-а беш нЕкъв зъл гении - долби атмос и динамика от земята до небето.
ако ви се гледа нещо леко и закачливо - препоръчвам

историята беше весела и неангажираща обаче които му беше правил саунд-а беш нЕкъв зъл гении - долби атмос и динамика от земята до небето.
ако ви се гледа нещо леко и закачливо - препоръчвам

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Аз скоро го гледах с дъщеря ми и наистина беше приятно. Сега гледахме Лешникотрошачката, обаче като видях че капитан Филип Хофман е негър и някакси се настроих срещу филмчето и не ми хареса.
Никой не казва нищо за филма, за който питах, ама аз пак ще питам и за Курск, дали ще е добър. Тая французойката още от Мисията невъзможна съм си я харесал и не бих и простил.
Никой не казва нищо за филма, за който питах, ама аз пак ще питам и за Курск, дали ще е добър. Тая французойката още от Мисията невъзможна съм си я харесал и не бих и простил.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Забравих да пиша за Фантастичните Животни 2 - общо взето слаб филм. Опитва се да стъпи на някакви неща, които направиха 1вия филм популярен ама нещо не става. 10 истории на едно място, липса на огромни парчета в сюжета, напълно алогични развръзки и силно отворен край. Понеже бях много изморен и по традиция ходя на късни прожекции, чак си помислих, че съм придремал на части от филма ама не - такъв си е недовършен
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
BaDxBoY написа:dextuar написа:Гледах Bohemian rhapsody, хареса ми, но залата в Cinegrand Ringmall беше под всякаква критика, кофти звук и малък екран, номер 9
Sent from my iPhone using Tapatalk
Е ти си луд, аз не знам да има по-хубав кино салон в София от там, а съм бил във всяко кино, а в това бях миналата седмица. Салона ми беше точно до мъжката тоалетна в края от към ресторанта, не знам кой номер е, но съм бил и в друг там и беше същия.
Какво му е лудото, аз го поддържам. Абсолютна загуба на пари си е да гледаш филм там ако става дума ония зали TZAR където пишеше. Носят някакви неща за ядене, пиене и проститука ако искаш сигурно, ама аз филм ли съм отишъл да гледам или да се наяждам?

DriftoMania написа:Офтопик, коментирайки кината, но в Синегранд в ЦЦС-а (Парк център по ново му) има много гаден червен отблясък от едни ЛЕД ленти под екрана (на стълбите непосредствено преди екрана) и дава една кофти червена подсветка, първия път като я забелязах преди 7-8 месеца ме дразнеше зверски и се зарекох да не ходя там, но последващите пъти за съжаление пак там ме караха да ходя и беше ужасен ужас, разваляше ми кефа от филмите.. в Ринг мола много отдавна не съм ходил и не знам дали ги има, но пък де*а, много са им удобни седалките в тоя Сине гранд.. особено пък като си в ония зали, където дават шампанско и вода фрий (не че с по-скъпия билет не си ги плащаш де, но се чувстваш баш гъзар)
Честно казано най-добре филм поне за моите представи се гледа на аймакс. Голям екран и хубав звук! Какво друго му трябва на човек за да ГЛЕДА филм?
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
За почитателите на сериала Narcos, излезе първи сезон на Narcos Mexico.
Налазвайте!
Налазвайте!

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
sambeto написа:За почитателите на сериала Narcos, излезе първи сезон на Narcos Mexico.
Налазвайте!
Следващият сезон на Mexico мисля, че ще е по-интересен

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Робин Худ - супер як филм,режисьора си е свършил работата превъзходно !!!
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME