Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Имотният пазар
То се получава, като машините за кафе с капсули, купуваш машината и може само с определени капсули да работи.
С тая разлика, че и машината струва много.
С тая разлика, че и машината струва много.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
zAcK написа:acho.rs написа:zAcK написа:bum_bum написа:Срещу ринга тия къщички чух нещо от рода на 4-500лв месечна такса поддръжкаХем си с доживотна ипотека, хем си под наем до живот
Пак там в района, в Геритидж, цените за поддръжка са двойни на тияВероятно за някои от къщите на калкан стигат и до 1300-1400 лева на месец
![]()
Няколко пъти годишно ходя на гости в Гертидиж - е няма такава идилия![]()
. Таксата е около 700лв за апартамент , на къща не знам колко. В началото е била 300-400лв :х . Не мисля че там има и 1 семейство което е на заплата.
В началото се замисляхме да се местим там, но докато го измислим цените отидоха в космоса а и не мога да се откъсна от южния парк. Лошото на този комплекс се знае какво е - вътре е приказка, но извън комплекса няма какво да правиш и навсякъде си вързан с колата . Аз живея от почти 15г в Лозенец и съм свикнал да си ходя пеша напред-назад
Ние бихме се преместили там, ако ни беше по силите![]()
Мисля, че в момента има една къща в продажба за 600 000 евро
Един приятел си взе доста приличен апартамент там за 180 000 като се строеше, дето после остана на жена му![]()
![]()
Познавам хора на заплата тамАма заплатите им са като за членове на БМВ форума
![]()
![]()
600к евра, ама канал има ли щото съм почти сигурен,че е на яма

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
DigitalExile написа:zAcK написа:acho.rs написа:zAcK написа:bum_bum написа:Срещу ринга тия къщички чух нещо от рода на 4-500лв месечна такса поддръжкаХем си с доживотна ипотека, хем си под наем до живот
Пак там в района, в Геритидж, цените за поддръжка са двойни на тияВероятно за някои от къщите на калкан стигат и до 1300-1400 лева на месец
![]()
Няколко пъти годишно ходя на гости в Гертидиж - е няма такава идилия![]()
. Таксата е около 700лв за апартамент , на къща не знам колко. В началото е била 300-400лв :х . Не мисля че там има и 1 семейство което е на заплата.
В началото се замисляхме да се местим там, но докато го измислим цените отидоха в космоса а и не мога да се откъсна от южния парк. Лошото на този комплекс се знае какво е - вътре е приказка, но извън комплекса няма какво да правиш и навсякъде си вързан с колата . Аз живея от почти 15г в Лозенец и съм свикнал да си ходя пеша напред-назад
Ние бихме се преместили там, ако ни беше по силите![]()
Мисля, че в момента има една къща в продажба за 600 000 евро
Един приятел си взе доста приличен апартамент там за 180 000 като се строеше, дето после остана на жена му![]()
![]()
Познавам хора на заплата тамАма заплатите им са като за членове на БМВ форума
![]()
![]()
600к евра, ама канал има ли щото съм почти сигурен,че е на яма, за тез пари толко !
Може да питаш

Ето тази - https://www.google.com/maps/@42.6201944,23.3712325,3a,48.8y,5.83h,88.14t/data=!3m6!1e1!3m4!1s9U9SnnrQ2BkTl17s6t_hQA!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- DigitalExile
- ентусиаст
-
Мойто е свършено вече, няма какво да питам
Тя даже и редова къща, сметни 600к евра за редова, може много хубави да са общите части, но никой с много пари и акъл няма да го купи това на тая цена.

Тя даже и редова къща, сметни 600к евра за редова, може много хубави да са общите части, но никой с много пари и акъл няма да го купи това на тая цена.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
DigitalExile написа:Мойто е свършено вече, няма какво да питам![]()
Щото не знаеш какви са цените на самостоятелните къщи в околните комплекси, които вече са десетки

Гонят тези при Alx из Нова Англия

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
DigitalExile написа:
600к евра, ама канал има ли щото съм почти сигурен,че е на яма, за тез пари толко !
В тая вилна зона Бункера сестрата на баба ми имаше виличка дето за да я построят преди 50 години с мъжа й са носили повечето материали (и тухлите) в раничка с автобуса до там, без майтап. Когато ходихме като деца преди 30-ина години пълнехме вода от селската чешма, защото водопровод ест няма.
Е как искате да не са златни тия къщурки там

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Не бе, аз цените знам какви са, ама не мисля че някой купува. До единия ни семеен имот дворовете станаха по 500к Евро, от 2 години седят обявите.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
DigitalExile написа:Не бе, аз цените знам какви са, ама не мисля че някой купува. До единия ни семеен имот дворовете станаха по 500к Евро, от 2 години седят обявите.
Дано си прав, че нещата подминаха границата на лудостта там

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
DigitalExile написа:Не бе, аз цените знам какви са, ама не мисля че някой купува. До единия ни семеен имот дворовете станаха по 500к Евро, от 2 години седят обявите.
Ако двора е ставал за строеж на многофамилна жилищна сграда (блок) щеше да е изчезнал за 24 часа...
А така наречените "редови къщи" реално са мезонети. Ако са с по-малко от 100кв на етаж - заеви...
- DigitalExile
- ентусиаст
-
acho.rs написа:DigitalExile написа:Не бе, аз цените знам какви са, ама не мисля че някой купува. До единия ни семеен имот дворовете станаха по 500к Евро, от 2 години седят обявите.
Ако двора е ставал за строеж на многофамилна жилищна сграда (блок) щеше да е изчезнал за 24 часа...
А така наречените "редови къщи" реално са мезонети. Ако са с по-малко от 100кв на етаж - заеви...
Във в.з са парцелите, преди околовръстното, в половината има стари порутени къщи строени 60-те и 70-те години, другата половина са празни. Движение няма от 2г. нито на цените, нито има нещо продадено, обявите стоят.
Не стават много за блок, на 2 улици от нас има ама те са 3-4 етажни блокчета, пък и парцелите са по 600-900 м2 със строителня линия, по скоро са си за къщи, поне докато не променят ПУП-а
Последна промяна DigitalExile на 24 Авг 2023, 12:10, променена общо 1 път
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Не знам, 600к евро за редова къща до околовръсното, с двор колкото тераса, че и 700 лева на месец поддръжка за мене е лудост. За тия пари може да си построиш палат със собствен огромен двор и личен градинар
. Тия къщи около геритадж точно ги бях гледал 2017 като се строяха и бяха около 200к евра

Jorixa написа:Не знам, 600к евро за редова къща до околовръсното, с двор колкото тераса, че и 700 лева на месец поддръжка за мене е лудост. За тия пари може да си построиш палат със собствен огромен двор и личен градинар
на теория е така, на практика не точно. Тези къщи се купуват от хора, които искат няколко неща:
- сигурност, правила и уреденост
- да са заобиколени от други хора с подобни или по-високи възможности
- да не се занимават с нищо по къщата
Да строиш къща от нулата не е същото като да влезнеш по пантофи.
И най-прекрасната къща да построиш, с 500кв. двор, нищо не можеш да направиш ако съседа ти реши по цял ден да реже дърва до вас или да гледа прасета.
600к евро в България за мен е лудост, но явно хората ги дават

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
TNT написа:За животните също си има правила.
да, но на тези с 600к евро не им се занимава с такива неща

Oще нещо, колко да струва къща в луксозен комплекс като средно голям апартамент в блок в Кръстова Вада е 300к евро без паркомясто, без тротоари, без нищо.